Лошите болести подминават нашите бебоци!-Февруари 2011 - 9

• 24 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
joana_an , направо ме върна в детските ми години. Много благодаря Hands Clap
amidala13 , аз също не гледам като му бият ваксините, само после го гушкам Simple Smile

Забелване- Аз не съм забелвала изобщо, ще го заведа на уролог като стане на 6 месеца, знам че ще го боли, но предпочитам да се доверя на доктор за такова нещо.

# 91
Йоанка, ама верно много хубави тея приказици бе, сега си слушам Пипи дългото чорапче... Heart Eyes Айде да става малкия на възраст , дето им се четат приказки - ше има да си разказваме....аз като малка много обичах книгите, радвах се да получа книжка за подарък/за разлика от някои мои връстници Peace/

Ама тея ваксини много успивали бе...само хапна и пак заспа маминия...

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 15:40 от amidala13

# 92
По темите:
1. И нас сега ни биха ваксините. Добре се държа мъника. Сега чакам утре Т (миналия път така вдигна и 2 дена го държа). Дадох панадол да видим.
2. Забелване - и ние сме я забелили напълно, сега обаче гледам че отстрани кожичката е леко залепнала, та продължаваме всяка вече по време на баня да дърпам до колкото мога. Сега не ги боли хайваните, мисля, че колкото повече се изчаква по-лошо - после помнят вече. Мое мнение си е това. Но сега аз му дърпам пишулката, а той ми се смее във ваната:)))
3. Това с багажа наистина е голям дерт. Аз като си направя сметка то сега като сложа количката, стола за колата и ние тримата и колата се препълва, а камо ли някакъв друг багаж да трябва да нося Crossing Arms
4. За Пловдив откъде детски принадлежности - най-добре мисля, че е към МЕТРО в ТРАКИЯ до СПС хотела, защото там е и Хиполенд, Новия МОЛ Галерия (вътре има ДМ, Карфур, Карамел и др. детски магазини, пък и голям детски денцър "Хиполенд" за баткото:)))Пък в МЕТРО памперси и аптека има Peace
5. За пъпчиците на Симето педи каза никакви кремове, а да промивам с лайка. Били комедонни.
Ами това се сещам засега! Hug

# 93
Анджи - аз си се изцеждам през ноща в 2 и после в 5.30, но пак си имам цикъл, не знам на какво се дължи. Може би имам силен организъм (ама то с тая храна дето я изяждам 3-ма могат да се наядат   Joy smile3521 )

Яребичка - това метро до СПС-а не го ли затвориха, че ние последно като ходихме и пишеше "остават 18 дни до приключване на обекта" , а ходихме в началото на април мисля.

Хепи дано този път огледа е успешен и си намерите нещо подходящо  Hug

Честито на днешните месечинковци !!!

# 94
Честити месечинки на Мони и каскадьора Венци, да растат весели и здрави, да радват мама и тате Heart Eyes
  За анкетата - на море, но ще обикаляме и бабите и дядовците, че в жегата тук си е мъка.
  Багаж за път - направила съм си един екселски файл и в него отмятам като тръгнем, даже и на прибиране, че да не забравя нещо  Blush
  Happy_mamma и аз от няколко дни се боря с малкия, суче малко и после започва едно изпъване, ритане, пее на тавана и гардероба , ужас  Tired  Уморявам се да се борим през деня да яде, оставям го и опитвам след малко пак, но  в момента в който го сложа на гърда започва рев. Храни се по един час. Сега с голяма мъка едва 100 мл ( според кантара ), а яде по 150 -170 ( пак според кантара ). Вече не знам какво да правя ... Sad
  Йоанка - браво за находката   bouquet

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 16:34 от Ad-i

# 95
  • София
Ей сладунки, много се радвам, че ги харесахте  Heart Eyes На мен ми стана едно такова носталгично...дано и нашите дечковци имат такова хубаво детство, а майките с по-големи дечица спокойно могат да им ги пускат- но само да слушат, няма визуализация (малко са ретро).

# 96
Здравейте
чудих се много да пиша ли....много ми е тъжно Confused Confused

за едно малко ангелче разбрах че е отишло на небето,беше февруарче като нашите Cry Praynig,роди се малко преди моето съкровище,честитихме на майчето...радост голяма беше,а вчера разбрах какво е станало ooooh! Sad в последствие

егати живота-нека се радваме на дечицата си всеки ден и да благодарим на Бог за тях

# 97
anilevI, дано е на по-добро място малкото ангелче Cry

# 98
  • София
Ивелинче, да не е от нашия форум? Много се натъжих...мамка му...

# 99
 Praynig за малкото ангелче. От темата ли е?  Cry

Амидала, моя големия си е на възраст за приказки отдавна. Всичко хубаво и аз съм от твоята порода любител на книгите, ТВ не гледам, филми не свалям... аз обичам да чета. Вече имаме доста детски книжки и той си ги обожава. Мама обича да разказва ... да ама мама е и прекомерно уморена и колкото повече разказва, толкова повече заспива. Като деца се смеехме на майка ми, която заспиваше (точно както аз сега) и от Тримата братя и златната ябълка на събуждането започваше да разказва за Снежанка, после пак братята и пак Снежанка, по някое време и Пепеляшка и един смях падаше ... А какво се получава сега: разказвам аз Дядо вади ряпа, той е изтръпнал от удоволствие, слуша и хабер няма за сън, докато аз се унасям и направо си заспивам, но продължавам да говоря. Е хубаво, но веднъж се чух в просъницата как говоря за ракия и салата  Shocked Събудих се мигновено и повече не заспах  Laughing  От тогава май не съм заспивала така на приказка.
Багаж - комбито и мини вановете са голяма работа  Laughing Много неща трябват за бебе  ooooh!

# 100

Багаж - комбито и мини вановете са голяма работа  Laughing Много неща трябват за бебе  ooooh!
Нашия ван едвам ни побра като трябваше да си ходим до Варна  Laughing
Милото ангелче, Бог да даде сили на родителите му Cry

# 101
За анкетата отговорих с моренце Peace.

Ние на планина вече бяхме за Великден, но септември се надявам да отидем и на море. За съжаление се оказва голям проблем пътуването с толкова много деца. Пуснала съм запитване в няколко агенции, все ми отговарят, че нямат фамилни стаи ooooh!., явно ще трябва да си пиша с хотелите и да си ровя сама Tired.

колкото до багажа, гледам да го сведа до минимум:
-легълце - поръчвам от хотела
-количка - или ще купя някоя лятна за безпари, която да не заема място или нашата ще я изпратя с куриер до хотела, защото няма как да се поберем 5 човека с багажа в една кола Sick.
-храна и лекарства- само минимума - всичко може да се купи и на място.

шапка - още не слагам, защото се притеснявам, че само ще и спарва главичката, а в количката е на сянка.

крем - купих на Ла рош пусе - в момента е на някаква промоция с 20% отстъпка. За мен е важно да е спрей, защото много по-лесно и равномерно го нанасям.

размерите на беба - мисля, че водим класацията на граховите зърна - 5.300 кг Embarassed. утре сме на преглед и не ми се мисли, как ще ни се кара лекарката, но момата не иска да яде. В същото време е спокойна, усмихната и спи по цяла нощ. Надявам се най-после да ни сложат и Инфанрикс, че досега нашата педиатърка нямаше дози.

П.П. ох, защо пак има лоши новини Cry. Мир на праха му!

# 102
Иве, какъв ужас само, сещам се като честитихме на майчето. Много, много тъжно Sad  Cry
Мир на малката душичка.

Багаж - не питайте как се събрахме като ходихме от ВАрна в Плевен и ни нямаше цели 24 дена, то количката с кошовете и стола за кола заемат половината място, шезлонги, помпи, глупости, майко мила. А да не говорим, че се върнахме с повече багаж от колкото отидохме  ooooh! (отавихме част от багажа на един приятел, който щеше да пътува на следващия ден) Добре, че поне там имаше легълце и корито, че ако трябваше и тях да мъкнем #Crazy

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:11 от Бенджолина

# 103
  • София
Милата душица!  Cry Сили на майчето!

Знам си аз, че пътуването с деца и много багаж не е лесна работа, ама няма как!

# 104
Да почива в мир малкото ангелче... Sad/само като го чета как звучи...ужас Cry/...

Общи условия

Активация на акаунт