Песен за огън и лед:When you play the Game of Thrones, you win or you die-тема 2

• 45 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Пишете с бели букви какво става в седма серия Laughing
Няма такава серия просто. трябва да се изгледа. Не съм много добре с англ.,обаче схванах почти всичко. може ли някой да каже какво се слува с Джон Сняг на Вала,нещо го прецакаха,но какво. И аз искам бели букви.

# 76
може ли някой да каже какво се слува с Джон Сняг на Вала,нещо го прецакаха,но какво
ББ
Джон се надяваше да бъде щурмовак, а го направиха стюард на лорд-командира(трябва да слугува на стария, да му пере, да чисти) и  побесня

# 77
А какво става с убийството на Денерис (май така се пишеше)? Какво става, след като съветниците и Робърт разберат, че брат й е убит?

# 78
А какво става с убийството на Денерис (май така се пишеше)? Какво става, след като съветниците и Робърт разберат, че брат й е убит?
ББ
Не успяват да убият Денерис, но в тази серия Робърт умира и крал става Джофри(тоест властта е в ръцете на Церсей)

# 79
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, за тези които от София в момента има Панаир на книгата в НДК. На щанда на Бард ми обещаха до края на панаира който е на 29 ще има всички томове. В момента нямаше само втори том.  Peace

# 80
Момичета, за тези които от София в момента има Панаир на книгата в НДК. На щанда на Бард ми обещаха до края на панаира който е на 29 ще има всички томове. В момента нямаше само втори том.  Peace
На Славейков ги има всички томове, вчера си купих първата и гледах за останалите  Hug

# 81
  • Атлантис, Галактика Пегас
На Славейков ги има всички томове, вчера си купих първата и гледах за останалите  Hug
На панаира има 25 % отстъпка.  Wink

# 82
Да му се не види, още няма суб. за 7 епизод  Sad  Не, че не го изгледах и така (като си чел книгата знаеш за какво иде реч горе-долу) ама не мога да усетя пълната наслада от филма така.

# 83
На панаира има 25 % отстъпка.  Wink
Е браво! Мерси за инфото  Hug

# 84
Значи след Пир на врани няма друга книга и чакаме юли месец,така ли?

# 85
  • Варна
Да. Юли излиза 5 том на английски. Дано преводът да не се забави много.

# 86
Не се стърпях и гледах 7 епизод и аз  Embarassed Определено запомнящ се и много интензивен! Сетих се и защо никога не съм харесвала Церсей  #Cussing out

# 87
  • Резерват "Северозапад"
Гледах 6-ти епизод....и сега се чудя да започвам ли 7-ми без субтитири /на мен английски ми вършат работа, но и такива не намерих Cry/.

# 88
  • Чехия
Сетих се и защо никога не съм харесвала Церсей  #Cussing out
Аз пък се изкефих на Големия Роб как шамароса Церсей в 6 епизод над леглото на Нед...  Mr. Green Mr. Green Малко й беше... обаче.  Whistling
Дано има възмездие, още една причина да чакам с нетърпение новата книга.

# 89
  • Резерват "Северозапад"
[Дано има възмездие, още една причина да чакам с нетърпение новата книга.
То - възмездието за нея, още в четвърта книга започна...даже доста гадно Sick

Общи условия

Активация на акаунт