БГ- МАМА е вече и литературен герой!

• 28 519
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Отчаяхте ме.
Къде да търся книгата, явно е дефицитна стока?
В Бууктрейдинг ли?

# 271
  • Варна
Последната бройка купих. Това е за Буктрейдинг на Севестопол. Може във Варна Тауърс да има.

П.С. Ако не можеш да я намериш, мога да ти дам да я прочетеш.

# 272
Мерси,
в момента съм в София. Утре ще пробвам в Бууктрейдинг в Скай и в Сердика, ако я няма - ще я поръчам по интернет.

# 273
  • София
В Буктрейдинга в Сердика я има  Peace
Оставих си детето на самоотглеждане вчера да я чета, така ме грабна  Grinning Днес не я поглеждам книгата, докато не сложа бебето да спи, че пак ще ляга некъпана иначе  Laughing

# 274
  • Най-сетне у дома
Бързам да докладвам. От 20мин съм горд собственик на последния екземпляр в Буктрейдинг.
В таксито се смях на глас, шофьорът с нескрито любопитство гледаше нелепо изглеждащата блондинка с книга в ръка, но единствената му реакция бе лекото повдигане на лявата вежда /види се, обръгнал човек/.
Докато се движехме със скоростта на куца костенурка /НАТО ни е на гости/, успях да прочета първите 20 стр. Кикотът ми бе в резултат на описанието на "форумната полиция" и мъжката коза, която много миришела и затова получила развод.

Сауле, много ми допада чувството ти за хумор. Много Удхаузовско ми е. Но докато се кикотех /прости ми, не можах да се въздържа/, ми стана толкова болно за теб. Много страшни неща си написала между веселите случки във форума. След преживяната травма подобно поведение и отношение на бащата на "Пришълеца"... ох, няма да пиша, че ми иде да хлопна с нещо. Дано нещата да имат по-положителен завършек.

Чета.

Богиня, нервничко ми беше за твоята оценка, ще знаеш  Blush
Сега облекчено въздъхвам и си отварям една бира. Честно, нервно ми беше ти как ще ги прецениш нещата.
П.С. Бащата на Пришълеца е за бой, да...

Бърди  bouquet (Четвърти ден съм на Еутирокс - родих се!)

П.П.С. Утре рано ще ги овикам здраво. Ами като свършва, да зареждат, мамка им!

# 275
Saule,
да се похвалиш като се изчерпи тиражът  Laughing.
Аз лично на никой няма да си дам книгата - препоръчвам я на приятелки, но да си я купят! Трябва да подкрепяме БГ авторите.

# 276
В Буктрейдинга в Сердика я има  Peace
Оставих си детето на самоотглеждане вчера да я чета, така ме грабна  Grinning Днес не я поглеждам книгата, докато не сложа бебето да спи, че пак ще ляга некъпана иначе  Laughing

Мерси, утре съм там  Grinning

# 277
  • Варна
Сауле, корицата е кошмарна.
Дизайнерът ви да си завре дипломата където сам пожелае. Това мръсно оранжево, тези стоманено сиви, подобно на прашасали букви плюс нелепите фигури... Ако не знаех кой е авторът, никога случайно няма да се спра и да се заинтригувам да разгърна страниците при подобно представяне.

П.С. Това "четирсет" с повтаряща се систематичност ми вади нервите.

# 278
  • София
Сауле, корицата е кошмарна.
Дизайнерът ви да си завре дипломата където сам пожелае. Това мръсно оранжево, тези стоманено сиви, подобно на прашасали букви плюс нелепите фигури... Ако не знаех кой е авторът, никога случайно няма да се спра и да се заинтригувам да разгърна страниците при подобно представяне.

+1, както се казва.
Разбирам я редакторката ти (нали тя беше плакала?) - и аз бих ревнала на нейно място.
Второта издание - с нова корица Wink

# 279
  • Най-сетне у дома
За корица с редакторката искахме маса в тъмно заведение, на която стоят халба бира и биберон с адаптирано мляко, ама не ни одобриха идеята и ни освиркаха   Laughing
Не само редакторката рева, и аз ревах, ама кой ни пита  Sad

# 280
За корица с редакторката искахме маса в тъмно заведение, на която стоят халба бира и биберон с адаптирано мляко, ама не ни одобриха идеята и ни освиркаха   Laughing
Не само редакторката рева, и аз ревах, ама кой ни пита  Sad

Хаха, това наистина щеше да бъде добро  Grinning

# 281
  • Варна
Запази идеята за втория тираж Simple Smile
Ако много се дърпат, аргументирай се с настояване на читателите Simple Smile

# 282
  Днес се наложи да побиколя книжарниците, докато я намеря. Навсякъде ми казваха (стори ми се подсмихвайки се), че току-що е свършила. В Хеликон се добрах до последната. Grinning

# 283
  • Казанлък of all places
На мен ми омързна само да чета ЗА книгата , а не КНИГАТА . Поръчах си я заедно със Second life (Saule, нали тя ти беше любимата? Simple Smile ) Чакам си ги вече .

# 284
  • Sofia
Виждам, че съм единствената, на която корицата се харесва.  Simple Smile Няма лошо, не може на всички да не харесва. Пък и това е реклама.
В началото на книгата съм, но попаднах в познати ситуации и срещнах познати хора.  Peace
Бащата на пришълеца е брат-близнак на една позната ми личност.  smile3532

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 21:06 от noshtna_ptica

Общи условия

Активация на акаунт