Джет кредит ...опрощават грехове !!!

• 6 252
  • 31
  •   1
Отговори
С две думи....реших да се възползвам от техните услуги преди време. Взехме си бойлер на изплащане. Пропуснах веднъж датата за плащане и бам....СМС със съдържание, че им дължа 10.00 лв. разноски по събиране. После, платих известна сума накуп и след няколко месеца ми идва СМС, че дължа въпросните 10.00 лв., а на другият ден....СМС, яе вече дължа 20 лв., за просрочените с 1 ден  newsm78 10.00 лв.

Та....звъня им аз и викам...ебати лихвата, кой туй нещУ Crazy Оная отсреща ми разправя,че по някакъв член по ненам си коя наредба, слагали 10.00 лв за просрочване, щото нямали събираемост милите.  Викам и на тая...къде има офис, искам разпечатка с плащанията и законови основания за покриването на тези разности.........

Днес ми звънят, най любезно и ми се изцепиха, че забележете...ми опрощават тез 20 лв, щото разгледали конкретният случай  Crazy Joy

Абе аз ли съм късметлийка или си търсят балъци тия? А ако бях внесла въпросната сума, аджаба щяха ли да ми я върнат , след катоса разгледали случая?

Ей така си поразсъждавах пред вас, ама знам, че има и други на моя хал...та да си знаете  Thinking

# 1
Аууу връзкарка, а аз вече им платих 30 кинта за просрочване на два кредита

# 2
Аууу връзкарка, а аз вече им платих 30 кинта за просрочване на два кредита

2 х 15? недоумявам.....на едни 10, на други 15   Shocked...наистина съм връзкарка  Flutter

# 3
Аз не разбрах...пусна тема, за да се похвалиш или да се оплачеш?  Simple Smile Бях техен клиент преди 4 години. Веднъж се замотах с вноска, една от последните беше май, но никакви лихви не ми тупнаха.  Mr. Green

# 4
Шушоно, похвалвам се да! Ти , това ли разбра от темата?

Ами добре.

# 5
С две думи....реших да се възползвам от техните услуги преди време. Взехме си бойлер на изплащане.   

Колко струва един бойлер, та чак на лизинг го купувате? Как  изобщо ви се разправя с тези лихвари?

# 6
Преди доста години изплащахме компютър и имаше наказателна лихва за закъснение, която беше процент от сумата. Пропуснали бяха да ни уведомят за това, но като платих един път ми стана ясно и гледах да не закъснявам. Последно преди две години пак изплащахме нещо на Джет кредит, но още преди да сключим договора се поинтересувахме как стои въпроса с евентуално закъснение ( все пак всичко се случва, смяна на работата, забавят заплатата ... ). Обясниха ни че за ден, два, три никой няма да ни притеснява, въпроса е да не се допуска голямо закъснение и застъпване на вноските. Може и да се е случвало да закъснеем, а може и да не - не помня вече, но определено не е имало  лихви. Явно условията непрекъснато се променят. Но пък и хората започнаха да се научават че трябва да са много внимателни при сключването на договори.

# 7
С две думи....реших да се възползвам от техните услуги преди време. Взехме си бойлер на изплащане.   

Колко струва един бойлер, та чак на лизинг го купувате? Как  изобщо ви се разправя с тези лихвари?

ми ей така...чудно ли ти е?...на ЛС щи кажа  де работя и колко ми е заплатата.

# 8
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз пък мога само да ти благодаря за информацията, която подаваш, ей така разсъждавайки за себе си, защото утре това можеше и на мен да се случи. А така поне съм предупредена. Hug

# 9
Всъщност ползвате техните пари за ваша лична изгода. Четете и приемате условията на договора. С такъв подигравателен тон се изразявате, сякаш им правите лична услуга, че ползвате техните услуги. Всъщност да- зависими са от клиентите си, но когато клиентите са некоректни, патят по правило коректните. Кръг, при това порочен. Но вземането на заеми е доброволно. Можели сте да пестите за бойлера, така пък със спестената сума, щяхте да си спестите комуникацията с подобни на "оная". Най-много да негодувате срещу консултанта продал ви уреда.

# 10
На мен пък ми е странно защо към различните клиенти има различно отношение. Ето, аз имах закъснение за вноска, която беше от около 2 седмици. Звъннаха ми, казах им истината - смених месторабота и т.н. Попитах за евентуалната лихва, тъй като оставаха само 2 вноски (плащах го 2 години, защото беше голяма сума). Отговориха ми, че дължа само сумата от вноските и това е. Значи при едни лихвата е 10 лв., при други - 20, при трети - няма. Що тъй?  Thinking

# 11
 Преди няколко години бях закъсняла при тях с повече от 2 седмици. Тогава беше 10 лв на ден. След закъснението продължих да си плащам нормалните вноски по погасителния план, никой не ми потърси лихвата, благодариха ми накрая, че съм била техен клиент и ме поканиха да се възползвам пак Simple Smile

# 12
10 лева лихва на ден?!  Shocked

# 13
  • на брега на морето
Моя позната тегли крeдит от Пощенска банка, за да се разплати с тях и да се отърве. Случаят беше подобен на този на К-А-М. Лихви, лихви до гуша.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 10:30 от Котьо Тръмп

# 14
Да бе,то лесно се пести за бойлер ,особено ако ти е изпращял предната вечер и няма с кво да се изкъпеш сутринта!!!!
/ ако се взима заплата 400-500 лв,тогава пестиш,че чак пръщиш от пестене/
Бай ,бабо да не те среща зло!!!

Общи условия

Активация на акаунт