Джет кредит ...опрощават грехове !!!

• 6 248
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Да бе,то лесно се пести за бойлер ,особено ако ти е изпращял предната вечер и няма с кво да се изкъпеш сутринта!!!!
/ ако се взима заплата 400-500 лв,тогава пестиш,че чак пръщиш от пестене/
Бай ,бабо да не те среща зло!!!

Абе пухи, нали знаеш, че винаги някой трябва да се направи на интересен, без да помисли.

# 16
Да бе,то лесно се пести за бойлер ,особено ако ти е изпращял предната вечер и няма с кво да се изкъпеш сутринта!!!!

Абе пухи, нали знаеш, че винаги някой трябва да се направи на интересен, без да помисли.

Аз въобще се учудвам, че такива особи знаят какво е бойлер.

# 17

Да, не се пести лесно, но като вземаш кредити, е редно да си знаеш, че се връщат с лихви, а за просрочие се дължат и наказателни такива, нали?  Wink
Наострени сте срещу банковите и кредитни институции, но малцина се въздържат да не ползват услугите им. Е, щом пък не сте доволни от тях, всеки има право да си търси правата- справка темата за осъдената от клиент банка.

# 18
Касита, ако беше прочела внимателно авторката, щеше да разбереш защо е пусната темата.
И то не е, защото е просрочила и има лихва.
А заради нерагламентирани вземания в стил "ако мине номерът".
Просто предупреждава жената, а не се оплаква. Ма как да разберете, като единствено се чудите как да блеснете  ooooh!

# 19
sunny day, много добре прочетох- забавяне е имало. Прочетох и последвалите коментари.
А аз блестя- да, но не блея.

# 20
И пак не четеш - забавяне е имало, но не за това е пусната темата.

# 21
  • Талант на 2012,2013 г.
И целта е не тука някой да блесне... Целта е съвсем друга. Само че трябва да се вникне в написаното.

# 22
С две думи....реших да се възползвам от техните услуги преди време. Взехме си бойлер на изплащане.   

Колко струва един бойлер, та чак на лизинг го купувате? Как  изобщо ви се разправя с тези лихвари?

ми ей така...чудно ли ти е?...на ЛС щи кажа  де работя и колко ми е заплатата.

Да, чудно ми е...особено за хора с по - малки финансови възможности. Защо ви е да плащате лихви? Нима не е по - добре да съберете пари за няколко месеца и да си купите това което желаете. Simple Smile

# 23

Да, чудно ми е...особено за хора с по - малки финансови възможности. Защо ви е да плащате лихви? Нима не е по - добре да съберете пари за няколко месеца и да си купите това което желаете. Simple Smile

И през тия няколко месеца ще си подгряват вода в чайника  ooooh!
По-добре не говори, че се излагаш. Живей си там в лъскавия свят и не се опитвай да гледаш по-далеч от носа си, щото не ти се получава.

# 24
 Здравейте,
 Дали някой знае , защо след като от година и половина съм си погасила кредита със всички глоби лихви  и главницата - оставам да вися в кредитния регистър като кредит в категориа "Загуба"  имам удостоверение от банката ,че  не дължа нищо  и те ме увеляват , че са подали всичко към БНБ обаче ,когато си направих справка  в БНБ - РЕГИСТЪР се оказа ,че там пише  "Загуба"       Активен - не    лихви , главници 00,0
  Питам се ,за кой е загуба ,за мен или за банката   , която си е взела двойно кредита  ,след просрочието

# 25
С две думи....реших да се възползвам от техните услуги преди време. Взехме си бойлер на изплащане.  

Колко струва един бойлер, та чак на лизинг го купувате? Как  изобщо ви се разправя с тези лихвари?
Наистина! Как не съм се сетила...кво кат ми се скапа бойлера посред зима....кво кат имам две малки деца на 3 и на 5.....ама ако се замисля реално...ми то и лятото няма сми да си купувам бойлер, кат мога да си топля вода на слънцето  Joy Joy Joy

А на онова Каси ще му кажа, че тия изнудвачи се хрантутят точно от такива като мен....ама барем да не се излагат така явно на ачика.

П.С. Тази наредба е влезнала след като съм подписала договора.

Абе ай да ги...сичките.

Хора, търсете си правата!
ми ей така...чудно ли ти е?...на ЛС щи кажа  де работя и колко ми е заплатата.

Сори за червенописа, ма овапцах цитетите.

# 26
А договорите четете ли си ги?  Peace

# 27
  • София
   Тези хора ми късаха нервите цяла година. Сина беше теглил кредит и като се забавеше с изпращането на парите, да му ги внеса, непрекъснато на мен звъняха.Давам им неговия телефон, да му се обадят направо на него - не могли,че бил в чужбина. Абе като толкова много си искате парите, ще го намерите където и да е по света, няма да звъните само на телефони в България!

# 28
Това не е лихва, а такса просрочие на падежа и е 10 лева. Взима се предвид обаче датата на нареждането, когато са внесени парите, защото те им се отразяват в системата след няколко дни. Аз винаги получавам смс за тези 10 лева и после ми ги махат, защото нареждам парите в деня на падежа, а те все още не са ги получили.
Тази такса ми я няма в договора (той е стар, тази такса е отскоро) нито имам анекс към него нито съм уведомена за нея, разбрах след разговор по телефона. Не е коректно да не са ме предупредили, но така или иначе не закъснявам реално, така че ми е все тая.
И още нещо, лихвите им вече не са това, което бяха преди, доста сносни са, а и те вече не раздават на всеки срещнат мангал. Не ги защитавам, но се дразня на мнения от типа "лихвари мръсни" и прочие. Искаш пари или стоки сега веднага без да се бръкнеш за стотинка, четеш си договора и си плащаш цената. Никой не е длъжен да раздава пари ей така. Размерите на вноските, сроковете...всичко е ясно преди да си сложиш подписа. Като не ти изнася не теглиш.

# 29
Здравейте,
 Дали някой знае , защо след като от година и половина съм си погасила кредита със всички глоби лихви  и главницата - оставам да вися в кредитния регистър като кредит в категориа "Загуба"  имам удостоверение от банката ,че  не дължа нищо  и те ме увеляват , че са подали всичко към БНБ обаче ,когато си направих справка  в БНБ - РЕГИСТЪР се оказа ,че там пише  "Загуба"       Активен - не    лихви , главници 00,0
  Питам се ,за кой е загуба ,за мен или за банката   , която си е взела двойно кредита  ,след просрочието

Класифицирана си веднъж, следващите 5 години ще се вижда така. Това е статус по погасен (явно) кредит, който е бил активен и просрочен до степен загуба. Веднъж класифициран си стои в регистъра. След определен период се класифицира като загуба независимо, че е изплатен на друг етап. Малко е сложно за обяснение, но е загуба за банката. След около 5 години би трябвало да ти заличат този кредит от историята, дотогава си 100% отрязана от възможност за какъвто и да е заем, лизинг, карта от всякаква финансова институция.

Общи условия

Активация на акаунт