Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 259
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София / Пловдив
    Hug

Мерси!

# 61
Финалната серия ми хареса. Някакси вярвам, че нещата ще се оправят ...  Blush

# 62
# 63
  • Пловдив
А, тъкмо и аз влизах да дам буквите  Laughing

# 64
Благодаря за превода и за буквичките!   bouquet

# 65
  • София
Тази серия ме върна в първите сезони. Много силна бепе според мен и чак след като я изгледах осъзнах че в последно време толкова хубави не е имало, а преди сякаш всички бяха такива. Ще загина до следващия сезон Cry

# 66
Записвам се, без да ви чета, че не съм гледала последната серия още... Whistling

# 67
Сядам да гледам последната серия. Много благодаря за субса Hug

# 68
не ми беше като предния финал, по-спокойна е
но е яко Flutter
браво за усилията за превода!

# 69
  • София
Най накрая го изгледах. Много хубава серия, много. Но ми беше тъжна, поплаках си доста.
Сега ще чакаме  Hug

# 70
Е много хубава серия, но и много тъп край! Малко съм разочарована  Peace

# 71
  Готина серия.

# 72
Патрик Демпси (Дерек) обяви, че 8 сезон ще е последен за него. "Ще бъде за последно за мен. Не знам какво ще стане с другите герои, но за мен всичко свърши. Решението е горчиво защото всичко беше страхотно и огромна част от моя живот. Но не мога да се видя да го правя повече."

# 73
Патрик Демпси (Дерек) обяви, че 8 сезон ще е последен за него. "Ще бъде за последно за мен. Не знам какво ще стане с другите герои, но за мен всичко свърши. Решението е горчиво защото всичко беше страхотно и огромна част от моя живот. Но не мога да се видя да го правя повече."
Ех,жалко.Сигурно това ще е и последния сезон...

# 74
Хей,здрасти!Изгледах епизода с бомбата,понеже съм назад със сериала,та може ли да ви питам нещо.Мисълта ми е ,защо Мередит и онзи,в който избухна бомбата не се харесваха толкова?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт