Иначе, относно Димитров, признавам си, че като прочетох се настроих отрицателно (въпреки, че явно може да не е сгрешил). И да се „оправдая” защо, последните две години се случи така, че при много лекари ходих и много пъти се случи да изказвам някакви мои опасения, на които док не обръща внимание, а после се оказва, че не е било толкова неоснователно, и в резултат загубено време и... знаете как е, като искаш бебче и напредваш с възрастта, при всяко изгубено време се настройваш зле... Та оттам, някакси за съжаление станах много мнителна към док и изобщо манталитетът им според мен (на повечето) е такъв, че "химията" много трудно става при мен, може би защото съм предубедена вече.
Иначе, съм съгласна, че не е нужно да съпреживяват, най-малкото не е професионално да се вкарват в емоции. Но да те изслушат и да вземат предвид, какво им казваш, и да положат необходимите усилия да проверят прав ли си, не си ли, дали не е все пак признак за нещо… а не набързо заключение, защото си „имат и друга работа”. Това си е някакъв вид респект към пациента... Ей много дълго стана, надявам се да не звуча много отрицателно. Всеки изхожда от опита си и мненията са субективни. Във всеки случай искрено завиждам на тези, които са си намерили док с който има "химия", защото така е много по-добре, а ако нямаш в доверие в док си е за твоя сметка (в случая за моя:)

. Много съм доволна от лекарите, всичко мина много добре. Живот и здраве ако пак забременея ще раждам пак в Токуда. Между другото и аз направих бързо разкритие, нищо че ми е 1-во раждане. Както беше 3 см, при следващия преглед се установи, че съм с напълно скъсена шийка на матката. Д-р Колева дори се учуди.
Леко раждане!
не съм имала никакъв проблем