Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 865
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Simple Smile
Аз си мислех първо,че ще си купим количка с 3 коша,но от няколко дни мисля че може и да бъде само с 2 коша. Понеже като се роди ноември,бебето ще излиза по скоро само с кошчето за колата,тъй като ще е студено,и може да вземем количка само с един кош,и отделно един кош за кола. Как мислите?

Според мен си вземи 3 в 1. Wink Само гледай да не е тежка, че бебчо ще расте бързо.  Повечето кошници за кола нямат напълно легнало положение и доколкото знам се препоръчва новороденото да не стои повече от 2 часа в нея. Така че не замества коша. Това не важи за такива с напълно легнало положение, да отбележа. Simple Smile
Мен много ме е яд, че за близнаци има много малко модели 3 в 1 а цените са ужасно високи и ми излиза по добре да си взема 2 колички . Rolling Eyes

Мишето, всичко ще е наред, важното е че знаеш какво искаш. Hug За фейса, дай нещо данни, профил, поща за да те добавим.

Темата за абортите и стерилитет много ви моля, не я започвайте. Това е взривоопасна тема и няма общо с причината заради която сме се събрали тук. Всеки си знае какво е добре за него. Peace

Имена за нова тема, мисля че останаха доста хубави неизползвани. Sunglasses

Сникерс теб кабели ли ти забраниха да прескачаш? Joy На мен се опитаха да ми забранят да се подстригвам и да пазарувам предварително бебешки неща, но набързо ги насметох и забраних да ми говорят глупости. Mr. Green

# 616
На коя е тази поща - tester123@gmail.com? Фейса не ми намира такъв потребител и не мога да я добавя

тази е мойта , но се усетих няма да ме намерите нито по име нито по емаил защото имам такава на стройка на феисбук да не може да ме търси чичко гугал Simple Smile ... дайте линк-а към страницата на фб на лични.. или дайте аз ще добавя някоя от вас или пробвайте чрез линк към моя профил (Пратила съм го на Мishlence_2 на лични
facebook.com/dobrina

Sneakers: послушай не е работа да не можеш да си се напиеш и забавляваш като хората на сватбата си особено сега когато все пак си понапреднала в бременноста ... изчакай катоп го родиш съм сигурна че таткото ще намери кураж да ти поиска ръката Simple Smile .. има време

Наща баба (т.е майка ми) ще идва защото тука майчинството  е само от 6 до 12 седмици и после айде пак трябва да се връщам на работа , а не искам толколва малко бебето да го давам на ясли .. а и ми е домъчняло за бабите не съм си ходила в БГ от 2 год Sad

# 617
  • София
  bouquet Здравейте! Голям срам за мен, но вече ще се записвате в нова тема, а аз чак сега пиша тук. Почивам само в неделя, но всяка сутрин си пия кафето тук, а вечер след работа  преди вечерята бързам да проверя какво ви вълнува. Трудно до невъзможно ми е да се ориентирам кой кой е във фейса, но се радвам, че ви има и там.
 Сега ще нахвърлям за каквото се сетя: За венците сутрин след ставане се жабуря с олио към минута и тогава си мия зъбите, а при болки ползвам жабурене с прополисува тинктура или сребърна вода. Преди седмица аз също получих киселини, особено упорите сутрин и въпреки, че не съм фен на колата в тези случаи ми е полезна, а и изненадващо присъства в поръчките ми за разлика от преди.
 По отношение на бабите и дядовците много ще се радват, дай боже, но ми се иска ние с таткото да си гледаме детето и даже се разбрахме, че ние ще си го къпем   Joy  аз съм подстрекател за това, а ме е страх да гушна новородено.  hahaha
 Сега и тук да помоля: Някой беше писал за шуслеровите соли, моля да ми пише!?
 Прекрасен ден Ви желая!

# 618
Ето два нескопосани поетични опита от мен, че да не кажат че не е без конкурс:

НОЕМВРИЙЧЕ във коремчето порастнало си играе, а мама да го гушне вече си мечтае

Лятно слънце грее и се смее, НОЕМВРИЙЧЕ във коремчето на мама палавее

# 619
MiShEtyyyy_89, да набор 88 съм Simple Smile
За количките - аз съм за 3 в 1, но по-лекичка. Колата ни е голяма, така че не ме притеснява как точно ще се сгъва и дали е заема много място.
А за бабите - ние живеем у нас, мойто нас, че сме в голяма къща и място има. За сега ще си направим ремонт на 2 стари стаички (в отделен апартамент от нашите), а живот и здраве другата година ще започнем да си оправяме моя етаж. Така че при нас едните баба и дядо ще са мноого близко, за разлика от другите, които са на 300км. Ама то майка ми така или иначе работи по-цял ден, та няма да има много време да ми се бърка кой знае колко, въпреки че си работи у нас. А и има и друго нещо - родителите ми са си възрастни вече (майка е на 60, татко на 65) и това ще им е първо внуче и искам да е по-близко до тях, за да могат да му се радват. Родителите на моя приятел пък са си още доста млади, така че за тях не е проблем, че сме далече, разбрани хора са. Айде спирам, че сигурно ви отегчих.

П.С. мами по-полека с писането, че докато измислим име за тема и тази ще свърши  Laughing
Предложения от мен - Лято иде вече и ритка ноемврийското човече   и
Пукна лятото горещо, а на сянка в ноемврийското коремче се крие мъничко детенце

# 620
НОЕМВРИЙЧЕ във коремчето порастнало си играе, а мама да го гушне вече си мечтае

тази тази тази тази!!! много ми харесва ох как си мечтая да го гушна Simple Smile

Момичета как се пише "нашата" , "наща", нашета? гледам че пиша "наща" ама това май грешно леееелеее неграмотна съм  Joy

# 621
Момичета как се пише "нашата" , "наща", нашета? гледам че пиша "наща" ама това май грешно леееелеее неграмотна съм  Joy

По принцип нашата, ама хайде сега не се притеснявай толкова, може да си пишем и разговорно  Simple Smile

# 622

По принцип нашата, ама хайде сега не се притеснявай толкова, може да си пишем и разговорно  Simple Smile
ок мерси .... не исках до обиждам някой с българска филология ако има тук  Joy

# 623
purplethorn, не съм с българска филология, а със славянска, което обаче ще рече, че изучавам и всичко от българската филология  Rolling Eyes  и не обиждаш никой Simple Smile  Hug

# 624
  • на Дъждовен остров
Пише се нашата, ама споко и аз съм така.  Срам и позор, но най смешното е когато ми се наложи да пиша с химикал че и на български.  ooooh!

Иначе инае бабите и дядовците и нашите са над 60, ама какво да нарпавим като се моткахме да завършим пък едно, пък друго висше образование.  Иначе им купуваме билет за по месец най много поне за сега така сме решили.  Моя приятелка докара майка си и 6 месеца при тях, после пратиха бебето в БГ и мъжа ѝ остана в една ситуация далеч от грижи и неволи bowuu  Сега го осъзнава като грешка, ама то детето вече на 2.  Та аз не мисля много, много край нас освен, че не живеем в мезонет  Wink

За количките не съм я мислила още, а трябва защото тук ще има едно чакане за доставка поне месец даже повече.  Като ви чета всички се насочвате към 3х1.  Точно щях да пиша, че зимните месеци къде много ще се разхождаме обаче като се сетих за декемврийските празници и май ще има излизания. 
Осъзнавате ли за майките с първо дете, че тази година ще посрещате вече не двама, а трима новата година?  Хе-хе колко радост.

# 625
Привет мами, много сте изписали за два дни и не съм ви изчела, само видях че обсъждате количките. И аз вече съм се замислила и искам 3в1, но ми идва доста скъпички. После гледах комбинирани, но са доста тежки и в крайна сметка се спирам засега на същия модел, като старата ми количка Виктория кангаро ( утре ще ви дам и линк). Беше ми тежичка 13 кг е, но с огромен багажник и побира всичко, с цяла, регулираща се дръжка. Сега се чудя между нея и същата но с две дръжки, защото има степенки за стъпване на второ дете, но още ще го мислим.

Аз се включвам само да ви кажа че след две мъчителни денонощия на притеснения, нерви и контракции днес най- накрая отново усетих бебето. Сега съм спокойна че е живо. Но пак не е много активно, само 2-3 пъти помръдна, а преди го усещах цял ден. Запазила съм си час за частен преим при гинеколог утре и сега се чудя дали да отида или да си изчакам ФМ на 22.06.
 Съжалявам ако съм притеснила покрай моите тревоги и някоя друга от вас.

# 626
Ехеееее  Joy Докато се усетя какво съм написала, то вече 4-ри страници се изписали .... Относно "деветте" месеца - разбира се не са 9, а това ти била датата за раждането... (9-ти месец)...

# 627
Катрин, май говореха хубави неща за някакъв нов модел на кангуро, ако искаш ще се разровя да видя как се казваше, това 13 кг много ми се струва, особено за единична количка, аз съм си хареса една за близнаци която е 12кг и ми се струва много Joy

# 628
Здравейте и от мен! Доста сте изписали, едва изчетох всичко!
Искам да споделя, че бебето ще спи при нас, живот и здраве. Колкото до количките, аз също много харесвам 3 в 1. Сигурно ще бъде такава, но ми се струва още много рано за покупки, пък съм и суеверна, така чеее...
Усмихнат ден на всички!

# 629
Искам и аз парола, за да ви видя и да кача снимки !
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт