дано да помине!
помага, но поне 5минути, дори 10 и след половин час 
, ама така ме унесе и мен, че май ще ни се размине разходката

Лошото е че на А дермата пише че е за над 3 годинки, но от аптеката казаха, че няма проблем.
после се кокорихме в ръцете на мама
Момичета давайте идеи как да го приуча да стои в количката... преди месец нямахме проблеми, сега какво му стана, незнам
Как ли не го пробвах преди заспиване или напълно заспал или пък в будните му периоди
никак не иска да стои 

.Това се случи ,когато беше на 4 месеца(нищо ,че летния кош е за над 6) .Помогна временно ,после пак си ревеше
!Представям си ка ксе разкъсваш между двете деца .А Адашчето нали го кърмиш ,би трябвало го предпази това .
. По принцип това се предписва на бебоците, но имаше проблем с доставката в БГ, сега вече има официален внос и лекарите отново го предписват. Отделен е въпросът защо сега при това слънце, са ви предписали витамин Д 
. Аз само на питки съм ходила и не знам, на бащата нещо подарява ли се, при положение, че майката и бебето още ги няма.... ще съм ви благодарна, ако някой даде бърз съвет, че няма време

/

/, дано скоро изкара Краси гадостите, дето са се събрали в коремчето, с толко сок от круши няма начин да не стане/само мама да не я прокара...
/
Препоръчани теми