Чалга мацка ли съм?

• 28 129
  • 467
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ами естествено.
Нормално е да има хора, които съвсем естествено не харесват чалга.
И че това е поза.

Аз казах няколко пъти, че не понасям народна музика. Ама наистина имам алергия, направо. Хора, ръченици, носии, "майно льо", "либе ле" и всякакви подобни ме втрещяват.

И мен.  Mr. Green

# 301
  • София
Айде, още малко от любимата ми девойка, която освен, че ме радва много като музика, много прилича на мен, чисто визуално Simple Smile

Но все пак това не е чалга, а просто гръцка музика.

http://vbox7.com/play:f73a9545

http://vbox7.com/play:8a04a42d

# 302
Специално за теб. http://www.youtube.com/watch?v=Xf1JPyDB4Yg
Най-добрата ми приятелка е в Германия от 20 години.  Това ни беше любимия кючек.

Никакъв кючек не е това. Я гледай тук оригинала. Индийска музика е това. Ама нали само кючеци са ви в главата, всичко за кючек го смятате.
Не са ни само кючеци в главата. И силикони, коли, работа,  ... пари...  Joy Joy Joy
Хващаш на майтап нали?
п.с. Азис я пее по-добре.

# 303

Аз казах няколко пъти, че не понасям народна музика. Ама наистина имам алергия, направо. Хора, ръченици, носии, "майно льо", "либе ле" и всякакви подобни ме втрещяват.

И мен.  Mr. Green
Е, нищо ненормално не виждам в това. Аз също не понасям ( не просто не харесвам) народна музика, особено сватбарска , също и кючеци, кънтри и да не изброявам още какви стилове, но това нито е повод за гордост, нито критерий за интелигентност и висока музикална култура. Не ми харесва и това е.Нито търся висш смисъл в слушането на музика, просто се наслаждавам.

п.п. Azzy и по гръцкото не съм особено, но някои от хитовете им си ги бива.Ели Кокину е готина, да.

# 304
Срам ме е да призная, но аз като чуя тази песен на Емил  Димитров и избухвам в смях повечето пъти, защото ми напомня на определена случка, моя приятелка я пя на импровизирано караоке, опитвайки се да имитира специфичното му пеене. Сигурно съм чалга мацка  Cry
И аз го имитирам доста добре Flutter

# 305
Modern Talking Simple Smile Оти сигурно ги харесва, тя е фен на немската култура:)
Бляхх, тия са си чисто немски чалгари.

# 306
  • София
Анджък.
Толкова са ми широки интересите в музикално отношение, че ми е трудно да сложа рамка като в трети клас "аз слушам ню уейв", примерно.

Но за народната музика съм просто категорична. И за кънтрито също, между другото, благодаря за напомнянето. Техно и разновидности също не ги слагам в графа 'музика".

За разлика от разни екзотики - бразилски, аржентински и прочие.

Музиката задоволява различни мои потребности в различните ми настроения и моменти.
Понякога съм настроена за танго, понякога за Рахманинов, понякога за оркестър цигани, а понякога за някоя маса, на която да скоча.

# 307
Modern Talking Simple Smile Оти сигурно ги харесва, тя е фен на немската култура:)

мноо са си готини даже...и сиси кеч и саманта фокс...ко разбираш ти

# 308
спазми стомашни и ректални напъни воднисти получавам от заглавия като Лесли каручка малелей и Сандокан с двата ножа пак малелей

# 309
спазми стомашни и ректални напъни воднисти получавам от заглавия като Лесли каручка малелей и Сандокан с двата ножа пак малелей

пък аватара ти как прилича на една чалга певицаааа....мммм нИнанАмм ко тряба да получиш  Mr. Green Joy

# 310

мноо са си готини даже...и сиси кеч и саманта фокс...ко разбираш ти
Сиси Кеч ли? Коя е па тая? Тсиси поне като Саманта има ли?

# 311
  • София
Вярно, че Саманта Фокс красеше таблата на не един бакшиш и тираджия, преди да разцъфтят родните бюстове.

# 312
  • Варна
Имаше още една хубавица - Сабрина Simple Smile /същата чалга, ама италианска/

# 313
Аз я знам от пушкаджийниците. Но онази с Кеча даже да измяка не съм я чувала, за разлика от досадния Дийтер Болен и издухания му другар.

# 314
  • София
Имаше още една хубавица - Сабрина Simple Smile /същата чалга, ама италианска/
А, така.
И какво се оказа сега. Родната чалга има европейски корени.
Така де, какво ги препращат към Ориента.

Общи условия

Активация на акаунт