Токуда Болница - София - 10 тема

• 50 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Сетих се и още нещо.
Като ви приемат за раждане веднага ли ви настаняват в предродилна зала.
Първия път преносих и раждането беше изкуствено предизвикано. Първоначално бях настанена в стая с още три момичета и в тяхно присъствие ми правиха всички процедури - клизма, пукане на мехур, проверки за разкритие и пр. Ще ми се този път тези процеси да протекът уединено  Confused

# 676
  • в 1001-та нощ
вероятно не е имало свободна предродилна  newsm78

и предполагам трябва да имаш разкритие, за да те преместят  newsm78

мен ме качиха в предродилна - още от кабинета на ет.2, където ме прегледаха, тонове и свалиха серклажния конец

в предродилна имах вече 2-3 см разкритие, направиха ми клизма там, окситоцин, пукане на мехура и т.н. - нямаше смисъл да ме настаняват в стая преди това и там да ми правят нещо .......

ти вероятно си нямала разкритие още  newsm78

# 677
nikitto, отношението определено е цивилизовано и поне аз останах изключително доволна от моята докторка (още като говорих с нея за първи път, беше очарована от това, че искам да раждам нормално). В предродилна можех да си се разхождам, да гледам ТВ, да подскачам на гумена топка. Е, в процеса на раждането се наложи да ми помогнат малко, но се налагаше.

deskata07, носиш си само тоалетните принадлежности, гумени чехли, хавлии, бельо, крем за зърна, помпа, телефонче, фотоапаратче, вода, личната ти крата (както и копие от л.к. на таткото и копие от акта за граждански брак ако имате, които ще ти трябват за регистрацията на бебчо), а за бебо само ръкавички. Нощници, лигнин, хартия дават на поразия; дават ядене три пъти на ден като вечерята е рано, към 17:00/18:00. За предродилна: като отидох за преглед (на 2рия етаж), казаха, че съм с 4 см разкритие, провериха тонове, казаха, че ме приемат, след като оправихме документите се качих горе и директно в предродилна, която си е самостоятелна.

Peace

# 678
Ох, момичета благодаря ви.
Дано този път е така, директно в предродилна, че миналия път постресирах момичетат в стаята  Embarassed Макар че те бяха за секцио, изглеждаха доста ужасени след всяка моя манипулация.
Остават ми две седмици до термин и все повече въпроси почват да ме тормозят. Т.к. тази нощ имах болезнени контракции и не съм сигурна дали ще дочакам следващата консултация, та да ви питам вас: когато дойде моментът за болницата, през спешното ли се влиза или през централна регистратура? Имам спомени, че през спешното беше, ама това беше преди 4 години и сега може да е различно.

# 679
През спешното, deskata07Hug

# 680
Деската, стискам ти палци да мине леко!

Това, което ми хареса много, беше, че всяка манипулация ти я правят при спуснати завеси около леглото. Определено можеш да си имаш лично пространство дори да не си в самостоятелна стая!
Успех!

# 681
  • в 1001-та нощ
през спешното се влиза, ако не е обичайното работно време  newsm78

# 682
през спешното се влиза, ако не е обичайното работно време  newsm78

Вярно. Импулсивно приех, че Деската ще започне да ражда посред нощ.  Laughing

# 683
  • в 1001-та нощ
 Hug

е, това го решава малкото Wink

# 684
Епона, а ти при коя докторка беше?

# 685
 Laughing е  значи през централна регистратура, ако е през деня. А събота и неделя   newsm78
Гадничко да минавам от там,като се превивам, ама щом се налага.

happy-mamma, благодаря за пожеланието, дано наистина мине леко, че нещо ме хваща шубето макар и да ми е за втори път. А за завесите, няма как да приглушат охканята и молбите да приключват по-бързо с проверките Embarassed

# 686
Събота, неделя, по празници и нощем през спешното. Аз на 24 май тръгнах да ми правят запис на тонове, централния вход си беше направо заключен. Laughing

# 687
Събота, неделя, по празници и нощем през спешното.

Точно. Аз тръгнах рано неделя сутринта и трябваше през спешното.

Епона, а ти при коя докторка беше?

При Кръстанова!  Peace

# 688
ИрПуц, ти при Димитров ли ражда? Нормално или секцио?
След последните публикации по негов адрес малко съм притеснена.

# 689
ИрПуц, ти при Димитров ли ражда? Нормално или секцио?
След последните публикации по негов адрес малко съм притеснена.

При него, да, секцио и многократно го нахвалих. Най-добре е и ти да се довериш на себе си, а пък и тук последно дискусията го "реабилитира", доколкото това изобщо е било нужно. Слушай себе си.   bouquet

Помня един разказ тук на момиче, родило при него нормално - бяха гледали заедно Формула 1, докато стане време да влиза в родилна зала.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт