БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   2
Отговори
# 120
 Аха, ок. Ами аз реших, че е за форума, 8 стр. тука се радват и напират да си набавят книгата, та се позачудих на ентусиазма. Ок, оставям ви да си приказвате, моето четиво в момента е на Кен Фолет, та също нямам какво повече да споделя относно форумната книга.

# 121
  • София
  jumpuu Поръчах си я! Чакам до 3 дни доставка и започвам.

Бояна коментара ти определено допринесе!

Бояна може да убеди и мъртвец да си купи книга  Simple Smile
 Hug Благодаря ти. Пейстнах си го на ФБ стената, не се стръпях...
Такъв комплимент не съм получавала никога. Мерси!
Благодаря и за книгата, защото музата да пиша в блога не ме бе посещавала цяла вечност.

С нетърпение чакам някой от останалите прочели книгата да сподели впечатления. Парци?

# 122
  • София
Парци я спохождат ежеседмични вирусни инфекции и децата са вечно болни - направо вече изтрещявам - от два месеца не можем да се оправим и не ми остава време за нищо. Уж съм си вкъщи, пък не мога да си седна на дъ-то. Вечер в 21 вече душата ми реве за сън. Но, скоро.....Прочела съм половината.
Бояна, след теб да се изкаже човек е все едно да пуснеш Краси Радков да изтанцува съчетание по худ. гимнастика след някое от златните момичета tooth tooth tooth
Не знам дали ще се справя с резюмирането на впечатленията така блестящо  bouquet

# 123
Здравейте, аз се регистрирах преди доста време, обаче май сега му дойде времето да се включа истински Simple Smile Просто се появи дъщеричката ми на бял свят и ползвам форума за доста неща...
За „Хванаха ме да крада” искам да кажа само, че я препоръчвам горещо на всички, които обичат смислените книги и се радват, когато някой размърдва нещо в тях... нещо, за което предпочитаме да не мислим често, защото е надълбоко и не ни се рови или пък е твърде болезнено... Но пък е нещото, което ни кара да се чувстваме живи... Този роман за мен е от книгите, които някак те карат да чувстваш по-силно, да мислиш по-ясно и изобщо да дишаш по-дълбоко Simple Smile Успех, Saule Simple Smile и аз лично чакам следващата ти книга...

# 124

Бояна, след теб да се изкаже човек е все едно да пуснеш Краси Радков да изтанцува съчетание по худ. гимнастика след някое от златните момичета tooth tooth tooth

Wink хайде сега, чак толкова.
ще рече човек, че друго мнение не можем да прочетем.

аз пък бих се радвала и на други, които просто ей така да споделят мнение.

# 125
  • България-Швейцария
Аз ще напиша нещо, но предварително предупреждавам, че няма да съм обективна.
Историята (макар и съвсем различна), усещанията, дори изказът на места така се доближават до моите лични, че едва си поемах въздух, докато четях.
Не си спомням такова нещо да ми се е случвало, поне не с книга.

И сега наистина съм абсолютно сигурна, че единствено авторът й може да напише това, което съм преживяла по начин, без някои моменти от него да звучат като в булеварден роман от типа 'Христо Калчев'. В случай, че някога изобщо се реша то да види бял свят. Защото освен всичко друго усетих, че е и доста страшно да си видиш живота написан на бял лист, подвързан и с корица.

Още веднъж адмирации и поздравления за смелостта, Saule   bouquet
За таланта дума не отварям, той е безспорен.

ПП.  Към издателството имам някои забележки - за пренасяния на думи и тук-таме за правопис, но това в случая е пренебрежимо и не би могло да повлияе на впечатленията ми от книгата.

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 20:44 от CTramell

# 126
  • Варна
Аз ще напиша нещо, но предварително предупреждавам, че няма да съм обективна.
Историята (макар и съвсем различна), усещанията, дори изказът на места така се доближават до моите лични, че едва си поемах въздух, докато четях.
Не си спомням такова нещо да ми се е случвало, поне не с книга.

На мен ми се е случвало, най вече с книги. Но винаги е истинско удоволствие, истинско облекчение. И с "Хванаха ме да крада" е така. Тук разликата е една, съществена - Saule, ти така добре ме подреди, в смисъл - сложи в ред! Това, последното, не съм сигурна, че беше само приятно. Simple Smile
Ще прочета и другите ти книги.
За литературни качества не мога много да говоря, не съм сигурна, че разбирам - или чета, или не успявам.
Много ново за мен беше усещането, че "познавам" автора, че знам къде бих могла да го "срещна", имаше моменти, в които ми се искаше да зачаткам коментари и възклицания на ЛС.
Успех, Saule!

# 127
smile3501 Звучи добре. Ще я потърся и ще я прочета в най-скоро време. Определено би ми било интересно.

После метни и към мен  Joy, и на мен ми стана интересно.

# 128
Браво!
Със сигурност ще бъде следващото ми четиво!
Хубаво било да наминавам през Клю-то Grinning

# 129
  • Най-сетне у дома
Tramell, ако кажеш, почивам малко от последната книга и започваме. Много е терапевтично и подреждащо, нищо, че не е никак приятно (Ментова  Hug,  Wink, именно). Аз нямам никакво въображение, ако някаква история не е минала през личния ми опит или не ми е разказана достатъчно емоционално-грамотно, просто не мога да пиша за нея. Не ми се получава ей така да седна и да си измислям.

Ментова, ние с теб, ако добре съм те следила, сме горе-долу на един ред (житейски). Не съм имала усещане да се нуждаеш от подреждане, ама щом така се е получило - щастлива съм и благодаря! За ЛС - моля, никакво въздържане, сега си опразвам кутията!  

Между другото, сега пък аз съм предивикана да гадая коя изкушена от писането съфорумка си е направила труда да направи това упражениение  Laughing:   
http://somewhereonthestreetofdreams.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 09:40 от Saule

# 130
  • София
Сигурно ли е, че е съфорумка Tired

# 131
  • Най-сетне у дома

Ами, виж как запознато коментира темите и нравите във форума, откъде ще знае иначе  Laughing

# 132
  • София

Ами, виж как запознато коментира темите и нравите във форума, откъде ще знае иначе  Laughing

Е, значи ще да е някоя яка пъзла - да дойде и да ни го каже тук. Що се изказва далеч от мама-обществото? Щото не и стиска. Там си има група съмишленици и се прави на важна пред тях.
Много жлъчно и грозно, честно....
И аз не харесвам, ама хич, някои от най-известните писатели, но не ходя да зареждам лайномета тук и там....
Пфу, ядосах се....

# 133
естествено, като не е изцяло положителен коментар, ще е жлъчно и грозно Simple Smile и упражнение Simple Smile и се прави на важна Simple Smile

т.е. не ви се струва нормално да има хора, на които книгата не харесва?

# 134
  • София
естествено, като не е изцяло положителен коментар, ще е жлъчно и грозно Simple Smile и упражнение Simple Smile и се прави на важна Simple Smile

т.е. не ви се струва нормално да има хора, на които книгата не харесва?

На мен ми се струва нормално. Даже вярвам, че ще има и още. Целта на изкуството е да вълнува публиката, а не да и се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт