Да преправим старите мебели - 8

• 101 302
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
И мен ме е страх, но на нас и печката и котлоните ни се заключват, затова ги взехме и на времето. На мен ми стана интересно гръбчето плочки ли са или е имитация на плочки  Rolling Eyes

# 91
# 92
И мен ме е страх, но на нас и печката и котлоните ни се заключват, затова ги взехме и на времето. На мен ми стана интересно гръбчето плочки ли са или е имитация на плочки  Rolling Eyes

Изгарянето беше от обърнат тиган, не от самия котлон, въпреки че е бил навътре, чак до стената Tired

Плочки са, моята гордост, аз ги лепих и фугирах Blush http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/pl.jpg?t=1306399608

Благодарение на темата, преправям изцяло кухнята, надявам се скоро да я покажа завършена  Simple Smile

# 93
И още малко спам  Embarassed Аз съм супер тъпа и кьорава  Laughing Понеже отстрани ми се видя, че също има и затова се заблудих. А то просто се е отразило от светкавицата върху страницата на другия шкаф  ooooh! Иначе на мен много ми харесаха, много хубаво си ги направила!

Аз нямам кикакъв напредък със столчето  Embarassed Нямам време да стигна до гоража... явно си трябва и малко свободно време Sad Сега и изпити ме чакат.. аман от мен и глупостите ми  Laughing

# 94
Човече, сега вече ме разби с тези плочки! Голяма майсторка си!
Как ги наряза толкова правилно?!
 Не е по темата, но като се заговорихме за котлони-и мен ужасно ме е
страх като готвя, а детето все ми се пречка, все иска да помага, да слага сол
и т.н. Имало някакви предпазни решетки, виждали ли сте ги някъде?
 И аз съм мераклийка да сменя гърба на кухнята, много са близо котлоните и се
нагрява доста плоскостта, издава едни пукащи звуци, а и от парата се е раздула малко.
Ама с плочки не ми се захваща, кухнята е 4 л.м., на ъгъл и ще е голяма разправия.
Чудя се за онези иноксови (или неръждавейка им казват) листове, които в чужбина
ги слагат зад печките  newsm78. Намират ли се такива у нас?

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 14:03 от Vennie

# 95
....
ги слагат зад печките  newsm78. Намират ли се такива у нас?

Всеки тенекеджия може да ти направи, това е лист ламарина, но неръждавейка, хром никелова ламарина. Вероятно се продават и готови плотове от този материал, но ще е скъпо.

Аз съм махнала копчетата на котлоните и фурната и ги държа нависоко. При нужда вземам съответното копче и го надявам, завъртам и пак го махам, така детето не може да включи фурна или котлони. А нещо нагрято на котлона, просто си отварям очите на 4, и най- вече преграждам дневната с два стола, така че не може да се стигне до кухнята, без да мести столовете, та не го изтървам от поглед.
Мъжът на сестра ми има огромни белези по гърба и краката от заливане с вряла вода като дете  Confused

# 96
Vennie, мъжът ми ги наряза с ъглошлайф, с диск за неметал Simple Smile имаше малко за доизглаждане, но принас се падна рязаното да е под нивото на плота и не се вижда. За реденето - става много бързо и лесно, за 30 мин. налепих нашите Laughing

Предпазни панели съм виждала по чуждите сайтове от този тип, но са за по-малки деца.

За гръб има такива иноксови, има и др. различни варианти, надникни в темата за кухните, ето стъкло например Peace те са по-модерни като стил, иначе за класическа кухня - само плочки  Sunglasses

# 97
Да, Не се сърди, човече за такъв панел питах, но явно ги няма
у нас. А иначе кухнята ми хич не е от модерните, лакобел няма да й отива, с
плочки ще е най-добре, ама не ми се захваща пак с майстори.
 Роси, ще потърся майстор тенекеджия, но все си мисля, че се продават някъде.
Всъщност може да пробвам и с латекс за влажни помещения вместо гръб и един лист ламарина зад котлоните само.

# 98
Ако е само за котлоните, ако не се лъжа в Техномаркет имаше гръб от ламарина с точните размери 60х60 и си се продаваше отделно.
Чакай да видя в сайта дали ще намеря  Wink

В сайта не намирам, но се продава там където продават печки, котлони и т.н. като аксесоар. Ей го какво представлява:

# 99
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-credence-en-acier-inoxydable.aspx? … =2&pos=16_a_n ето тук го има този гръб. Гледах го преди време, но за новата кухня може би....

# 100
....
ги слагат зад печките  newsm78. Намират ли се такива у нас?

да, намират се.
Кумицата и сложиха точно такива в новата кухня. Монтираха и ги от фирмата която им прави кухненското обзавеждане. Така че след като в малък град като Севлиево, мебелистите разполагат с такива материали... няма начин в големите градове да липсва.
Просто попитай в първата мебелна фирма на която попаднеш

# 101
Човече, златна да си   bouquet

Абе я да те пообезпокоя малко на лични  Mr. Green

# 102
Мерси, момичета, дано намеря такава ламарина, до нас има магазин на Кентимпекс
и в Техномаркет ще проверя.

# 103
Човече, златна да си   bouquet

Абе я да те пообезпокоя малко на лични  Mr. Green

Оооо,не! В никакъв случай! Инак ние как ще разберем?   Praynig  Това беше много полезно!    bouquet

# 104
Чакам Човечето да ми отговори, ако няма нищо против, ще и копирам отговора тук. Ама аз нямам хабер от таквиз неща и много питам...та за това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт