Най-нетърпеливо чакаме ритниче от НОЕМВРИйското мъниче

• 27 834
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Ехеее, много сте писали. Аз бях няколко дни извън София и ви прочетох само по диагонал.
Да напиша за сватбата - изкарахме си страхотно. Изиграла съм 6 хора  Mr. Green Времето беше превъзходно. Дъщеря ми не спря да танцува и да се забавлява. Направо разкошотия си беше  Laughing

Вчера ми изтече и 21 дневния период от контакт с болен от варицела и никой у дома не се разболя. Мноооого ми олекна. Но.... днес мъжът ми ми се обади от работа, че на неговата колежка детето е болно от шарка, а тя не е у дома при него, а си е в офиса! ooooh! Четох, консултирах се, че даже и човек, който я е карал може да пренесе заразата и пак е доста опасно. Не им ли дават личните лекари задължително болничен на родителите, все пак е лоша зараза. Освен това в стаята на мъжа ми са двама колеги с бременни жени и това колежката му го знае прекрасно.  #Crazy Просто нямам думи да кажа колко съм ядосана в момента. Мъжът ми е инструктиран да няма никакъв досег с нея, да не пипа нищо, което тя е пипала...защото той не е боледувал.

Аз мисля да си  купим нова количкаа със зимен кош. Все пак бебето ще е изцяло зимно, а у нас не мога да се затворя.за няколко месеца Искам кошът да е такъв, който се монтира и в кола, за да можем да си пътуваме. Тези бебешките столчета за кола стават само за кратки пътувания и според мен не са много удобни за бебе под 6 месеца. Иска ми се количката да има и приставка да се качва каката, че като я взимам от градина като се умори да возя и нея. А столче за кола си имаме, така че ако се наложи ще си ползваме него. И количка си имаме, ама много вече не ми харесва. Но все пак е резервен вариант ако не си харесам нещо на първо време.

Да ви споделя и наблюденията ми за венците. Като бях на гости сега при майка ми не си носех четката за зъби, там си имам друга, еми веднага ми се разкървиха венците. Сега си се мия с моята електрическата у дома и нищо ми няма, много по-щадяща е явно или е по-подходяща за моите венци.

# 646
Да попитам публикациите ми ФБ виждат ли се от другите, защото ми излизат на стената, където всички пишат?

# 647
Да попитам публикациите ми ФБ виждат ли се от другите, защото ми излизат на стената, където всички пишат?
Не би трябвало да се вижда от други освен от членовете на групата т.е. нас Simple Smile

# 648
  • Горна Оряховица
Момичета, на някоя изписвали ли са и poligynax? На мен моя д-р неска ми го изписа за инфекция, а на упътването пише да не се използва при бременност.

# 649
  • на Дъждовен остров
Във фейса не би трябвало да ти се четат публикациите от групата, така че споко.

При нас вали днес като изведро та и вчера.  Така ще е цяла седмица.  Едни десет градусови температури с обещание за 13, 15 ама ако слушаме  Thinking  Въобще къде си лято?  Иначе щяло да бъде най горещото лято за последните 50 год, ама явно на всякъде другаде по света.

Сега да отиода да посвърша малко полезна работа, че сума ти часове пред този комп.

Clioniki, тази колежка няма ли мозък да се замисли малко и за другите?  Не ги ли слагат всички под карантина или викаш няма такова нещо.

# 650
Здравейте,
Моля добавете ме към групата във ФБ.
Николина Теохарева , teohareva@abv.bg
Да ви се похваля вчера открих плажния сезон. Мислех първо да се консултирам с доктора дали мога де се къпя в морето, но прегледа ми е за 10.06 и след като два пъти ходих на плаж без да се мокря, вчера вече не издържах...даже си хапнах малко морски храни, които май трябва да се избягват.
По въпроса къде ще спи бебчо живот и здраве в нашата спалня защото освен нея имаме само една всекидневна... направо нз кое къде ще слагам.
На всичкото отгоре имам и кокер, който се скуби ужасно, но за махане на кучето и дума не може да става засега поне...
Лек ден!

# 651
Момичета, на някоя изписвали ли са и poligynax? На мен моя д-р неска ми го изписа за инфекция, а на упътването пише да не се използва при бременност.

Това е мисля за гъбички или течения някакви също така и за вагинални инфекции. Мисля, че е противопоказен но щом са ти го предписали незнам. Според мен потърси и 2 мнение.

Никой от по-опитните не каза нормално ли е да не усещаме бебето всеки ден newsm78

Живот и здраве и при нас бебчо ще спи в спалнята, понеже нямаме 2 такава. От толкова мн къщи нашата е голяма, но е само с 2 стаи. Варненска му работа.

# 652
  • Австрия
Здравейте, майчета и лека нова седмица  Simple Smile

Наистина доста е изписано през почивните дни из темата.. Накарахте ме да се замисля за колички, легълца, детски, спални и къде би било най-удобно да е детенце.. Макар и да ми е рано за подобни решения, оставих се на мислите си и първото, което със сигурност се оформи като извод: бебенце ще бъде в бъдещата детска (години наред стаята служи за домашен фитнес, определено всички уреди ще се преместят в мазето  Laughing), в която ще сложим легло и за мен. Никак не ми се иска да натоварвам съпружето и през нощта - все пак някой трябва да е достатъчно работоспособен и печели пари за всички ни! Замислям се дали да не поканя майка си на първо време след раждането.. но ще преценя, когато му дойде време, според потребностите и режима на бебето. Свеки, макар да живее в града ни и да е изключително жизнена и енергична за своите 80+, ще вижда детето само, за да му се порадва - заслужила си е положителните емоции, без физическо натоварване  Grinning
Хвърлям при възможност и по едно око на колички, но.. всичко с времето си. Живот и здраве да е!

За фейсбук: няма да се включа, но не от липса на интерес или неуважение, а защото не го ползвам.

Хубав ден на всички   Nature Sun With Face

# 653
Добро утро от мен! Сега чак се надигнах от леглото. Голям сън, голямо нещо...

За количка съм си набелязала 3в1, но се надявам, че някой близък може да ни даде, да ни отпадне поне този разход. Иначе ни дадоха едно столче за кола, което ще ми върши супер работа. За креватче не гледам, защото имаме и ще пробвам да го освежим, ако не се получи, тогава ще купуваме.

За спането на бебчо не ми се мисли. Вероятно ще сме при нашите и предвид теснотията сигурно ще си е при нас, а и аз предпочитам така.
charchi ние сме коте и от сега си представям как ще се превърна в пазител да не се доближава до бебо!

Гери Полижинакс за гъбички са ми го  предписвали преди години, но незнам как влияе по време на бременност. Щом доки ти го е назначил значи няма проблем.

Хубав ден и много положителни емоции!  Hug

# 654
Здравейте мами Hug
Преди малко ми звънна гинеколожката ми да ме предупреди, че в сряда съм на преглед при нея и ме събуди с телефона hahaha Така, че тя ме е записала за другата седмица за фетална кардиография, като навлезна в 18 г.с. Така, че да стискаме палци всичко да е ок. Praynig Пита ме дали го усещам бебчето, ама аз нощеска цяла нощ го усещах да мърда newsm78
Колкото до количките аз мисля да си избера една от тук http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=1&sub=1&offset=0 има голям избор и много интересни цветове Peace
Желая ви много слънчев и усмихнат ден и да се справите с жегата навън   bouquet

# 655
  • Добрич
Rejna и нашата бъдеща детска беше фитнес доскоро,а преди това беше и кухня  Laughing  сега вече е почти празна,трябва да и търся майстори за ремонт.
 И ние имаме котка,която до днес беше на разплод. Ако е хванала двете ще си бременеем в къщи  Joy  А за раждането (моето) ще я изместим в апартамента на майката на бъдещия татко.

# 656
geryto001 Полижинакс ми бяха изписали на края на предишната бременност за да е чисто влагалището при раждане. Не мисля, че е проблем да се ползва при бременност. Все пак приложението е локално.

# 657
Никой от по-опитните не каза нормално ли е да не усещаме бебето всеки ден newsm78

Ми аз писах, ама да взема пак да кажа, само да не стана досадна  Rolling Eyes
Нашия бъдещ батко в началото не го усещах всеки ден.
От това, което съм изчела като инфо знам, че в началото е нормално да не се усеща всеки ден.
Като порастнат още малко бебоците(и като позаякнат още малко), тогава вече би трябвало да е притеснително, ако не се усещат всеки ден.

# 658
  • Австрия
Ако е хванала двете ще си бременеем в къщи  Joy 

Ужас  Joy Мен ме е страх от котки - заради опастността от токсикоплазма, а и от присъствието им в дома, където се появява новородено. И според мен добре ще направиш, да я преселиш другаде, Sneakers.

Благодарности на Аilа за линка  bouquet Беше ми интересно и полезно да го прочета.
Иии.. да, моите гърди от 70Б са вече 75Д, което лекинко ме притеснява - не толкова, че не харесвам (нито пък съпружето  Laughing) големи гърди, колкото от физическия дискомфорт  Sad А и по-големи ще стават за в бъдеще.. ъъъ  Crazy Освен това съм вече +6кг  Confused

Бебенцето все още не го усещам със 100% сигурност. Разбирам притесненията на мамчетата: от една страна е вълнуващо и хубаво, че са усетили детенце, от друга е пък страха при липсата на усещанията..

# 659

Ми аз писах, ама да взема пак да кажа, само да не стана досадна  Rolling Eyes
Нашия бъдещ батко в началото не го усещах всеки ден.
От това, което съм изчела като инфо знам, че в началото е нормално да не се усеща всеки ден.
Като порастнат още малко бебоците(и като позаякнат още малко), тогава вече би трябвало да е притеснително, ако не се усещат всеки ден.

Peace напълно съм съгласна с гореспоменатото Simple Smile . Не се шашкайте момичета !  Hug Това, за усещането всеки ден се отнася за последните месеци от бременността. Сега още бебето е малко и не виднаги можем да ги усетим. Както виждате, има още мами, които още не са си усетили бебетата, което е нормално за този етап от бременността Simple Smile.

Относно количките, още е много рано, но аз също се замислям. Предния път си бях взела комбинирана количка на Кенгуру, която беше много удобна и маневрена, но ужасно тежка. Не си е работа. Сега искам 3 в 1  Grinning . Насочила съм се към тази  за сега : http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-shopper-6-trioset-wheel … 2011-47-8884.html

Лека без коша и сравнително евтина  Grinning. Има , разбира се и други възможности, а и време има.
хубав ден  и позитивни мисли !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт