Анатомията на Грей - Тема 12

• 43 262
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами, тя е малко цапната в устата, той малко авторитет и "само аз знам и вие трябва да ме слушате и да се подчинявате" го раздаваше, тя мислеше за пациентите, той за бомбата. Просто характери. Не е важно за филма по-нататък Peace

# 76
Ами, тя е малко цапната в устата, той малко авторитет и "само аз знам и вие трябва да ме слушате и да се подчинявате" го раздаваше, тя мислеше за пациентите, той за бомбата. Просто характери. Не е важно за филма по-нататък Peace
Аха,ясно.Мерси. Wink

# 77
  • Благоевград
Хубав финал, много силен...Мередит ми беше много сладка с бебето  Heart Eyes

# 78
  • София
Моля ви кажете ми кой епизод даваха снощи по фокс лайф, че го изпуснах и да си го сваля да го изгледам  Praynig

# 79
Моля ви кажете ми кой епизод даваха снощи по фокс лайф, че го изпуснах и да си го сваля да го изгледам  Praynig
Девети епизод от седми сезон  Wink

# 80
  • София

Девети епизод от седми сезон  Wink
newsm51

Благодарности

# 81
  • София
В една от сериите става дума за Елис и Ричард, които диагностицират случай на СПИН. По тяхно време болестта все още не се нарича СПИН, а с друго име, какво беше то?

# 82
GRID - gay-related immune deficiency или gay compromise syndrome, gay cancer и така нататък. Наричало се е по много начини преди да го кръстят СПИН. Смятало се е че се появява при сексуални отношения на мъж с мъж. Тогава не се е знаело почти нищо за болестта, смятали са че може да се предава и по въздух и т.н. Епизода е 6х15 между другото. Simple Smile

# 83
Иии аз идвам пак с въпрос.  Mr. Green
Можете ли да ми кажете във финала на трети сезон Адел загуби децата,но не разбрах,те на Ричард ли се оказаха накрая?  Rolling Eyes Дано някой си спомня  Rolling Eyes

# 84
  • в сърцето на един мъж...
Имаш предвид спонтанния аборт на Адел ли? Да, на Ричард е

# 85
Нееее, не. На края на трети сезон Адел загуби дете от друг мъж. По това време с Ричард бяха вече разделени и малко преди това той като й се примъкна на вратата да й каже, че съжалява, тя му каза, че не е сама и че вече е късно.

# 86
  • в сърцето на един мъж...
Да, но след това му призна, че е негово. Адел през цялото време е била вярна на Ричард

# 87
Иха,мерси за отговорите   bouquet

# 88
Имам още едно въпросче... тази Лекси сега се оказва някаква сестра на Мередит?Нали тя май имаше още едно от онази майка (Сюзън) ,тази сестра коя е?  Rolling Eyes

# 89
Лекси има още една истинска сестра, която не се появява почти, по-късно имаше някакъв случай с бебето й. И съответно тази сестра се пада полусестра на Мер, но нямат някакви отношения или поне не са давали да имат. Wink

Общи условия

Активация на акаунт