Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 866
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • Там, където мечтите се сбъдват
Добро утро момичета!

Вчера станахме шампиони в турнира по детски футбол Grinning

Относно списъка за новородено, първия път го написах в 8 месец и мъжът ми купи всичко след като родих и докато бях в болницата. Сега мисля да направя същото с тази разлика, че имам останали дрешки от Тошко, които са при свекърва ми в Смолян, повечето са раздадени на други мами разбира се, но от останалите ще си подбера и няма да бързам пак с пазаруването.

До три години Тошко спеше в детско креватчче при нас в спалнята и сега с беболина ще направим същото, дано да е спокойна като брат си Grinning

Lika, Краси е специалиста по картичките, аз последно писах за рисуваните тениски Simple Smile

Хубав ден на всички, ние ще ходим на Кунг-фу панда днес Laughing

# 601
jujinka-15, при мен нещата на 22 години нямаше как да вървят,защото нямах ама никакви финанси да го гледам...какво щях да правя? а освен това бях дете на разведени родители и знам какво е да се спори за пари, караници и за др. неща..а освен това не ми харесваше идеята детето да носи моето име, а бащата да не го интересува...Да си кажа честно, когато случайно забременееш от такъв човек и после намразваш цялото си тяло...Децата са дар божи, когато са желани..има жени изнасилвани и когато спят с мъже за една нощ, като мен и стават такива неща..не съм съгласна, че трябва да се продължава с такава бременност. Бременността трябва да е повод за радост, усмивки и споделени чувства..не трябва да бъде вина, съд и т.н.(мое мнение). И абортите не са причина за безплодието, има други по-важни фактори! Когато се запознах с мъжът ми му казах за този случай и той каза, че всичко ще бъде наред и ако не стане има толкова изоставени деца, които с радост ще бъдат приети в нашия дом!
Пожелавам кураж и много спокойствие на тази млада жена, за да се роди едно хубаво бебе!  bouquet

# 602
Относно проблема на Мишету мисля, че взимането на решение за аборт е абсолютно лично и индивидуално и не е тук мястото да коментираме за или против. Тя вече е направила избор и ние сме хората, които можем само да я подкрепим. От правна гледна точка по въпроса я съветвам да се обърне към адвокат. Относно бъдещето на детето и ролята на бащата мисля, че трябва да си прецени сама.

# 603
добро утро , мами!

кратко включване и от мен - аз да си призная започнах вече малко по-малко да разглеждам магазините онлайн, къде за дрешки, къде за мебели и аксесоари. Нашето бебоче ще си има отделна стая, която тепърва ще трябва да се обзавежда.Благородно завиждам на всички, които са в нов апартамент или ги очаква “само“ ремонт. У нас ситуацията е следната - ние се решихме да купим апартамент, което тук за разлика от БГ не е нещо нормално, тъй като половината от населението живее под наем. Като подписахме, не знаех още за бебока. По договор трябва да се местим края на октомври и сега си представете как само реагирах като чух термин средата на ноември. Ще бъде малък ужас, но най-важното е да стане навреме. А дотогава се занимавам с избор на плочки, стълби, бани и др.
Нашият татко е включен във всички акции, вече ходихме да гледаме за детска, а скоро и за колички, защото тези артикули имат невероятните срокове за доставка между 8 и 11 седмици, а аз не искам да оставям за последния момент. Не смятам да  пожаля родителя и от курса за раждане и гледане на бебе. Все пак да знае как се гледа в случай, че остане сам. В родилното - плътно до мен, аз съм по принцип много смела, той също, така че каквото и да става двамата сме на линия Wink То тук по принцип жените винаги си влизат с близък човек - даже е старнно, ако влезеш сама ми се струва.

Много бих искала да се включа във Фейсбук,ама я кажете първо дали е затворена група, че не искам всички познати в един момент да разберат , че чакам бебок.

Хайде стига толкова.
Поздрави и един много слънчев ден на всички ви! newsm51

# 604
С този пост приключвам темата,както каза Камелка можем само да подкрепим бъдещата мама. Не съм съгласна,обаче че аборта не е причина за безплодие.Колкото до секса за една нощ мисля,че всяка има сексуална култура и може да се предпази от евентуални последствия.Естествено,че всеки взема решение дали ще роди дете или не,това е личен избор.Нещото,което не разбирам е как някой доктор ще ми каже,кога и колко деца ще имам.

# 605
happy_r групата е затворена

MiShEtyyyy_89 трябва много сериозно да го обмислиш , не мога да ти дам съвет .Това е много лично решение. В крайна сметка има начини да се докаже че бебето е негово .

# 606
Здравейте, благодаря сърдечно за подкрепата Hug
Аз съм взела решение да задържа бебето, защото в крайна сметка наистина не знам дали ще мога пак да забременея. Само да вметна аз съм  със ВСМ от бебе и имам две операции, така че бебето си е наистина като дар Божи Heart Eyes
Вече съм се записала при една адвокатка в София за консултация, но благодарение на темата в "майки отглеждащи сами децата си" съм много наясно какво да очаквам и какъв е законът за припознаване  Peace
Като оставим настрана тази тема чувствам се добре, само дето все ми е горещо Joy Чудя се рано ли е вече да почвам големия пазар за бебето. Къде да ходя да търся креватчета, люлки и т.н newsm78 Една моя приятелка предлага да ходим в Хипо Ленд Simple Smile
П.С Жълтурче, много се радвам, че има мама почти колкото мен, ако нямаш нищо против те добавих в приятели тук Hug Ти 88 набор ли си? Sunglasses

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 12:20 от MiShEtyyyy_89

# 607
  • Добрич
Здравейте Simple Smile
Аз си мислех първо,че ще си купим количка с 3 коша,но от няколко дни мисля че може и да бъде само с 2 коша. Понеже като се роди ноември,бебето ще излиза по скоро само с кошчето за колата,тъй като ще е студено,и може да вземем количка само с един кош,и отделно един кош за кола. Как мислите?

# 608
Май е време да си измислим име за новата тема Simple Smile  newsm78 Simple Smile

# 609
Май е време да си измислим име за новата тема Simple Smile  newsm78 Simple Smile
Да май трябва ако имам идея ме просветли ще пиша Joy А тази група в ФБ може ли да ме включите Blush
Снеакърс коша за кола е задължителен, ама да се надяваме че ноември няма да е много студено и декември ще можем да ги извеждаме малко на въздух бебчетата. Аз също лично се чудя каква количка да взема само зимна ли?

# 610
  • на Дъждовен остров
Точно и аз гледам, че сме големи писателки с вас.  Докато пуснем темата и до седмица търсим ново име за следващата. 

Иначе таткото каза за сега всички в спалнята, но май за по задълбочени обещания не му дойдоха сили  Grinning

Вие ще взимат ели някоя от бабите да ви помага в началото?  То сигурно доста от вас живеят в еднакви градове с родителите, но при нас мисля да доведем едната баба за месец и полсе другата.  Тук майченските са само 6 месеца и после връщане на работа. 

# 611
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз си мислех първо,че ще си купим количка с 3 коша,но от няколко дни мисля че може и да бъде само с 2 коша. Понеже като се роди ноември,бебето ще излиза по скоро само с кошчето за колата,тъй като ще е студено,и може да вземем количка само с един кош,и отделно един кош за кола. Как мислите?

Нинка е зимно бебе ( ноемврийче  Wink ), и трябва да ти кажа, че се случи на 14 тия ден да е 15 градуса. Познай дали детето беше вътре. Уж 5-10 минутки, постепенно, но някакси започнахме първо 30 мин, посе час, после по цял ден. Не знам дали съм я калила ( живеем на над 30 градуса зимъска  Blush ) или е от чистия въздух, но Нина не боледуваше ( че и до ден днешен  Praynig). Според мен зимния ( или коша за новородени - още му казват ) си е потребен. За съжаление и най-олекотения комбиниран модел - с няколко коша са си тежки в сравнение с летните.  Затова и аз после си купих още две летни....ама това вече е въпрос на избор.

Съвет - като си купувате кошница - освен защитите, точковите колани, гледайте и тежината му. Ако ви тежи без бебчо вътре, представете си какво ще стане като го сложите. Сестра ми не ме послуша и с нейния тежък шушон се изгърби първите месеци, а няма по-удобно нещо ( не броя слинковете и кенгурото, че аз имам проблеми с гърба и не мога да ги ползвам ) за бързо излизане.

Ние катаясахме , слънчасахме и сега ще спим, а чакаме и гости......дано оцелея днес  Rolling Eyes

# 612
Ноемврийски страсти в нас бошуват,бебчовците вече плуват. - За малко настоение  Simple Smile

# 613
  • Добрич
Вие ще взимат ели някоя от бабите да ви помага в началото?   
Аз неискам нито една баба да се мота вкъщи,като се върнем с бебето. Ще идва на гости да го види,и ако я помолим и има възможност да го гледа,като излизаме.Ама не и да ме учи едно време как било... Тя едната живее в същия град и сега като идва на гости,досажда с нейните наставления-как нетрябва да прескачам кабели,че щяло да му се увие пъпната връв на бебето,как да готвим без сол,или как да ям нещо което не ям...представям си ако я допуснем да помага с отглеждането,няма да се търпи  Crazy

# 614
Лятото горещо много е добре- ноемврийско бебче в коремчето расте Joy Joy Joy това ми дойде на ум сега bowuu

Общи условия

Активация на акаунт