Чалга мацка ли съм?

• 28 070
  • 467
  •   1
Отговори
# 390
  • гр. Шумен
Има нещо вярно в това за кръчмарстването.
Десислава също има минало на кръчмарска певица.

Тази Йълдъз има прелестен глас, но аз народна музика нали ви казах, че не употребявам.

Sessilly, лично съм я тествала за някои джаз изпълнения мои любими. Става и още как.
Йълдъз Ибрахимова е джаз-певица, която импровизира във всякакави стилове. Ето я с класика
http://vbox7.com/play:40e7e99d
и една по-нова класика - Гершуин
http://vbox7.com/play:795e4e2a
А импровизира и върху фолклор всякакъв и какво ли още не. Абе вокал да ти иска душата.

# 391
Аз мисля, че и Преслава би могла да пее различни стилове, на нея би и се получил добре един Mad concert.
 Анелия няма ли и тя минало на певица по кораби, предполагам не е пяла народни песни там.

dannyangel, по-спокойно, това е концерт организиран от конкретна телевизия, няма кражба!
PeaceВ Бьлгария вече има закон за Авторско Право,има даньк и глоби-ФАКТ.Ако конкретната телевизия си е ПЛАТИЛА-ок,няма проблем. Laughing

# 392
Ако сигнализираш спомени и че Глория пее Уитни Хюстън с бенда на Тодор Колев Mr. Green

# 393
Shocked Crazy Close Twisted Evil #Cussing out #CrazyЕбасииии майкатаааааааа!Не знаех,че наглостта е стигнала и до Нели Фуртадо.... И после не се чудете,защо БЬЛГАРИЯ ЩЕ БЬДЕ СЬДЕНА ЗА КРАЖБА НА АВТОРСКИ ПРАВА.Те в You Tube вече задействаха по вьпроса. Mr. Green

Намали малко пиеньето или каквото там ползваш.  Simple Smile  Едва ли има такава драма.
нелина и на мен ми харесва, макар да има нещо в погледа и newsm78
от кого роди тя всъщност?

Кво и е на погледа, бре? Готина мацка си е.
Малко е бангьоз, но широката усмивка го компенсира.

# 394
  • гр. Шумен
Ако сигнализираш спомени и че Глория пее Уитни Хюстън с бенда на Тодор Колев Mr. Green
Ма аз съм го написала бре!

"Даже май се сещам за това участие на Глохия - май е в шоуто на Тодор Колев"

Даже съм объркала името на Гло-то, хахахаха!
А бенда май беше "Динамит  брас бенд", ама не съм сигурна.

# 395
  • София
Ами едновременно родиха от Коко. Едната брачно, другата -извънбрачно.

Анелия директно скача в джаза с "погледни ме в очите", като протеже на Митко Калйджиев.
Те кръчмарски участия всички имат, но корабно минало няма.
За Десислава със сигурност знам.

Преслава също има хубав глас, а и много по-готин репертоар от на Анелия, честно казано.
За нея съм любопитна, може би ще получи покана за Mad concert.

Sessilly, скри ми шапката с това изпълнение на Йълдъз.
Направо ме очарова. Прекрасно.

# 396
Пошегувах се, какво да се сигнализира, те не издават албум с тези песни  Mr. Green

Ето ви една Нелина по времето, когато пееше в Свищов  Mr. Green Нещо като фолк рап Joy

# 397
Лелееее, тая Илдъз, ако я чуя някъде наживо ще и счупя тиквата, честно.   Shocked

# 398
  • София
Олеле, откъде го изкопа този бисер Simple Smile
Трагедия, просто Simple Smile

Лелееее, тая Илдъз, ако я чуя някъде наживо ще и счупя тиквата, честно.   Shocked

??

# 399
Олеле, откъде го изкопа този бисер Simple Smile
Трагедия, просто Simple Smile

От Свищов съм родом и пееха в една кръчма до нас с Еми Стамболова, тя Нелина май беше студентка там Simple Smile Баща ми ходеше да си пие биричката там, докато не започнаха да искат "по 2 лева за оркестъра" Grinning

# 400
инфантилна  Stop

знаех си аз, че любимият на всички кръшни певачки има пръст в тая работа и с нейното дете.

# 401
  • София
Аха, ясно.
После са се преселили в Кошарите и Бядерка имаше една кръчма.
И Еми Стамболова беше гадже с един Боян. Другарче на Коко.

# 402
 "Клюкарките" от другите теми казват, че не е Коково детето, а на семеен мъж от Гълъбово,

# 403
??

Това е за нова тема.

Тъпотията от младините на Нелина не я прави по-малко способна като певица, нали?  

# 404
инфантилна, прецакал се е значи коко.  Laughing
има мегдан време, може да поправи грешката  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт