Песен за огън и лед:When you play the Game of Thrones, you win or you die-тема 2

• 45 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Хубави снимки сте пуснали. Ех, още ме е яд за Нед, че толкова рано напуска сериала, ноооо ... така е и в книгите  Tired

# 586
  • София
which butt would you vote? Khal Drogo or Eric NorthmanGrinning

# 587
Момичета имам един въпрос , който ме гризе ... може ли да ми отговори някой  Praynig Ще пиша с бели букви , за да не дразним тези , които не са чели и втора книга ...
ББ - не ми стана много ясно във втора книга , където Теон уж уби Бран и Рикон , а те всъщност избягаха , как стана така . Той ги познава много добре , не може да се е объркал и да е убил други ... Излъга нарочно , за да сплаши хората в замъка или какво ... Нали пишеше , че дори и главите им били набити пред Зимен хребет , а майстер Лувин го молеше да му разреши да ги погребе ... Бяха пуснали и гарван с вестта , че са мъртви ...

# 588
  • Разпиляна във въображението
ББ    Излъга, за да не изглежда като глупак

# 589
Емилиа явно ви е послушала за червилото. Шон Бийн е много готин на тези снимки  Simple Smile И питър Динклидж с туй шапе. Аз пък втори сезон го очаква зимъска, съвсем сериозно. На нас нищо не ни пречи да си гледаме филми с нашия каст дотогава, Бийн съм го гледала малко, а трябва да изровим и младоците какви са ги чинили. За Рич Мадън мога да разкажа  Wink

ББтой така и не ги намери  Wink

# 590
Благодаря ви  Hug

# 591
Въпрос с ББ аз съм чела книгите напред,но само частта с Денерис,наистина ли Теон убива Бран и Рикон Confused

# 592
  • София
ББ: Не! Само му се ще. Twisted Evil

# 593
# 594
  • Варна
Въпрос с ББ аз съм чела книгите напред,но само частта с Денерис,наистина ли Теон убива Бран и Рикон Confused

Б.Б. Един от хората на Болтън едва ли не го принуждава да го направи, но той не ги убива. Убива други две деца на тяхната възраст и одира лицата им (според традицията на Болтън) Техните глави са набучени на Зимен Хребет.

# 595
Б.Б. Един от хората на Болтън едва ли не го принуждава да го направи, но той не ги убива. Убива други две деца на тяхната възраст и одира лицата им (според традицията на Болтън) Техните глави са набучени на Зимен Хребет.
ББ оф,абе как ги правят тези неща..наистина ли тия мародерства са се приемали съвсем нормално ooooh! и това как убиват пеленачета направо....

# 596
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте, някой беше споменал, че си ги е качил книжките на телефона. В Читанка са в някакви формати, които моят тел. не разчита. Може ли да ми помогнете, каква програма ми е необходима  newsm78?
аз съм с Android  ползвам програма Booqua.  Peace Чете се прекрасно.

# 597
Момичета давайте повече снимки с каста, много ми харесват! А някакво видео? От къде са снимките с Питър, Джон и Емилиа?

# 598
Лелееееееееее, Емилиа е много красива без онова ярко червило  Embarassed

# 599
  • Разпиляна във въображението

От HBO заявяват, че надали следващия сезон ще е повече от 10 епизода. Ако се увеличи бройката може да падне качеството на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт