Препоръчайте ми евтина почивка

• 13 476
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имаме познати, май все в Турция ходят. Ние решихме пак на българското да сме, но пък виж за догодина... Би ли дала някакви координати?

# 31
Аня, ние все с Тур агенция "ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ" пътуваме, излиза много по-евтино отколкото на БГ черноморието. Също и за Тур агенция "КАРАДЖЪ ТУРС" съм чувала, че са добри, но не посмях да рискувам, доволна съм от Емералд. Пътуваме на 03.09 за 1076 лв. 2ма човека - 11 дена, 9 нощувки.
Теб те знам от групата на февруарките и бих те посъветвала сега да не рискуваш - опасно е! Аз въпреки позволението на АГ-то да пътувам (близо 20 часа с автобус), отивам на своя отговорност! Но наистина избора за там е доста по-добър. Храната е храна, хотелите - хотели (дори и 3 звездните). Отношението им към нас българите е по 10-тобалната - 11! Вежливи, отзивчиви и услужливи! Peace

# 32
  • София
Да, и аз те познах!  Hug Ние мислихме за Гърция, но с 2 деца, аз съм шофьора в къщи (все още) и най-вече заради бременността, решихме в Бургас, нашите са в Ямбол, та и пътя малко разделихме.

Ще ни се догодина в чужбина, но пък тогава с малки бебета ще сме, знам ли, ще го мислим като му дойде времето! Мерси за информацията, ще го имам впредвид!

# 33
И друго, което се сетих - за All Inclusive-а - има поне 15 основни ястия, плодове, десерти, хляб няколко вида! Закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни (и в някои случаи и вносни) безалкохолни и алкохолни напитки - неограничено количество - бирата им е уникална - Efes (за любителите на бира). Вечерта има Кабаре и още куп представления, също така и игри с публиката/гостите на хотела и децата. Също така ми направи впечатление, че всеки хотел си има собствен танц - страшно забавно е - включват се и повечето почиващи. През деня на басейна на хотела има най-различни игри, както за големите, така и за малките гости на хотела. Друго, другоо ... а да, всеки хотел или повечето /не съм много сигурна/ имат собствен плаж - там също консумираш напитки без ограничение и без допълнително заплащане! Надявам се да съм ти била полезна. Hug Hug Hug

# 34
  • Варна
С 2 ръце препоръчвам море в Турция! Там за 500-600 лв. чрез агенция можеш да изкараш 10 дена - с път, изхранване на база All Inclusive и т.н.

Така е , но става дума за 600 лв. на човек за 7 нощувки .Малко по ниска цена има само в най- евтиния им курорт Кушадасъ и то в 2-3* хотел на НВ.По ниски цени са след 25 - 30 септември.За началото на септември прерових стотици оферти - минимума е 70 евро за двама /ден със транспорт и храна.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 07:14 от peterky2002

# 35
Ние ще бъдем в Турция за Нова година /Кушадасъ/В ХОТЕЛ 4+.За 4дни ами двойно по евтино ни излиза отколкото в БГ ЗА 2 възрастни и 2деца от което едното е голямо.

# 36
С 2 ръце препоръчвам море в Турция! Там за 500-600 лв. чрез агенция можеш да изкараш 10 дена - с път, изхранване на база All Inclusive и т.н.

Така е , но става дума за 600 лв. на човек за 7 нощувки .Малко по ниска цена има само в най- евтиния им курорт Кушадасъ и то в 2-3* хотел на НВ.По ниски цени са след 25 - 30 септември.За началото на септември прерових стотици оферти - минимума е 70 евро за двама /ден със транспорт и храна.

Ми не е вярно, защо говориш глупости?! Аз съм за 538 лв., 9 нощувки, ALL INCLUSIVE, ХОТЕЛ 4*!!!
А и + това Кушадасъ е доста красиво и забележително място. Другото което е, и за Алания има доста изгодни оферти, които в България посмъртно няма да намериш, има и в Дидим и в Мармарис, да изброявам ли още?! И хотелите никак не са 2 и 3*. А дори и 3 звездните хотели са прекрасни! Приветливи, чисти и уютни!
Колко пъти си ходил/а и почивал/а в Турция като цяло, че даваш толкова сигурно и компетентно мнение?! С агенцията, която пътувам аз всяка година ВИНАГИ ИМА такива оферти и са доста изгодни! А ако гледаш при някви измамници и лъжци - Е ДА, до шушка ще ти изцицкат паричките от джЕбО!!! Laughing Laughing Laughing Peace

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 14:08 от lilss.94

# 37
Ние ще бъдем в Турция за Нова година /Кушадасъ/В ХОТЕЛ 4+.За 4дни ами двойно по евтино ни излиза отколкото в БГ ЗА 2 възрастни и 2деца от което едното е голямо.

Няма смисъл да обясняваш, има хора, които няма да разберат ... ние нали си знаем, че е евтино. Simple Smile Simple Smile Сега сигурно ще има коментари, че няма как хотела ви да е 4+* и да е евтино ... Crazy Simple Smile

# 38
Хотела е Батихан така че може да го провери всеки който не вярва

# 39
Ох и аз много исках да сме в Турция за НГ, ама тогава ще съм в 9 месец и не става ... Sad С какво ще пътувате, Мими? Simple Smile

# 40
Предпочетохме с личен автомобил отколкото автобус.Така че няма да ни излезе по скъпо и няма да се съобразяваш с никого.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 15:40 от mimi0585

# 41
Супер, пожелавам ви една уникална новогодишна нощ! Hug Hug Парите, които ще похарчите там няма да са напразно дадени, сигурна съм! Peace Hug

# 42
И аз така си мисля че си заслужава а и отзивите за хотела са чудесни.Само да е живот и здраве че има още доста време а вече нямаме търпение

# 43

Моля те, прати ми на лични офертата пак, че нещо не можах да я отворя

Общи условия

Активация на акаунт