Лошите болести подминават нашите бебоци!-Февруари 2011 - 9

• 24 672
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от нас  Hug Hug Hug

Честити месечинки на Денислав на мама Kally и Николай на мама Gatofilia . Весели и засмени.

Аз чакам малкия да се събуди и да тръгваме на разходка.
Да го похваля тази вечер спа от 22:30 до 6:00 , направо супер  Crazy . Дано да се повтори, че много ми се хареса Laughing.Събудих се наспана Heart Eyes.

Хубав ден от нас и приятна разходка.

# 136
Момиченца, искам да ви питам нещо, тай като реших, че ще бъде неприятно да взема решението сама. Някак спонтанно реших да пусна тема за Февруарските мами 2012, готова е, само трябва да натисна бутона.
Все пак се сетих, че може да ви стане неприятно, че съм го направила на своя глава, така че ви моля да кажете мнението си! Не бих се разсърдила каквото и да кажете!  Hug

# 137
  • Полски Тръмбеш
ЛИЛИ, аз съм ОК  Peace 

# 138
Добро утро!
Много лоша вест  Cry Да почива в мир малката душица! Flowers Rose Flowers Rose .Много сила на родителите  Praynig(За кое бебче става въпрос)

От консултацията вчера: 5700 гр (+900 гр),63 см (+5 см  #Crazy)

# 139
Момиченца, искам да ви питам нещо, тай като реших, че ще бъде неприятно да взема решението сама. Някак спонтанно реших да пусна тема за Февруарските мами 2012, готова е, само трябва да натисна бутона.
Все пак се сетих, че може да ви стане неприятно, че съм го направила на своя глава, така че ви моля да кажете мнението си! Не бих се разсърдила каквото и да кажете!  Hug
С ДВЕ РЪЦЕ "ЗА" Simple Smile

# 140
Пчеличке, айде пусна ли я вече да влезем да се разпишем с пожелания за новите февруарки Grinning

# 141
  • София
Добро утро

честити месечинки

За темата за Февруарки 2012 съм ЗА

Много мъчно за бебчето, не знам какво да напиша. Аз скоро се чух с една мама с която бяхме заедно в Майчин дом. Тя беше с високо кръвно и чакаше близнаци през м. Май. Направили са и спешно секцио още през Март. Едното бебче е с някаква болест на мозъка (не знам точно каква, не ми е удобно да разпитвам) и няма шанс да го спасят.
Защо Господ взима тези малки слънчица?

Извинете ме нещо се разчувствах....................

# 142
# 143
супер  Hug
Лолитка ние сме все още само на кърма и от доста време сме на 6 хранения, случвало се е инцидентно и 5 и не съм се изцеждала никога /като изключим първите 2-3 седмици/Засега всичко е ок !

# 144
Разписах се в темата 2012 Mr. Green

# 145
Разписах се в темата 2012 Mr. Green
И аз  Party

# 146
Здравейте мили мои прекрасни мами и бебченца Heart Eyes Hug
Пчеличке ,много се разчуствах от новата темичка Cry, само като се сетя през какво преминах,но пък резултата си заслужаваше Heart Eyes,имам най- прекрасната госпожичка на света passifier
Не съм ви до изчела, та само да кажа добре си е у дома Peace
Да не ме чуе дявола, но Борянка май има много да наваксва с яденето Party Mr. Green
Вчера започнахме да захранваме и с нейното си мляко Милумил, и дори 120 мл не й стигнаха,но не посмяхме да дадем повече,че да не й стане тежко ooooh!, но пък за сметка на това в 3.00 яде пак,че с водица не се получи Laughing
Още не мога да влезна в ритъм,че много домашна работа се беше натрупала,(нали й мъжът ми беше в София за подкрепление)!
Другата седмица синчето завършва 2-ри клас и тогава ще споделя резултата, той беше гледан от баба си и дядо си, на които съм страшно благодарна Heart Eyes
Дано да има повече такива свекъри,които да си гледат внуците Party
Да не пропусна да честитя месечинките на днешните ни бечета, да са живи и здрави и много добрички!
Когато ви поизчета мога  и да се вкл. по адекватно Blush
Обичаме ви сладурки   bouquet  bouquet  bouquet

# 147
Хора, съвсем случайно попаднах на това и останах втрещена  Crazy Crazy Crazy

# 148
  • София
Здравейте момичета ,
честита месечината на всички бебоци.
QueenBee ако знаеш как настръхнах когато прочетох написаното пожелание за бъдещите мами .
Да се включа и  аз по темата с багажа определено гледам да взема най необходимото миналата седмица пътувахме за една вечер и малкия имаше повече багаж от нас , сложих го да спи на леглото, изкъпах го под душа . А иначе аз всеки ден си мъкна достатъчно багаж като реша например да отида на гости на майка ми то не са бебефони , помпи шишета и т.н.
Отивам да  wash hang 1ironing
Fantasy_Girl  е това не е истина.

# 149
  • Полски Тръмбеш
И АЗ СЕ РАЗПИСАХ  Mr. Green ПРЕКРАСНИ СА ДУМИТЕ ОТНАЧАЛО  Heart Eyes БЛАГОДАРЯ ТИ  ЛИЛИ    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт