Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 804
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Sneakers, може да пазаруваш в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево, бяло и др. Simple Smile
Ей хораа, темата ще свърши скоро. Давайте предложения за именаа, че утре като нищо и мине лимита.
Предложение от мен - Ноемврийския бебчо в корема са крие, а мама студена водичка на жегата пие
Много нескопосано амаа...  Laughing

# 706
Добро утро,коремчета!  bouquet Вчера бяхме на преглед,бебо е добре,развива се нормално и съм спокойна.Плацентата ми е на предната стена но не запушва родовия канал и не е от опасните (превиа),единственото притеснително е,че е разположена ниско,но доки каза,че с нарастването на матката ще се вдигне..Само където и моето човече като на Doddy се крие,постоянно свиваше краката,сякаш сяда,а така се надявах да разбера какво ще е... Нищо другия път. Много усмивки от мен. newsm51

# 707
Добро утро,коремчета!  bouquet Вчера бяхме на преглед,бебо е добре,развива се нормално и съм спокойна.Плацентата ми е на предната стена но не запушва родовия канал и не е от опасните (превиа),единственото притеснително е,че е разположена ниско,но доки каза,че с нарастването на матката ще се вдигне..Само където и моето човече като на Doddy се крие,постоянно свиваше краката,сякаш сяда,а така се надявах да разбера какво ще е... Нищо другия път. Много усмивки от мен. newsm51

на най-добрата ми приятелка бебето до седмия месец се срамуваше и изобщо не се показа Laughing
споко,когато реши ще изненада мама Heart Eyes

# 708
сладурки,на мен плановете за близкото бъдеще тотално ми се объркаха.след ремонта на стаята и чисто новите мебели сега ще се местим да живеем в бургас,защото се изпокарах с баща ми много сериозно.та мисълта ми е че трчбва да си намерч лекар там.племенницата на мъжа ми ми препоръча доктордрагнева от клиника дева мария във ветрен.ще ви помоля за мнения по темата,защото ми е много напрегнато.
 Weary

Аз съм при д-р Дорийска която също е в Дева Мария Simple Smile и съм доволна от нея Simple Smile Ако те интересува пиши на лични ще ти дам координати Simple Smile

# 709
Деси, много гушки  Hug и стиснати палци от мен. Сигурна съм, че ще намериш добър лекар.
Не че ще те успокоя особено, но си мисля, че е по-добре, че това се случва сега докато си бременна. Ще се преместите сега, ще се устроите на новото място и после ще сте готови за бебето. Казвам ти го от позицията на човек, който опакова и разопакова багаж по 4-5 пъти в годината. А да се разправяш с багажи, когато си с малко дете, не си е работа, повярвай ми  Tired

Мишленце, стискам палци за амниоцентезата  Hug

Календара шайба на мен си ми смята точно  Rolling Eyes

# 710
  • на Дъждовен остров
Деси, не се притеснявай.  Ние също се местихме преди месец въпреки, че съвсем неочаквахме.  Обаче го погледни от хубават страна, здрави сте, живи сте, това са бели кахъри както казват бабите.  Не на последно място явно бебока иска да е близо до морето, а не в задимена София.  #Crazy

Лекар ще си намериш и на мен ми се наложи да си сменям лекари, болници че тук щом смениш адрес и съответно сменяш всичко горепосочено + училища, детски градини и разни от сорта. 

# 711
  • София
Здравейте!

Отдавна не съм писала, но това не означава, че не съм с вас Simple Smile
Просто не съм имала кой знае какво полезно и интересно да споделя с вас.

Вече съм в 15 седмица. Бебокът е ОК.

Неблагоприятно от микробиологията при мен е, че имам увеличено количество е.коли Simple Smile това е , за да съм в синхрон с евро_краставичарската истерия ... в момента ползвам гиналгин и според доктора всичко ще е ок. имах притеснения за бебето, но след консултация с доверен фармацевт, се поуспокоих ... до следващия тест

Друго, за което бих искала да ви попитам: коремът ми се подува от време на време (след хапване или след повечко плодове), но от два-три дни усещам някаква подутина (ала неголяма буца) на три пръста над пъпа - твърда, не ме боли, но я напипвам.

Вие имали ли сте подобни случаи? На какво може да се дължи? Едвам удържам паниката....

# 712
  • София
Пуснах аз анкетата, захванах се с новата тема и вие спряхте да пишете, бива ли така Crossing Arms
Сега ще се подмотвате и после като замаам гащове по улиците и ма няма, ще се разпишете, та да минете 50та страница, ма възмутена съм Joy
Сега сериозно, снощи много ме болеше ниско долу, точно около срамната кост, така ме срязваше, че се свивах на 2, пих два папаверина, ама ефект нямаше особен, едвам заспах от болка. Тази сутрин съм ок, успокоява ме само това, че не ме болеше кръста, дано детенце да се е намествало нещо и тези болки да са били заради ниската плацента Praynig Мен и да ме боли не е страшно, ама то да не страда Peace
Деска, стискам палци всичко да се нареди по най-добрия възможен начин Hug
А календарната шайба на мен си ми смята с точност до ден, без никакво избързване или закъснение. Гестационните седмици се броят от първият ден на последната редовна менструация, затова и там се слага стрелката Peace

П.П. Моля, който вече си е казал какво ще му е бебето да погледне на първа страничка обозначила ли съм го и правилно ли съм го обозначила, мерси Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:19 от bubcheto15

# 713
Бубче аз предлагам  да запазиш и другите заглавия за следващите теми, така хем ще имаме готови и няма да ги мислим, хем ако се наложи бързо може да реагираш ти. Което и заглавие да сложиш не вярвам че някоя мама ще е против. Всички сме ти много благодарни за това че се грижиш за темичките ни.   bouquet
И аз искам паролата за снимките!

За пазаруването и мен ме сърбят ръцете отново. То при мен това си ми е луда страст де... преди купувах за мен постоянно, после едвам изчаках да влезна в 7 месец миналата бременност и бях накупила дрешки за бебето до 2 годинки. Въпреки че и тогава беше сигурно момче, аз купувах много зелени, оранжеви и жълти дрешки. А и знаете ли колко  му отиват сега червени блузки примерно. Само розово избягвам.
И въпреки че сега имаме всички дрешки за доизносване от баткото аз пак съм в начален старт за пазаруване, но още е рано.

Забравих да ви кажа че си купих един много удобен панталон и то само за 20 лв, от обикновен магазин, но с ластик на талията, така че става и за нас. А същите панталони в специализиран магазин за бременни  е на цена 50-70 лв. Добре че сега модата е такава че ни помага при покупките на дрехи.

# 714
Здравейте сладурки! Hug
Леле колко сте изписали за отрицателно време! Shocked
Аз мисля,че вече започнах да усещам бебчо,или поне така мисля.Много е странно като усещане и за това не съм сигурна,но времето ще покаже.
Adorable,аз също имах такъв проблем с подуването на краката,но той беше по-скоро в следствие от едно заболяване,което няма да споменавам за да не шашкам никой!Хубавото е, че вече е почти в историята. Sunglasses
Иначе опитай да не се заседяваш много,ставай да се разхождаш по-често.Аз лично си повдигах карката на около 15 см от земята.Знам,че е добре когато можеш да си вдигаш краката по-високо от положението на таза,но това не винаги е възможно.Отворените обувки ми се отразиха по-добре от маратонките например,в които краката ми ставаха на понички. Shocked
Все пак не е лошо да се посъветваш с лекар.
Желая на всички много слънчев и усмихнат ден! Hug

# 715
  • София
  Здравейте, коремчета  Hug

Не съм писала от миналата тема, но за сметка на това ви чета редовно.
Започвам все по-осезаемо усещам мъничкото човече, а баткото и таткото също искат вече да го усетят (да ги посрита  Laughing ), но за тях е раничко още. Пак ще си имаме момченце  Heart Eyes , видя се мнооого добре на последният преглед.

Целувки на всички!

# 716
Бубче, благодаря за щъркелчето  Hug

Преброих цели 22 сини щъркела и едва 11 розови. Или господата ще преобладават в темичката ни, или госпожиците са срамежливи и не искат още да се покажат  Wink

# 717
Да добаваза количките. Когато си избирате лятна, гледайте да е с амортисиори защото се управлява по лесно. Аз си бях взела такава без и голяма мъка при качване и слизане от тротоарите, но се свиква и с нея, има си начини за улеснение.

А нашето бебе ще спи в моята стая. То още като се роди баткото и на първата седмица таткото избяга в другата стая. Бебето спеше в собствено легло, но докато стана  и го гушна след секциото опищяваше всичко. И така като останах сама на спалнята реших да не се мъча и да си го взема до мен и така вече 3 години. Изключително ми беше удобно с нощното кърмене и постоянното събуждане на детето и до ден днешен. И спокойно мами вие имате инстинкта за съхранение и няма да смачкате бебето, ако се притеснявате от това.
И тъй като баткото си спи до мен, бебето сега ще спи в детското легло, а таткото пак на спокойствие в другата стая. И мъчението със ставането си остава за мен. Пазарим се баткото да спи с тати, за да не го буди бебето, че "много ще плаче" и неговия отговор беше:" като плаче и не спи бебето ще го заведем при тати да не ми надува главата"

Адорабле, за подутите крака, сложи си някое обърнато кошче за боклук или книга под краката или нещо такова за да ги повдигаш в работата, даже ако може и на компа да си ги слагаш ( аз така правя в къщи). Аз се мажех с Лиотон 1000 гел и ме облекчаваше.  И студени дущове накраката вкъщи. Но в тази жега която ни предстои неминуемо ще се оплакваме от крака.

# 718
Друго, за което бих искала да ви попитам: коремът ми се подува от време на време (след хапване или след повечко плодове), но от два-три дни усещам някаква подутина (ала неголяма буца) на три пръста над пъпа - твърда, не ме боли, но я напипвам.

Вие имали ли сте подобни случаи? На какво може да се дължи? Едвам удържам паниката....

При мен е същото ...като ми се надуе корема след ядене така се изпъва че имам чувството че ще се пръсне. Няма страшно ... нормално е все пак няма много място там долу вече.  В 13та седмица имах буца от ляво все едно цялата матка се беше преместила там

# 719
Привет мами Simple Smile
А, нещо много малко пишете днес, активността е много ниска, какво става? Хайде давайте да пишем повече, за да скачаме в нова тема вече  Laughing
Tedishte, моя корем като беше по-малък, се подуваше след по-обилно хапване, ама сега, колкото и да ям пак същия си е. А за буца - не съм си напипвала такова нещо. Дано не е нищо сериозно  Hug
bubcheto15, дано наистина бебчо да се е намествал и от това да е било  Hug
И аз подкрепям мнението на katrin7 за запазването на темите  Peace
А, аз да си кажа за днес - нали сутринта ходих да ми източват кръвта, та успешно ме надупчиха от първия път Grinning  лаборантката пак беше много мила и внимателна, дори като видя, че ме е страх ми предложи да легна докато ми прави процедурата, ама аз съм смела и отказах  Laughing Обаче тоя път усетих иглата по-болезнено и при боцкането и при изкарването ии сега още си ме боли малко като си свия ръката в лакътя  Sad Голяма съм лигла знам Blush амаа си ме е страх от игли и това е, дори при мен е наследствено по майчина линия, не се бъзикам  Crazy  Аа, иначе нямах проблеми с направлението дето ми даде доки, не ме върнаха, явно всичко дето е трябвало си е било описано.
Е, хайде, аз приключвам, че май малко дълго стана, а и имам да превеждааам и скоро няма да свърша май, ако я карам така мързеливо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт