Отговори
# 75
jijoya: ooooh! тъкмо мислех да се ориентирам ли към DHL...

Genocide Lolita: цената на изследването с квантовия анализатор е 50лв, където аз ходих (ivy-lounge) и 40 лв. според линка, даден по-назад в постовете (grabo.bg), но пък там офертата изтича след 27 часа. Това е май модерно изследване, но си нямам представа доколко е достоверно и доколко се влияе от моментното състояние. Трябва да попрочетем малко повече. И да засичаме с други изследвания май... Rolling Eyes

# 76
Genocide Lolita на мен пък на кожата на ръцете не ми сен повлиява от рибеното масло  Laughing ... явно при всеки има различно проявление.

До колкото разбирам анализа струва до около 80 лв  Money Далаверата е да си вземеш ваучер, с който си спестяваш 50%. Правиш си изследването, виждаш евентуално къде ти куцат нещата и си имаш едно на ум.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 77
Имам един въпрос, може ли да се предозира Vit A, ако се комбинират хлорела и спирулина?
По препоръчаните дози, който са 3г дневно, се получава около 200% от препоръчителната дневна доза вит А.
А всъщност съм чела, че терапевтичният ефект от хлорелата и спирулината се прявява при доста по-големи дози, около 10г дневно. Или понеже е храна, няма опасност от предозиране  newsm78
По принцип бетакаротен трудно може да се предозира, все пак внимавай общото количество на водораслите да не надвишава 40гр. Също взимай под внимание, ако приемаш мултивитамини, които често съдържат синтетичната форма на витамин А.

dalil , а маслото от пореч от кога го приемаш....предполагам, че Геритамин е отскоро и затова той не може да е причината за оправянето на петите. Аз водорасли и ресвератол пия, но петите са ми напукани.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Маслото от пореч пия от август 2010. скоро почнах 4-то шише.
А от рибенето съм пила от кофата и това на карлсон:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Norwegian-Salmon-Oil-1000-mg-1 … ft-Gels/2797?at=0

И двете ми понасят много добре.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 22:12 от dalil

# 78
  • София
E, кръвните изследвания са си на точни...но ако вземеш да си изследваш всеки елемент и там ще отиде бая цифра...например един витамин Д3 доколкото си спомням мисля, че беше около 35лв.
Квантовия апарат за мен също е точен, но ако покаже някои обезпокоителни неща е добре да се потвърди и с кръвен тест. Сега мисля, ако попадна на ваучер за непоносимост към храни нещо от сорта на Вега тест да си купя и да видя как стоят там нещата, само дано е достоверен.  Rolling Eyes
Знаете ли дали такъв тест показва глутенова непоносимост?

# 79
Имам един въпрос, може ли да се предозира Vit A, ако се комбинират хлорела и спирулина?
По препоръчаните дози, който са 3г дневно, се получава около 200% от препоръчителната дневна доза вит А.
А всъщност съм чела, че терапевтичният ефект от хлорелата и спирулината се прявява при доста по-големи дози, около 10г дневно. Или понеже е храна, няма опасност от предозиране  newsm78

Бета Каротина не може да предозираш - най-много да получиш оранжев оттенък на кожата Simple Smile
Усвоява се  кол-во, от което тялото има нужда, излишното се изхвърля.
Ако нямаш нужда от вит.А /ретинол/ бета-каротина няма да се усвоява
Не може да предозираш Бета-Каротина от Спирулина и Хлорела - пий си ги спокойно.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

И аз пия също  спирулина и хлорела. Имам и синьо зелени водорасли, ама не съм го почвала, че ми се вижда много. А според теб има ли проблем и геритамина да пия по 2 на ден  до  10 ти ден както по рано ме посъветва?

# 80
E, кръвните изследвания са си на точни...но ако вземеш да си изследваш всеки елемент и там ще отиде бая цифра...например един витамин Д3 доколкото си спомням мисля, че беше около 35лв.
Квантовия апарат за мен също е точен, но ако покаже някои обезпокоителни неща е добре да се потвърди и с кръвен тест. Сега мисля, ако попадна на ваучер за непоносимост към храни нещо от сорта на Вега тест да си купя и да видя как стоят там нещата, само дано е достоверен.  Rolling Eyes
Знаете ли дали такъв тест показва глутенова непоносимост?

Аз сина(една годинка) ми водех на подобно изследване. Мисля че се казва скенар...... подобно е, но по-дълго седиш. Водех го именно заради алергий към храни. Показа доста алергий, но ми обясниха, че това са неща, който могат да се надживеят. Глутена едва от 4ия път успях да въведа. Иначе е с алергия към мляко......и един куп други непоносимости към храни. Този месец 4-5 храни подред неможах да въведа. Много е малък за каквото и да било, освен хомеопатия.

Относно гъстотата на кръвта аз имам генетична предразположеност(в майчин дом  правих изследването още преди да забременея) и затова през цялата бременност си бих фраксипарин за  всеки случай. А отделно има 5-6 показателя за коагулация на кръвта. При мен винаги са били ок. Но на база на генетиката съм приемала аспирин протект и фраксипарин.
Като се наканя да ида на тоя квантов апарат ще сверя нещата:)

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 22:25 от dalil

# 81
  • София
препоръчайте ми от сайта някой заместител на МИЛГАМА N:
40 mg Benfotiamine -витамин B1 
90 mg Pyridoxine hydrochloride - В6
250мg Cyanocobalamin ( витамин B12 )

гледам това http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-B-Right-100-Capsules/110?at=0, или http://www.iherb.com/Now-Foods-B-50-Complex-with-C-250-Capsules/394?at=0, но не са напълно идентични  newsm78
Трябва ми за съпруга ми, на който пак взеха да му се схващат 2 пръста (предположенията на лекарите са за прещипан нерв на кръста)  Tired

# 82
  • Казанлък
40 mg Benfotiamine -витамин B1 
90 mg Pyridoxine hydrochloride - В6
250мg Cyanocobalamin ( витамин B12 )

гледам това http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-B-Right-100-Capsules/110?at=0, или http://www.iherb.com/Now-Foods-B-50-Complex-with-C-250-Capsules/394?at=0, но не са напълно идентични  newsm78
Трябва ми за съпруга ми, на който пак взеха да му се схващат 2 пръста (предположенията на лекарите са за прещипан нерв на кръста)  Tired

Това е най-близо до Милгама, аз наскоро търсех подобен препарат,защото тя наистина действа много добре,но цената излиза солено за по-дълго време. Разликата със другите В-комплекси е в това,че витамин В1 е под формата на бенфотиамин. Сравни съставките със милгаммата тука. Дори В12 е в по-добра форма. Simple Smile
Аз също ще го поръчвам в скоро време. Цената е супер и могат да се приемат по-малко хапчета(по 2 на ден)

За Милгама:
Витамините от група В не се прилагат само, за да отстранят състояния на витаминен дефицит. Във високи дози притежават много по-разширени фармакологични свойства, с които се обяснява постигнатия чрез Милгама аналгетичен и регенеративен ефект.

Бенфотиаминъте дериват на витамин B1 - мастноразтворима форма на този витамин. Многократно по-добре се усвоява (резорбира) от организма, в сравнение със същите количества от обичайния водоразтворим витамин B1. След резорбцията в организма бенфотиаминът се превръща във витамин В1 Той регулира катаболизма на въглехидратите, което е от голямо значение за обмяната на нервната клетка.

Витамин В12 е незаменим за клетъчния обмен, за нормалното кръвообразуване и функциите на нервната система. Той регулира биологичния синтез на нуклеиновите киселини, а с това и изграждането на нови клетъчни ядра.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 83
  • София
Препоръчайте ми добри пробиотици за мен и за детенце на 5 години.

# 84
# 85
  • София
dalil 
Няма нужда да пиеш Геритамин, след като приемаш Бета-Каротин
Ако не ти се събира 400-600мг/дн.  вит.Е /погледни си етикетите на всичко, което приемаш/ може само него да добавиш / и се получава Геритамин Simple Smile/
Аз пия най-често Бета-Каротин + вит.Е /вместо Геритамин/Герикапс/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 86
  • София
Това е най-близо до Милгама, аз наскоро търсех подобен препарат,защото тя наистина действа много добре,но цената излиза солено за по-дълго време. Разликата със другите В-комплекси е в това,че витамин В1 е под формата на бенфотиамин. Сравни съставките със милгаммата тука. Дори В12 е в по-добра форма. Simple Smile
Аз също ще го поръчвам в скоро време. Цената е супер и могат да се приемат по-малко хапчета(по 2 на ден)
здравей,
като гледам http://www.iherb.com/Benfotiamine-Inc-Benfotiamine-Multi-B-150-m … apsules/3549?at=0 - само Benfotiamine -витамин B1  е по-добър състав от Милгамата  newsm78 ... обаче Vitamin B6 е 10 мг, а в Милгамата - 90 мг, още по-различен е Cyanocobalamin ( витамин B12 ) - в Милгамата е 250 мг, а тук е друг Vitamin B12 (as Methyl Cobalamin) - 500 mcg. Сега вече се обърках с B12 - кой от двата е по-добър? newsm78

а дали не е по-добре да си вземем по отделно подобен или по-силен състав на трите:
Benfotiamine -витамин B1
Pyridoxine hydrochloride - В6
Cyanocobalamin - витамин B12

5$ отстъпка от първа поръчка с код DUW033

# 87
  • Тука, под липите стари...
Пприсъединявам се към въпроса за Милгама-та. Налага мисе често да я вземам, ще ми се да намеря аналог на по-добра цена.

# 88
  • Казанлък

като гледам http://www.iherb.com/Benfotiamine-Inc-Benfotiamine-Multi-B-150-m … apsules/3549?at=0 - само Benfotiamine -витамин B1  е по-добър състав от Милгамата  newsm78 ... обаче Vitamin B6 е 10 мг, а в Милгамата - 90 мг, още по-различен е Cyanocobalamin ( витамин B12 ) - в Милгамата е 250 мг, а тук е друг Vitamin B12 (as Methyl Cobalamin) - 500 mcg. Сега вече се обърках с B12 - кой от двата е по-добър? newsm78

В12 е най-добър във формата на  Methyl Cobalamin Peace
Когато съм чела информация за Милгама,то разбрах,че е важен В1 във формата на Benfotiamine, а В6 и В12 подпомагат за негово по-добро действие. За мен тука са най-важни В1 и В12,така че ще го пробвам.Разбира се можеш да вземеш съставките и отделно... Можеш просто до добавиш повече В6,ако решиш,но дали си струва?  newsm78
Във всеки случай тези с бенфотиамин са в една група с Милгама.  Hug
Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 89
  • някъде
Пия алоето десетина дена и мисля,че добре понася на кожата на лицето,но май нещо обърка цикъла ThinkingВъзможно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт