Чалга мацка ли съм?

• 28 069
  • 467
  •   1
Отговори
# 360
Да, тя е.
И аз бих споделила, че наживо и без капка грим е също толкова хубава.

По времето,когато беше омъжена за Коко Динев,многократно съм я виждала из града.Наистина е много красива и естествена.Никак,ама никак не прилича на чалгарките! Peace

# 361
Певица предполагам?Ще потърся сега повече.
А пък Славка беше много,много красива жена.Дано и още си е.
Две деца,красиви.Момичето си беше като манекенка.Момчето,освен красота,не се извиси на ръст.
За съпругът не би трябвало да пиша нищо.Само ще споделя,че много я беше притеснил с негови изцепки.

# 362
  • София
Певица е, да.
Води се емблематична. Има и глас, затова се лансира светкавично, в комбинация с визия.

На колко години е последно Славка, че ми стана любопитно?

# 363
Много песни има Анелия виждам.Ако някой има време нека ми пусне някой линк с най-слушаните нейни.

Аззи,не бих могла да кажа на колко години е точно.Но е горе-долу на възраста на майка ми. А майка ми е на 65.

# 364
  • София
Мерси. Значи Трещи правилно предположи, че гравитира около 60.
Аз ти пуснах една нейна песен преди няколко страници.

http://vbox7.com/play:996dfce6

# 365
Не ми се отваря вбокс. Sad

# 366
# 367
Не обичам чалга (поп-фолк), НО два пъти повече не обичам хората, които я отричат категорично! Wink
 MAXIMAltd (нали ти беше автора на темата? ), сори ама, ти не си чалга-мацка, а нормален човек, който не си запушва снобски ушите, като чуе някое чалга парче. Поп-фолка е част от съвременната култура. " Култура, ама масова", може да опонира някой. Масова, ама култура, бих казала аз.  Wink Mr. Green Laughing
 Вярно е, че всеки има свой собствен вкус, ама нека не възвеличаваме своя собствен! Да не бъдем ограничени! Peace
  П.П. Пак уточнявам, не слушам чалга и не ми е по вкуса, но не подскачам като ощипана мома когато някой около мен иска да слушаме поп-фолк (било в някой ресторант, било у дома).

# 368
Аззи,тази жена е много красива.От това, което видях в клипа,се зачудих какво по-малко има тя, от една Анджелина Джоли?/Хареса ми Анелия като визия.
Този мъж,Миро, май не е мъж.Нещо много: изрусено: го видях.
Песента не ми хареса.Но ще потърся сега други нейни.
И пак благодаря Аззи.  bouquet

# 369
ХРИСТА,  bouquet
Точно затова питах.И на мен не ми харесва чалга.А да не говорим за визия.Но няколко песни,които слушам през години,ами харесват ми.А сега покрай темата ,си включих в списъка още няколко.Благодаря за което.
Абе и чалга мацка да съм,кво му пука на някой?Той ли си ляга с мен?

# 370
  • гр. Шумен
Певица е, да.
Води се емблематична. Има и глас, затова се лансира светкавично, в комбинация с визия.

Има едно специфично пеене и специфичен вокал при поп-фолк певците и певиците, което, каквато и друга музика да пеят, ги самоопределя. Точно както поп-певец хептен пък трудно може да пее поставения вокал на операта (малцина са тия, на които им се удава да го правят), колкото и велик глас да имат. И точно при дуетите на поп-певци (или естрадни) с поп-фолк изпълнители разликите лъсват зверски. Малцина са тия, които успяват успешно да пеят в друг стил, без да звучат чалга. Като ДЕси Слава например.

# 371
  • In The Middle Of Nowhere
Славка Калчева не е на повече от 60 г. М/у 55 и 60. Имаше някакво достоверно инфо кой набор е, ама кой беше не помня.

Ами това ще да е било:
Понеже я познавам жената, 54-ти набор е.Дъщеря й, Живка се казва е 74, едната внучка е Славена на 15 год, др е Ивон, в 4-ти клас  е мисля.що се отнася до синът й, той е 75 набор.
4удо, Славка отдавна живее сама и няма мъж до себе си, преди години имаше някъв, но вече не.
от Kristinka85

Пак от форума, надявам се вярно.

# 372
  • София
Не съм много съгласна.
Аз ходих на едни концерти :Mad secret conserts" на Анелия и Десислава.
По лични причини.
Ами беше невероятно, очарована останах.
Обаче аз и по-рано казах, те от чалгата печелят, тя ги храни.
Маанета и кючеци, това е.
И да се опитват да избягат, трябва да се примирят с липсата на комерсиален елемент.
Той и Азис си помисли, че е дошло времето да върне нормалната си визия, но дойде кризата и пак се изруси, сложи маникюра, опушения грим и нова татуировка на задните си части и си възвърна постъпленията.
Това е. Много е просто. Хляб и зрелища.

# 373
 На Десислава съм гледала Mad secret концерта на видео, много е добър, но на Анелия мисля не и се получи добре. Пеенето и си беше в стил поп фолк с типичното...вибрато ли се казваше. Както например когато Глория се опитва да пее песен на Уитни

# 374
  • София
Анелия би била идеална джаз певица.
Аз не съм музикант, ама това къдрене идва от народната музика, колкото и да ме уверяваха в една друга тема, че няма общо фолка с фолклора.
Въпрос на школовка и няма общо с гласовите данни на един изпълнител, колкото и да нямам претенции да съм високо образована в музикално отношение.

А, Десислава, тя си е талант. Страшна е, просто.
И пак си я влече в чалгата, това е.

Общи условия

Активация на акаунт