Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 839
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Добрич
Аз днес следобед се чувствам странно Thinking една лека болка сякаш ще ми идва,която не съм усещала досега ме притеснява. Ще се опитам утре да отида на лекар.

# 631
Sneakers, дано всичко е наред Hug

# 632
  • София
Sneakers, аз в първите седмици имах понякога такава болка- за половин минута като спазъм при менструация. Пих 3 дни Но Шпа и ми мина. Дано да премине бързо бързо и при теб Simple Smile
Аз всяка вечер ви чета. Все си мисля, че моят ден не е интересен и няма какво толкова да разкажа и пиша рядко.
Ние имаме една стая предвидена за детска, но мисля да не я обзавеждаме преди бебчето да се роди. Мисля да му вземем една платнена кошарка ( не знам дали добихте представа)  и да спи при нас , за да ми е удобно да кърмя нощем. Като порасне ще му обзаведем стаичка, тъкмо няма да има свръхразходи накуп Simple Smile
Не съм усетила все още ритниче, но май при мен е рано. А днес  бях цял кг повече от вчера Sad Дано да е задържана вода...
Аз едва днес намерих време да извадя летните дрехи и дебрите на гардеробите  Mr. Green Цял ден гладя и подреждам..
Хубава седмица на всички Simple Smile

# 633
  • Пловдив
Брей, много сте изписали - отивам да чета подробно
Аз днес съм леко притеснена - не го усещам бебето Confused, а вчера - до късно вечерта доста се въртеше

Ще се радвам ако някой ме добави в групата във ФБ  - Анелия Райчева

Спокойна вечер:)

# 634
Здравейте,
И нашето бебе живот и здраве ще спи в нашата стая, поне докато е малко, но не при нас в леглото, а в креватче. Като чета за другите държави, ние сме щастливи че тук майчинството е 1 година, през която си получаваш maternity benefits и всички се възползват и си гледат бебетата 1 година. Става сложно след тази 1 година, защото детските градини са много скъпи, когато бебето е под 18 месеца и се чака доста.
Аз мисля да поканя майка ми - хубаво ще е да има някой близък тук.

Радвам се, че вече започваме да дискутираме темата за количките. Аз от доста време проучвам, но не съм решила нищо още. Със сигурност ще я купим от щатите обаче. Какво имате предвид под "количка 3 в 1"? Нещо такова ли:

http://www.eurekakids.net/?action=mostrar_imagenes&ref=24519 … erso=puericultura

При нас времето е меко и не е студено през зимата, и мисля да разхождам бебето навън често, така че ще ми трябва такава количка, която да има полегата позиция и да може да спи вътре. И столче за кола ще трябва да купим задължително, защото тук няма да ни изпишат от болницата без такова столче.

Поздрави на всички и успешна седмица!

# 635
Добро утро и от мен,нещо сън не ме лови но какво искам като снощи си легнах в 21;20. Благодаря на всички за стиснатите палчета,за изпита.Днес следобед съм на лекар,ще ходя за всеки случай и при друг гинеколог с по-хубава апаратура да видя как е бебо. Много ви  Hug Hug Hug.

# 636
Добро утро и лека седмица! След релаксиращия уикенд ми е малко трудно да се върна пак към ежедневието.

Изчетох ви, но ми стана една каша в главата. Възхищавам се на смелостта ви момичета! Да се решите да смените партньора, както и за решението да се остави бебчето без заинтерисоваността на таткото. Оттук нататък нека всичко в живота ви е безоблачно  Hug

Споделям мнението, че бащата трябва активно да участва в отглеждането на бебето, така освен отговорност се постига и близост. Бебето ще спи в нашата стая в кошарката на каката. Още преди тя да се роди долепихме кошарата до спалнята, така че да не се налага да ставам и досега си е така, само нивата сменяме. Изключително удобно е - хем е на една ръка разстояние и можеш да си го наблюдаваш постоянно, хем пък не ти е на спалнята  Peace Остава да направим стая на бъдещата кака и тя да се съгласи да спи в нея. Иначе не знам как ще се събираме четиримата  Thinking

За количка имам ето такава с кош Matrix и за нищо на света не я сменям. Коша става и за кола, може да се монтира в нея с гръб към движението, както и легнал, има си напълно легнало положение и зимния кош става излишен. Летния вариант е достатъчно лек, коша голям (понеже малката си вървеше едра). Не ми се наложи да купувам лятна количка. Предимство на летния също е, че гърба се сваля, а не ляга целия кош назад. Така като спи бебето краката му не са вирнати на високо и може да се сменя памперса в самата количка  Peace

На кого да пиша да ме добави във Фейсбук?

# 637
Привет и от мен!
Предната седчмица доста попътувахме, а и Гого се разкашла и си остана в къщи, на не можех много редовно да ви следя.
Относно спането, определено ще е в неговото си легло. От баткото имаме такова с люлка, кояот се застопорява и после става на голямо легло. А за баткото ще има вече голямо легло като за юноша. Иначе този път мъжа ми ще се отърве от безсънните нощи и ще спи в спалнята, просто няма как четиримата накуп.
Относно дрешките, този път определено ще пазарувам по-отрано, ама предния път не бях купила нищо, само бяхме капарирали количката и леглото. Другото го купувах после.
Добавете ме и мен ако обичате във ФБ  Magdalena Andreeva

# 638
Kisa05, количката е невероятна!

# 639
  • София
Здравейте,
извинявайте за нахлуването. Аз съм приятелка на Бубчето  Hug и влязох само да надзърнах и да видя тя как е
Попаднах на това питане.
Аз да питам - от няколко дни много ме сърбят гърдите  newsm78 и са .....странни като усещане, отделно че зърната болят.  Понеже ми е за първи път и не знам какво трябва да усещам, това признаци на нацепване ли са или какво и как се усеща че нещо ще тръгва да тече? А за мазането - гледам да ти мажа само отстрани, просто да са овлажнени.
Ето една статия, която може да ви е интересна, за гърдите и промените които настъпват по време на бременността и кърменето и какво можете да очаквате.  - Какво ще стане с гърдите ми?
С удоволствие, ако нямате нищо против ще отговарям на въпроси свързани по някакъв начин с кърменето Simple Smile
Пожелавам на всички лека бременност и хубави и здрави бебчета накрая  Simple Smile

# 640
Брей, много сте изписали - отивам да чета подробно
Аз днес съм леко притеснена - не го усещам бебето Confused, а вчера - до късно вечерта доста се въртеше

Ще се радвам ако някой ме добави в групата във ФБ  - Анелия Райчева

Спокойна вечер:)

Еми то и аз, ама трябва ли всеки ден да се усеща че и аз се притеснявам Cry

# 641
  • на Дъждовен остров
.... И столче за кола ще трябва да купим задължително, защото тук няма да ни изпишат от болницата без такова столче. ...

Cambria, ти къде си ако не е тайна.  Опитвам се да разбера от профила ти но е доста завоелиран  newsm78

# 642
  • София
Здравейте,
извинявайте за нахлуването. Аз съм приятелка на Бубчето  Hug и влязох само да надзърнах и да видя тя как е
Попаднах на това питане.
Аз да питам - от няколко дни много ме сърбят гърдите  newsm78 и са .....странни като усещане, отделно че зърната болят.  Понеже ми е за първи път и не знам какво трябва да усещам, това признаци на нацепване ли са или какво и как се усеща че нещо ще тръгва да тече? А за мазането - гледам да ти мажа само отстрани, просто да са овлажнени.
Ето една статия, която може да ви е интересна, за гърдите и промените които настъпват по време на бременността и кърменето и какво можете да очаквате.  - Какво ще стане с гърдите ми?
С удоволствие, ако нямате нищо против ще отговарям на въпроси свързани по някакъв начин с кърменето Simple Smile
Пожелавам на всички лека бременност и хубави и здрави бебчета накрая  Simple Smile
Тя се чуди кога да умре заради сенната хрема, вчера заспах в 7.30 от изтощение заради непрестанно кихане, наистина не знам какво да направя, за да си облекча симптомите, но тази година е направо страшно.

Мацки, това е девойката, за която ви казвах, че може и папагал да накара да суче Joy Ако ви трябва за нещо давам пълното разрешение да я тормозите Twisted Evil
Аз отивам да оправям едни документи и като се върна ще влезна да ви се оплача колко пъти съм кихнала докато съм била навън Tired

# 643
Може ли и мен да ме добавите в групата във фейсбук? a_blagova@abv.bg

# 644
Здравейте мами  bouquet

Не мога да смогна да ви прочета, толкова сте изписали и съвсем се обърках, кой какво е писал.

Живота е борба, смело напред и горе главата. Аз на 22 забременях, трябваше да направя аборт, той каза че ще ми даде пари, но не го направи. Дори не се замислих дали да го оставя, знаех че трябва да го махна. Дори не го преживях тежко. Но миналата година, когато забременях и не се развиваше ми беше много тежко, защото много го исках, дори сега въпреки че съм бременна и всичко е наред, дай Боже, пак ми се пълнят очите със сълзи. Познавам доста майки, които сами си гледат децата и се справят чудесно. Аборта е избор, който сам прави за себе си.

И при нас бебето ще бъде в спалнята. За количка, мисля да е 2 в 1, защото столче за кола имам от кака и ще ползвам него. Количка съм си харесала на Бертони / Плазма или Карера / пък ще видим. Креватчето ще е люлка, трансформиращо се в легло.
За бабите е много относително, мама не мога да я карам, защото си има други грижи и това ще я натовари още повече, а и здравословно не емного добре. Свекървата мисля, че изобщо няма да си предложи услугите, така че двамцата ще си го гледаме.

Може ли и мен да ме включите във facebook - miracle_81@abv.bg / Ваня Георгиева /.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 11:09 от adorable

Общи условия

Активация на акаунт