СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
Привет!
Ивилда, честит имен ден на бате ти!!!
Още не съм отчела щетите...Бате снощи си дойде късно от работа, в коридора на нашето мазе се оказа, че е изгоряла крушката, а не ми се издирваше фенер, та, надявам се днес по светло да слезем...
Брех, Мая, квиса тези ентусиасти по вашият край...Добре, че не живея там, или свекървата не е от там  hahaha...Нито Пепи се пъне да пиша-ака по гърнета, нито аз съм го емнала. Ми то щото, сигурно, още поне годинка ще сме си заедно, затова.
Друго, кво...ЖЕГА Е!!!!!( дълго търсих тоз икон) hahaha

# 706
Ние от седмица акаме само в гърнето. Не казва всеки път, но тръгне ли да се усамотява го приканвам. За пишкането още не казва всеки път, но има напредък.. Вече и на ясла го пускам без памперс, само за спане му слагам. Като знам преди месец как неискаше да сяда на гърнето ... сега си отива сам и си сяда.

Благодаря за пожеланията !

# 707
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 708
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда ЧИД  на мъжа ти...жив и здрав и  все така да те разнообразява! Grinning
И за поканата благодаря...ама само беля ще си навлечеш..хахаха
Иначе,  последно бате се е спрял на един хотел в Орешак  ..аз естествено имам забележки към хотела, но пък много му го били похвалили и т.н. и такам...Ще се пробваме, пък каквото, такова...
Ангел от вчера има странно поведение...не си дава играчките  Thinking  и  има едно момиченце и явно нещо не го харесва и отива директно и го удря  Thinking и това вчера два пъти така...БЕз да си дърпат играчки, като се засекат и той й посяга...какво е това нещо...Ще видим днес как ще е ....

# 709
Добро утро!
Ивилда,ЧИД  на бате на патерици!
Еми,за хотел Орешак съм чувала и аз добри отзиви.А  за момиченцето,дето Ачо го тормози-днес може да са на другия край на парка Grinning
За гърнето нещо нямам стимул да го слагам..Не ми се занимава като го видя как пищи и не сяда на него.А пък повечето време сме навън,та не ми се тича да събирам акита из парка Blushи да сменям гащи.
Хубав ден,момичета!

# 710
  • София
Добро утро!
Аз съм в чуденка какво да правим събота и неделя. Ходи ми се някъде сравнително близо до София на планинско. За Копривщица си мисля, ама да видим дали ще успеем да се организираме.
До Орешак сме ходили 2 пъти, ама там в самото село освен изложбата на занаятите, за друго не се сещам дето беше интересно за гледане. Иначе наблизо са Троянският манастир и музея в Черния Осъм, там на децата сигурно ще им е интересно.

За гърнето не смея да се похваля, ама за момента доста добре вървят нещата. Даже снощи се престраших да го изведа в градинката без памперс, почти без инциденти се разминахме. Grinning

Ангел от вчера има странно поведение...не си дава играчките  Thinking  и  има едно момиченце и явно нещо не го харесва и отива директно и го удря  Thinking
Ако е гледал Кати и братовчеда да се дърлят на морето, може оттам да му е дошла тази муза. Thinking

# 711
  • София
Ангел от вчера има странно поведение...не си дава играчките  Thinking  и  има едно момиченце и явно нещо не го харесва и отива директно и го удря  Thinking
Ако е гледал Кати и братовчеда да се дърлят на морето, може оттам да му е дошла тази муза. Thinking
Аааа със сигурност...и той от време на време участваше в борбите им...
А за Орешак...попрочетох какво има за гледане...ама с Ангел да тръгнем да гледаме си е мисия невъзможна...Та по скоро отиваме на въздух и бате да си почине от жегите малко...А забележителности ще гледаме, като поотраснат още малко... Wink

# 712
  • София; Дружбето
Аз искам пак на море Crazy бях забравила колко е хубаво там и сега бате е обещал да измисли нещо по въпроса. После мисля да обиколя роднините, че почна ли работа и да искам няма да мога Simple Smile Та имам си план до септември къде и как, остава да осигурим финансите, децата да са здрави и колата да върви Joy

# 713
Та имам си план до септември къде и как, остава да осигурим финансите, децата да са здрави и колата да върви Joy
То почти нищо не  е останало да осигуриш  Joy

При нас нищо ново, поне разхлади, та се разтъпкахме доволно. Но е много кално, всички люлки и пързалки са мокри. Направих им домашен пластилин, та и двамата са се заиграли добре. Свил естествено опита 1 топче  Crazy

С гърнето сме до никъде и на никъде. Преди имаше желание, сега не  Rolling Eyes

# 714
  • София
Мацки...преди малко един чичко ми налетя на бой, защото децата ми си играели пред входа, където живее  ooooh! Щях да падна, а ако не беше приятелката ми, сигурно щеше да ме набие...защото аз му отговорих, че ще си играят, където си искат и ако иска да не му влизат да си сложи ограда и вратичка пред входа... и тоя като ме хвана за ръката и ме разтресе направо...Баси и хората...После заплаши приятелката ми, че ще й удари два шамара на нея щом говори толкова...и ако ме видел още веднъж там, незнам какво щял да направи....Чудя се какво да направя...нито му знам името, а като го заплаших, че ще викна  полиция щипна...защото той продължаваше да налита...и да ми обяснява какво щял да ми направи, ако ме видел пак там...И това в 11,30 послед бял ден, не беше пил човека....ПОзнавам го като физионимия, защото всеки ден минаваме покрай този блок, съседен на нашия....Какво е това чувство за собственост, и какво е това чудо да налиташ на бой на жена...Първо бях втрещена, че въобще ми посегна...после направо незнаех какво да направя.... ooooh!

# 715
  • sofia
Привет!!!
В мазето липси видимо няма.  Thinking Явно не са влизали меломани, а гладни...И щото там храна не държим, само са ни счупили прозореца, надникнали са и са се пръждосали. Или ги е стреснало нещо...Но съм щастлива!!!
Цвета, успех! Ако осигурите финанси, моля сподели как сте го постигнали...Щото аз не виждам откъде да ги вземем...От никъде в бюджета ни не проистича"+", само "- - -" и то в повече!!!
Ние пък с Пепо днес, поради благоприятното време, се озовахме при НДК. И пак се покрусих от родната действителност...На сумати канали им липсваха решетките и пак трябваше да търча след него, та да не се убие някъде...На таз новата площадка, на двете нива, преходът от едното към другото, представлява една такава стръмнина, че а тръгнал да слиза сам, а се е претърколил на кълбета. Аман от недомислици!
 Леле, Еми, дописах и те прочетох...Ужас...Ми не знам, какво да те посъветвам...Аз се чудя, щях ли да кажа на бате...Щото той щеше да му отвинти главата, а после да трябва да го лежи за човек... ThinkingОт друга страна...Ако мислиш, че ще е хладнокръвен, нека поговори с него. И ако не стане, да го заплаши със съд. Те ся май се съдят за щяло и нещяло, така че, може и да подейства...Тъпото е, че няма начин да не го засечеш пак...

# 716
Мацки...преди малко един чичко ми налетя на бой, защото децата ми си играели пред входа, където живее  ooooh! Щях да падна, а ако не беше приятелката ми, сигурно щеше да ме набие...защото аз му отговорих, че ще си играят, където си искат и ако иска да не му влизат да си сложи ограда и вратичка пред входа... и тоя като ме хвана за ръката и ме разтресе направо...Баси и хората...После заплаши приятелката ми, че ще й удари два шамара на нея щом говори толкова...и ако ме видел още веднъж там, незнам какво щял да направи....Чудя се какво да направя...нито му знам името, а като го заплаших, че ще викна  полиция щипна...защото той продължаваше да налита...и да ми обяснява какво щял да ми направи, ако ме видел пак там...И това в 11,30 послед бял ден, не беше пил човека....ПОзнавам го като физионимия, защото всеки ден минаваме покрай този блок, съседен на нашия....Какво е това чувство за собственост, и какво е това чудо да налиташ на бой на жена...Първо бях втрещена, че въобще ми посегна...после направо незнаех какво да направя.... ooooh!

разпитваш някой от входа как се казва, пишеш жалба в полицията- имаш и свидетел - приятелката си  Peace такива неща не бива да остават безнаказани. /а след полицията може да пратиш бате да го посплаши  Wink/ моя мъж е нисък и слаб и не става за тея работи но баща ми достатъчно страшен  Crazy Mr. Green

# 717
  • София
Мдааа поразпитах аз още веднага...обаче знаят му само малкото име и то се предполага, че е той, защото аз го описах, дори не съм сигурна в това, което открих...Митко...бил собственик на парцела в/у който е построен блока и явно си мисли, че още е негово мястото...Незнам обаче как ще намеря 3те му имена за да пусна жалба  Thinking Бивш служител на някакво министрество и бивше величие...хе хе що ли не се учудвам..Бате няма как да го дебне за да го стресе...а и като незнам точно на кой етаж живее, да вися пред входа е тъпо...Виждала съм го по различно време...Обаче,  няма да оставя така нещата ...Незнам дори и жалбата дали ще постигне нещо....но поне ще се пробвам нещо да направя, защото мен баща ми не ми е посягал...някакъв чичко ще ми посяга баси и простака......

# 718
Въобще не мога да разбера, с какво нахалство си завела децата да играят пред лично негови вход?! Ми бива ли такова нещо? Не стига, че деца си народила, ами вместо да ги заключиш в звукоизолирана стая докато навършат поне 33  тя ги заразхождала по улиците... ooooh!  Crossing Arms

Факт е, че се сблъскваме с такива. Аз пък редовно чувам реплики от рода на "таз пък, къде е тръгнала с тая количка?" Ми представете си, че жената след като роди, продължава да бъде човек и има право да излезе, да се разходи, да влезе в магазин да си купи хляб и мляко. Сигурна съм, че има хора, които си мислят, че майките с малки деца трябва да живеят в изолатори. Tired

# 719
  • София; Дружбето
Еми, аз бих се оплакала как съветва Бебешондел. Да се кара, айде, ще му тегля една, но физическата саморазправа е забранена по закон дет се вика и да земе да си обмисля постъпките, тъпанарът Crossing Arms Аз съм решила от тука нататък да си търся правата по всякакви въпроси и не бих позволила подобно поведение да остане безнаказано
Кришка, парите от баба ко прати Blush то ние сме не на - ми не знам на кво, няма за храна, но пък не сме почивали заедно от 5 години ooooh! а на море не бях ходила от 15 Tired та мисля, че е време да разпуснем поне малко. Пък като не даде баба, здраве да е, поне ще си помечтаем Crazy мен ми е криво зарад бате, щот аз починах и малко да беше, а той работа работа, изпушва

Общи условия

Активация на акаунт