Лошите болести подминават нашите бебоци!-Февруари 2011 - 9

• 24 725
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
И аз се разписах в другата тема  Peace.
Днес сме на консултация, отчет-след обяд.
Аз съм на 90-дневната от 3 дни (засега  Crazy) след неуспешната обиколка по магазините. Да видим до къде ще я докараме, надявам се да не е за сметка и на малкото мляко, което имам. То, ако малката искаше да стои в количката, щях по цял ден с нея да миткосвам улиците, поне да вървя да се раздвижвам, ама нейсе  Rolling Eyes един час-и толкова.

# 151
Пчеличке, просълзи ме. Hug Толкова хубаво ми беше /и ми е сега/ с вас във форума! Толкова емоции, информация, съвети, прекрасни виртуални приятелства! И бременността ми нямаше да бъде същата така прекрасна без вас! Hug

Много тъжно ми стана и за милата априлска душица! Миличката мама! Hug Вярвам, че тази душица е добре на новото си място! Flowers Rose

Пес, много хубава статия, но все още не съм я прочела до края. Независимо от това аз си мисля, че късното захранване е по-доброто, просто защото съм правила и едното и другото. Вторият ми син реално започна да се захранва пълноценно след шестия месец. Преди това се опитвах да му давам неща, според старата схема. Ами не ставаше. Като си стана детето на 6 месеца, да видите колко нормално и с какво удоволствие започна да си поема храната. тагава се чудех защо е трябвало да се съобразявам със схеми /тогава никой изобщо и не говореше за късно захранване/.
Така че сега се чувствам в свои води с препоръките максимално да се дава кърма - чисто и интуитивно усещам, че това е добрия вариант. Е, ако Елиза тръгне да напира да иска и друго, няма да и откажа, ако още не  е навършила 6 месеца.

За багажа - за мене е и проблем и не е. От една страна толкова съм пътувала и нещата, които са важни са ми в главата, че мога да приготвя багаж за отрицателно време. От друга страна проблемът е, че лично аз не мога да пътувам с малко багаж. Досега си пълнехме до горе багажника на колата ни /тойота версо/, а сега как ще е - не ми се мисли. Но най-важното е да има дрехи за топло и студено, лекарства за температура, термометър, козметика. Всичко останало може да се набави допълнително.

До скоро, че момата ме вика Stop

# 152
Чочосан, радвам се, че се разписа.

Лили Г изчезна и не е писала скоро.

Вчера ходихме да си избираме спална за новото жилище. Понеже говорите и за багаж - е не ми се мисли.

# 153
Лили Г изчезна и не е писала скоро.

Писах ѝ във фейсбук преди време, каза че не смогвала с бебето и обеща скоро да пише.

На мен също ми стана много мъчно за малкото ангелче ...  Cry
Няма по - жестоко нещо на този свят ... За съжаление знам как боли ...
Да е светло на малката душичка ...

# 154
  • София, България
  Здравейте, мами и бебоци Simple Smile

Нещо ти дни не мога да смогна с нищо Sad  Успявах набързо да ви изчета, но днес ще се разпиша и аз по темите  Naughty

Вики напоследък само ми прави номера с храннето следобед и вечер Sad Не зная какво става, мисля в понеделник да я заведа на лекар да даде съвет.  Сутрин и преди обяд суче нормално по десетина минути, следващите хранения са кошмар ... засуква 2-3 мин и се почва едно дърпане назад, едно махане на ръце, крака и т.н Изобщо не ми дава да я наклоня към гърдите си.... Като стисна гърдата има мляко, но все пак се съмнявам в количеството му и днес ще пробвам като направи така да изцедя с помпата. Може би се ядосва, че не тече достатъчно и така ми показва че е недоволна  newsm78 newsm78

За почивката ще гласувам с не сме решили. По всяка вероятност ще сме при бабите в Стара Загора. Старозагорки, очаквайте ни  Party Party

Багажа ми е проблем. Аз винаги понасям цялата къща, а сега и с бебе не знам  Thinking

За справянето с комарите вчера взех от аптеката една машинка на Чико на батерии. Ще си я използвам в къщи и навън. Мъничка е и има щипка за закачане на количката. Ето тази е:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4239
Ако не е ефективна в къщи , ще взема такава, но включваща се в контакта и с по-голям обхват.

Наде, радвам се много за Борянка  Hug Hug Герой е тя, силна е, ще се справи с всичко и ще расте здраво и щастливо дете  Hug Hug

Стискам палци много и на Chin, с нея бяхме с един и същи термин мисля и много ми беше мъчно като загуби бебчето  Confused Confused

Отивам сега да се разпиша в темата за Февруарки 2012  Party Party

ПП: Взимам си и от кафенцето и от компнията на Мим  smile3508

# 155
И аз да се разпиша, преди да свърши темата  Grinning
Разбирам за ангелчето от вас, не знам подробности, но това е достатъчно да ми стане много гадно Cry Дано семейството намери някаква утеха Praynig Praynig Praynig

Забравих темите в подробности, но поне каквото помня.
pesl добре дошла   bouquet Ще се радваме да пишеш по-често! Ще прочета статията, но на пръв поглед видях, че е това, за което знаех и дори писах тук-в Англия големи спорове се водят за 4ти или 6ти месец за захранване-веднъж гледах предаване по BBC, как не се сбиха събеседващите, много се горещяха защитниците и на двете течения LaughingАз съм много съгласна с Хепи, ще чакам знаци, мой прасчо си казва, не се свени Grinning Само да кажа, че панадолът му се услади онзи ден, писна като му го махнах, искаше още hahaha
Пътуване и багаж- досега не сме пътували, че старата бричка беше опасна Simple Smile Сега повече се надявам да мърдаме-море Септември чак, а планина ще съчетаем с на гости при прабабите. Мисля подвижна кошара да купим и останалото дрехи, лекарства и бебешката козметика. Аз като ви чета напоследък много съжалих, че от самото начало го мажа всеки ден. Мислех, че му понася добре, никога не се е изривал, но явно е било късмет Confused Сега само ще го мажа срещу слънце и комари.
Опа събудихме се Mr. Green
Пчеличке страхотно си направила, ще гледам и аз да се разпиша Heart Eyes
Цунки от нас Hug

# 156
  • Полски Тръмбеш
Абе хора, забелязахте ли че Лори 2 дена я няма  Rolling Eyes  досега не е правила такива паузи  Rolling Eyes   
бързо да се разписва, че ни липсва  Naughty  Hug

# 157
мацки, Чин е родила бебе Никола - така пише в другата тема

да са живи и здрави   bouquet

# 158
Привет мами,
Да почерпим за третата месечинка днес  Simple Smile

И двете бих ги опаткала с удоволствие  Mr. Green
Ние сме си тук, не намирам време да пиша - когато е на кеф гледам да посвърша нещо, когато не е - на ръчички, а за яденето през макс 2 часа не ми се коментира...да видим докога ще издържа.
Слагаме си АБ в нослето, като че ли остана само задна хрема, но и тя го дави и все ме естрах да го оставя сам дори когато спи миличкото.
МНОГО СЕ РАДВАМ за Надето и Борянка - всичко да е наред вече  Hug
Не знам какво запомних от темите.Морето ми е слабост, но се съмнявам тази година да отидем. Имаме вила в планината на 30 км от Пловдив и там със сигурност ще отидем. Мисля си и за Хисар, наблизо е, минерални води...но не съм го доизмислила.
Много ми стана мъчно за малкото бебче....дано скоро имат късмет и нова успешна бременност.
Видях новата тема за февруарки 2012 - супер е Лили   bouquet Ми то ние като драснем всеки по 2 реда и ще им я преполовим  Joy
Хубав ден момичета и сладки бебчета  Hug

# 159
Gatofilia, много е изкусителна почерпката. Hug Вземам си от всичко по много! Да ти е здраво и добричко бебочето! Heart Eyes
Честито и на другите месечинковци! Много да се усмихват, малко да плачат! Hug

Наде, много се радвам, че вече звучиш  по-спокойна. Сигурно пак ти е притеснено за сладката Борянка, но друго си е в къщи. Силна прегръдка и за двете ви и пожелания занапред само хубави новини да чуваме от вас.

Тинтам, ние имахме същия проблем. Най-вероятно ми изглежда да намалява "дебита" на млякото. Моята много се дразни ако не и тече силно, така че да се дави , да се омазва. Иначе не признава. Другото е запушен нос.

Я да ви питам и вас - някой от вас да живеве случайно в затворен комплекс или да има впечатления от такъв. Апартаментът, който харесах, е в такъв много хубав - с басейн и всякакви екстри, обаче не знам какви подводни камъни да очаквам. newsm78

Лории, къде си? Обади се, че си добре!! Praynig
Огнена, , мисля те и тебе! Обади се бе човек, ние сме на твоя страна и те обичаме. Hug

# 160
Хепи, и ние ще се местим в тип "затворен комплекс". На риск е! Обаче детската градина ми е под носа.

Радвам се за Надето, и честито на празнуващите.
Чета отгоре, отгоре, така, че се извинявам, че пропускам..............

# 161
Момичета, позволих си да честитя на Чин рожбата от името на всички ни, все пак можеше да е една от нас. Да й е живо и здраво детенцето и много да я слуша, да спи, да хапва добре и да расте бързо Hug

# 162
  • София, България

Тинтам, ние имахме същия проблем. Най-вероятно ми изглежда да намалява "дебита" на млякото. Моята много се дразни ако не и тече силно, така че да се дави , да се омазва. Иначе не признава. Другото е запушен нос.

Да, и аз мисля че млякото не й тече силно и тя се дразни. А и го прави следобед, когато гърдите си ги усещам съвсем меки Sad Sad Нослето й е чисто...  Пия с литри течности - чай, вода, айрян Половината ден си откарвам май в  Toilet Промих си бъбреците отвсякъде  Mr. Green
 Резултат засега няма и вече ще спра да се изтезавам  Crossing Arms

Момичета, позволих си да честитя на Чин рожбата от името на всички ни, все пак можеше да е една от нас. Да й е живо и здраво детенцето и много да я слуша, да спи, да хапва добре и да расте бързо Hug

Супер, много хубава новина, Фентъзи!! Добре си честитила  рожбата от всички ни   Hug

В това хубаво време си седим в къщи Sad    Нямаме асансьор.......

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:49 от tinitam

# 163
Привет в този слънчев ден и от нас Simple Smile

Фентъзи и аз благодаря,тъкмо си мислих и аз да го направя,но ти вече си свършила хубавата работа! Hug Много се радвам за нея! Успя да постигне мечтата си,миличката! Simple Smile

Честито на днесшните ни месечинковци!Вземам си и аз от вкусотийките на Гатофилия, пък да видим кога ще се отслабва Mr. Green

Радвам се много и за борбената ни Борянка,че става все по-добре! Heart Eyes Hug

Лори да се появява бързо,да не ни притеснява така,ама та ха... Naughty

Благодаря още веднъж на Клото за отговора! Rolling Eyes

Бенжи има дечица,които са кърмени година,че и повече и се будят през ноща постоянно да хапват!Не винаги това е показателно,става въпрос за бебчетата,които са си създали вече режим да пропускат нощното хранене и изведнъж започнат да огладняват отново през ноща Hug

Чочосан, радвам се,че се обади и че сте добре! Hug

Браво на Пчеличката за страхотния старт,който е дала на февруарки 2012,няма начин и аз да не им пожелая на добър път!  bouquet
Сигурно пропускам пак нещо,но и нямам повече време,трябва да приключвам за сега.
Желая прекрасен,слънчев ден на всички мами и бебоци! Hug

# 164
Здравейте и от нас.
Честити месечинки на празнуващите днес и благодаря за почерпката на Гатофилия - страхотна торта, с любимите ми малинки Simple Smile
Много е лошо, когато научаваме тъжни вести за малки ангелчета - нека почиват в мир Flowers Rose
Ние от днес решихме, че разходките е най-добре да се правят рано сутрин, до 13ч най-късно и после вкъщи, че слънцето  е коварно. Вече имам тен на лицето и на китките.
Да ви питам момичета, на някоя излязоха ли и кафяви петна по лицето, че аз вече се закичих на скулите и брадичката с такива.

Общи условия

Активация на акаунт