БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 614
  • 362
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
един бонус - цитиран си някъде към края, с ник "Териер"  Laughing Извинявай, не исках да е съвсем едно към едно, но думите са си твои и тук се цитират много често.

Като си започнала, издай, моля те, и другите форумни участия Simple Smile

# 226
Иначе не споделям мнението ви с Били. Човек винаги е себе си, дори и да не му се ще. В ситуации на жестока криза просто нещата личат по- ясно, но и самозаблудите, и всичко останало си остава същото, даже избуява.
Бояна, според мен ти си се приела-оттам идва разликата. Аз от малка играя-така се наложи у дома или така ми е било по-лесно, но съм в роли, откакто се помня.Дори в дневниците си постоянно позирам и се надлъгвам-да ме питаш с кого.Затова и ги оставих-то не е никакъв дневник, ами театрално представление.
Слава Богу, с децата е някак различно-не мога да го обясня, но е освобождаващо.Заниманията ми с йога-също.

Хармоничен човек само веднъж съм срещала- един индиец, водеше някакъв семинар в Търново.Тогава бях толкова разконцентрирана, че ми идеше да му фрасна един по заблеяната физиономия, само и само да спре да ми се усмихва така благо Mr. Green

# 227
  • Най-сетне у дома
Иначе не споделям мнението ви с Били. Човек винаги е себе си, дори и да не му се ще. В ситуации на жестока криза просто нещата личат по- ясно, но и самозаблудите, и всичко останало си остава същото, даже избуява.
Бояна, според мен ти си се приела-оттам идва разликата. Аз от малка играя-така се наложи у дома или така ми е било по-лесно, но съм в роли, откакто се помня.Дори в дневниците си постоянно позирам и се надлъгвам-да ме питаш с кого.Затова и ги оставих-то не е никакъв дневник, ами театрално представление.
Слава Богу, с децата е някак различно-не мога да го обясня, но е освобождаващо.Заниманията ми с йога-също.

Хармоничен човек само веднъж съм срещала- един индиец, водеше някакъв семинар в Търново.Тогава бях толкова разконцентрирана, че ми идеше да му фрасна един по заблеяната физиономия, само и само да спре да ми се усмихва така благо Mr. Green

Били, аз вчера наистина щях да падна, като ми описа усещанията си по повода. Именно това постоянно чувство някъде в дъното: "Сега това аз ли съм, който върши/ казва/ мисли еди какво си, или нищо от това не е автентично". Бях ужасно, ама ужасно дълго време така, докато не се роди синът ми. Тогава това изчезна. Не само, когато съм с него, а по принцип изчезна. Никога няма да мога да му се отблагодаря за услугата.

А Бояна  има забележителен интегритет... или поне тук, във форума, но това не може да се имитира, та вярвам, че не е само тук. Нищо разпокъсано не долавям у нея. Направо човек да си води бележки, ама то с бележки не става.

Богиня, ще е гадно да клюкаря така откровено, но не мога да не отбележа един прототип... Имаше едва мацка, с която се преследвахме из темите за спорта, с ник на перилен препарат. Бяхме се хванали за гушите с месеци, сега не помня защо, вероятно просто много сме си приличали. Та тя беше излязла с крилатата фраза "При нас мечтите не са в разрез с етиката", което аз най-нагло и назидателно използвах.  Laughing

# 228
  • София
А Бояна  има забележителен интегритет... или поне тук, във форума, но това не може да се имитира, та вярвам, че не е само тук. Нищо разпокъсано не долавям у нея. Направо човек да си води бележки, ама то с бележки не става.
Много, много благодаря за комплимента.  bouquet Дай Боже един ден да го заслужа. По много въпроси ми липсва не само интегритет, но и цялостен фокус. Ама животът ни е, за да се учим.

Един от хармоничните хора, които познавам първоначално предизвика същото у мен. След това ме раздразни с друго, постоянно се налагаше да се концентрирам, за да не забравя, че е в стаята. Все го забравях и се стрясках, когато успея да го фокусирам.  hahaha Без майтап, а косвено работехме заедно и се налагаше да много да внимавам. Уникален човек, а и опровергава успокоенията ми, че хармонията е скука, защото твори, създава великолепни неща и вероятно му е разнообразно по един здравословен и градивен начин.

По отношение на ролите- човек и да не се е приел пак е себе си, то затова е по- рентабилно да се приемеш, защото нито можеш да се скриеш, нито можеш да избягаш. И все пак, ролите остават, хората не са едноизмерни. Нормално е в една област да сме по- успешни и балансирани, а в други все още да сме начинаещи, да се налагат повече усилия, пози, стойки, чупки и прочее.

# 229
Labrador, откъде се сдоби с книжката? Дотук съм минала през Хермес, Пингвините и Ориндж. В нито една от тези книжарници в Стара Загора не мога да я намеря. В Оринджа обещаха да пробват да ми я поръчат, та да видим.

# 230
Ще погледна тоя Хашимото, но така като ви чета, оставам с впечатление, че става въпрос за биполярна депресия.

# 231
  • Galaxy 13197853088
Labrador, откъде се сдоби с книжката? Дотук съм минала през Хермес, Пингвините и Ориндж. В нито една от тези книжарници в Стара Загора не мога да я намеря. В Оринджа обещаха да пробват да ми я поръчат, та да видим.
от Хеликона .

# 232
Ще погледна тоя Хашимото, но така като ви чета, оставам с впечатление, че става въпрос за биполярна депресия.
Хашимотото наистина се среща доста често в наши дни, има и много недиагностицирани, а се смята, че една от причините е чернобилската авария.

За Бояна абсолютно споделям мнението на Saule , но и бележки да водя, и целодневно асани да правя, нямам шанс да я догоня Laughing 
Инак съм съгласна, че всеки е различен с различните хора, в различните ситуации и намирам това за съвсем нормално. Например аз в работата си съм мноооого търпелива, мога да изграждам един зъб 2 часа, да забравя за времето и това ми е като медитация.Като изляза от кабинета, ставам най-припряния човек на планетата. Веднъж една позната, която е психиатър, ме видя как ровя трескаво в чантата си за ключовете си и после много тактично ми предложи някой път "да си поговорим" Mr. Green

Нареждам се и аз за клюкарски подробности Laughing

# 233
и като го погледнеш, дано намериш и терапия Simple Smile

книгата я нямаше също на площад славейков/дори не бяха чували за нея това към вчерашна дата/ и в мол софия.

... Веднъж една позната, която е психиатър, ме видя как ровя трескаво в чантата си за ключовете си и после много тактично ми предложи някой път "да си поговорим" Mr. Green

Нареждам се и аз за клюкарски подробности Laughing

успокоих се  Laughing нямам нужда от психиатър поне  Flutter. намирам абсолютно всичко в чантата си със затворени очи. като аптека е.

# 234
  • Варна
Богиня, ще е гадно да клюкаря така откровено, но не мога да не отбележа един прототип... Имаше едва мацка, с която се преследвахме из темите за спорта, с ник на перилен препарат. Бяхме се хванали за гушите с месеци, сега не помня защо, вероятно просто много сме си приличали. Та тя беше излязла с крилатата фраза "При нас мечтите не са в разрез с етиката", което аз най-нагло и назидателно използвах.  Laughing
Става все по-интересно Simple Smile

# 235

успокоих се  Laughing нямам нужда от психиатър поне  Flutter. намирам абсолютно всичко в чантата си със затворени очи. като аптека е.

Напротив, точно "аптекарската" подредба е за психиатър. Трескавото ровене може да мине в графата "невроза".  Mr. Green

# 236
Хах, май си поставих диагнозата вече. Тъй де, да ми е честита Mr. Green

# 237

Напротив, точно "аптекарската" подредба е за психиатър. Трескавото ровене може да мине в графата "невроза".  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аха.

Иначе всеки психиатър може да постави диагноза на всеки човек.

# 238
  • Най-сетне у дома

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аха.

Иначе всеки психиатър може да постави диагноза на всеки човек.

Мен наскоро една логопедка ме писа Аспергер. Сериозно.

# 239
  • София
Мен наскоро една логопедка ме писа Аспергер. Сериозно.
hahaha Joy hahaha
Тези хора се шегуват. Сериозно.

Беше ясно, че Гугъл ще промени света, но не и, че всеки ще може да разбира от всичко.
Или това просто е старият като света ефект на Дънинг-Крюгер.

Общи условия

Активация на акаунт