Пу пу пу все така да ми е мъжлето и се замислям, че трябва да съм по-мека, че явно много, ама много ми угажда. Веднъж само си позволи да отиде на среща с класа и се прибра в 5 сутринта, като искаше да застъпи на смяна с малката, а аз да ида да спя, но отказах.
Като имаше колики най - редовно си правеше джакузита - макузита в коритото!
Като имаше колики най - редовно си правеше джакузита - макузита в коритото!
, ама при Краси поне за сега беше докарване само от към звук, добавения мирис може да е съвпаднал случайно с неакането, не знам защо аз така си го разтълкувах.

Аз до сега да съм се проснала ако Йоан имаше близначе
Героини сте вие 
а малката принцеска днес ще е ангелче и само ще гука на клиентките ти 

сега само трябва да намериш решение и за любимото на децата "Брррр"
аз за това съм се замислила да опитваме нови вкусове като естети на терасата сред цветята
по този повод да ви споделя драмата на родителите ми, когато след едно тяхно едноседмично отстъствие заварили няколкомесечната си дъщера (в случая моя милост) да се храни от баба си на терасата... коствало им е повече от две седмици да започна да приемам храна като културно дете на масата вкъщи

Пробва ли с масажче... свъкърва ми твърди, че много помага свиване на крачетата към коремчето на бебчо... сигурно си пробвала вече с приемане на круши, сливи и подобни разхлабващи храни за теб
надявам се днес Красимира да се разпише подобаващо в пампата 
иначе през този месец продължаваме със плодовите пюрета ,но само за десерт и по-мъничко :peace:amidala13 -аз пък си мислех за две черни тениски,които да обличам преди хранене с пюре,че от сливата и ние сме нашарили всичко,а всичките ни дрехи са светли,то таткото предложи да е голичка и после направо в банята,ама после като е студено не става
Бобчо-на моя въпрос колко мин трябва да яде малката ми злоядка,моето педи каза-колкото иска,,а ние понякога и 500мл не правим,така че споко,важни са други показатели
Хепи-бързо да се оправяш
Лори-радвам с еза добрите резултати
Забравих да кажа ,че слагаме възглавничка отдавна,но много тъничка,на нея много й харесва да си пъха ръчичките под възглавничката,а за мъжете,е ми и при нас има хънда-мънда,ама сякаш все по-малко и гледам да се сърдя ако реши да ходи някъде без нас

но големи караници имаме рядко. Иначе за щастие не е тръгнал да скитосва, все гледа някоя работа вкъщи да свърши и от това не мога да се оплача. Сега целия багаж за преместването той го подрежда и опакова..
после се кокорихме в ръцете на мама
Момичета давайте идеи как да го приуча да стои в количката... преди месец нямахме проблеми, сега какво му стана, незнам
Как ли не го пробвах преди заспиване или напълно заспал или пък в будните му периоди
никак не иска да стои 

>ходи после прави режим на ядене и искай детето да яде

....баткото е много отпаднал,може да го хоспитализират за да го захранят по сериозно-отказва да яде изобщо
....направо се смъкнах от тревоги за това детенце,а да не говорим че и с бебето треперим да не се разболее