Чалга мацка ли съм?

• 28 179
  • 467
  •   1
Отговори
# 30
хехе
100 те мерцедеса на цветелина съм пропуснала, ама си спомням за 100-те патрона на ивана Laughing
а, и за 'нещо нетипично'  Laughing, което е май 'диаманти' на неда украден, ама аз ги бъркам до една всичките тези Twisted Evil

не знам дали си чалга мацка, радвай се на живота и си свиркай, какво ти пука дали си или не  newsm78

и от мен малко чалга  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=bE-ivhZVPPk

http://www.youtube.com/watch?v=CIwd1y6qQzY&feature=related

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 19:26 от Sunshine Reggae

# 31
Когато една песен е стойностна и навява хубави спомени, няма как да не докосне сърцето   bouquet Това не ни прави чалгарки  Peace

Поздрав от мен за всички мацки тук! Целувам ви и ви прегръщам!

# 32
 На мен пък никоя чалга не ми навява нито носталгия, нито спомени, защото нямам такива свързани с чалгата. Единствените песни от този жанр, които харесвам, са тези на Глория 1994-1995 , но те са по-скоро поп или естрада, отколкото чалга.

# 33
Кво ти пука чалга мацка ли си или не?
И аз не си падам по песни от типа на Дърт козел на Руслан Мъйнов, обаче пък тази негова песен ми е любима.Пет пари не давам чалгарка ли съм или не, остава и да си слагам сама граници на музиката , която харесвам само защото я пее някой чалга изпълнител.

# 34
Може би още не съм  срещнала стойностна песен от този жанр. Но някои като Дърт козел много се забавлявам. 

# 35
Чалга си, как може да се разчувства
човек на такива песни, било то и от
носталгия! Има други хубави български
песни, без циганско звучене Sick!!!

# 36
Може би още не съм  срещнала стойностна песен от този жанр. Но някои като Дърт козел много се забавлявам. 

Има няколко,  бях ги набелязала и специално се поинтересувах, всички се оказаха кавъри на комшийски хитове.  Говоря за музиката, текстовете изобщо не слушам.

Сега не мога да се сетя кои бяха.

А, сетих се за една. Дует беше, една червенокоса певица Лия ли Лияна ли,  и мъжа не се сещам.. някой, който е в час може да каже.

# 37
 И аз мисля, че си чалга. Сега видях песента, която те е разчувствала  ooooh!
 Ами това си е една пиянска цигания, представям си потни и пияни миризливи изпаднали типове, които пият ракия , пушат смрадливи цигари и слушат подобни стенания.

# 38
# 39
И аз мисля, че си чалга. Сега видях песента, която те е разчувствала  ooooh!
 Ами това си е една пиянска цигания, представям си потни и пияни миризливи изпаднали типове, които пият ракия , пушат смрадливи цигари и слушат подобни стенания.
По гнусно нещо не съм чела Embarassed
Когато човек е едно такова никакво настроение и тази песен и ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло"ще свършат една и съща работа.

# 40
Когато човек е едно такова никакво настроение и тази песен и ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло"ще свършат една и съща работа.

А аз по-гнусно нещо не съм слушала  Wink . Дали ще свършат същата работа зависи много от нагласата на човека, наличието или липсата на вкус и от интелекта му. Не знам за какви носталгични настроения става въпрос, и защо ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло" помага на някой да се боре с тях  Thinking За емигрантска носталгия ли намекваш, не знам. На мене ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло" също не ми е в плейлистата, защото не изпитвам потребност да слушам подобен тип музика на носталгична вълна. Но все пак е за предпочитане пред циганското мазно виене.

# 41
Всички се пънем да обясняваме как не слушаме чалга,а пък по дискотеките и разните му там клубове само това дрънкат и всички дружно друскатме дупета... Mr. Green
Освен за чалга парчетата,какво ще кажете за това

Питам се кой е по-лошият вариант...

# 42

А аз по-гнусно нещо не съм слушала  Wink . Дали ще свършат същата работа зависи много от нагласата на човека, наличието или липсата на вкус и от интелекта му. Не знам за какви носталгични настроения става въпрос, и защо ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло" помага на някой да се боре с тях  Thinking За емигрантска носталгия ли намекваш, не знам. На мене ,,Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло" също не ми е в плейлистата, защото не изпитвам потребност да слушам подобен тип музика на носталгична вълна. Но все пак е за предпочитане пред циганското мазно виене.
А така кажи им го Отилия,
че не могат инак да се отърсят
от циганското виене и извиване на чупки
и пеенето на 100 пиянски гласа хи хи

# 43
  Аааа, не, няма как да е същото "Облаче ле бяло" и тази песен ... Не само текста,  ама тези треперливи извивки веднага препращат директно в територията на чалгата от най-лигав тип...

# 44
ей, чалга мацките, да не изпуснем в калабалъка илиян михов, баровеца  Laughing

циганите и на мен не ми харесват -там сашо роман, кондьо и сигурно има цяла дружина още.

Общи условия

Активация на акаунт