.
) след неуспешната обиколка по магазините. Да видим до къде ще я докараме, надявам се да не е за сметка и на малкото мляко, което имам. То, ако малката искаше да стои в количката, щях по цял ден с нея да миткосвам улиците, поне да вървя да се раздвижвам, ама нейсе
Толкова хубаво ми беше /и ми е сега/ с вас във форума! Толкова емоции, информация, съвети, прекрасни виртуални приятелства! И бременността ми нямаше да бъде същата така прекрасна без вас! 
Вярвам, че тази душица е добре на новото си място! 

Успявах набързо да ви изчета, но днес ще се разпиша и аз по темите 
Не зная какво става, мисля в понеделник да я заведа на лекар да даде съвет. Сутрин и преди обяд суче нормално по десетина минути, следващите хранения са кошмар ... засуква 2-3 мин и се почва едно дърпане назад, едно махане на ръце, крака и т.н Изобщо не ми дава да я наклоня към гърдите си.... Като стисна гърдата има мляко, но все пак се съмнявам в количеството му и днес ще пробвам като направи така да изцедя с помпата. Може би се ядосва, че не тече достатъчно и така ми показва че е недоволна

Герой е тя, силна е, ще се справи с всичко и ще расте здраво и щастливо дете

Дано семейството намери някаква утеха

Ще се радваме да пишеш по-често! Ще прочета статията, но на пръв поглед видях, че е това, за което знаех и дори писах тук-в Англия големи спорове се водят за 4ти или 6ти месец за захранване-веднъж гледах предаване по BBC, как не се сбиха събеседващите, много се горещяха защитниците и на двете течения
Само да кажа, че панадолът му се услади онзи ден, писна като му го махнах, искаше още 
Сега повече се надявам да мърдаме-море Септември чак, а планина ще съчетаем с на гости при прабабите. Мисля подвижна кошара да купим и останалото дрехи, лекарства и бебешката козметика. Аз като ви чета напоследък много съжалих, че от самото начало го мажа всеки ден. Мислех, че му понася добре, никога не се е изривал, но явно е било късмет

Ми то ние като драснем всеки по 2 реда и ще им я преполовим 
Вземам си от всичко по много! Да ти е здраво и добричко бебочето! 

Нослето й е чисто... Пия с литри течности - чай, вода, айрян Половината ден си откарвам май в
Промих си бъбреците отвсякъде 

Нямаме асансьор....... 
Много се радвам за нея! Успя да постигне мечтата си,миличката! 

Препоръчани теми