Какво ще подарите на децата?

• 33 867
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
По въпроса със кончето с мъжа ми много спорим .Според него е глупост и малкия няма да си играе с него .Аз пък съм на друго мнение , мисля че ще му се радва, ще се люшка , а може и да се вози.Вие какво ще ме посъветвате? Да закупя ли днес въпросното конче?
Моята щерка е на 5, но все още се кефи на кончето, което имат наши приятели, винаги, когато сме там, го яхва. Така че от моя гледна точка това е добър подарък. Да се презастраховам обаче - децата са различни, а и я няма много време да му се нарадва.

# 226
Аз почти съм готова с подаръците. На каката купих 2 принцеси на "ДИСНИ' /тя ги колекционира/ , розаво дискменче,голяма книжка с приказки , розаво кожухче и ботушки "БАРБИ'. На малкия - конструктор от 117 части и бебешки лаптоп.Ще му взема днес кола с дистанционно и люлеещо се конче/слонче/. По въпроса със кончето с мъжа ми много спорим .Според него е глупост и малкия няма да си играе с него .Аз пък съм на друго мнение , мисля че ще му се радва, ще се люшка , а може и да се вози.Вие какво ще ме посъветвате? Да закупя ли днес въпросното конче?
Цитат
А какъв е този бебешки лаптоп?
Виждам, че детето ти е на същата възраст като мойто, подходящо ли е за толкова малки деца?

# 227
  • sofia
Аз пък саъм изключително доволна от себе си - съвсем случайно днес се натиках в един TCM и попаднах на така дълго и безнадеждно издирваната матрачена къща. Ура. Имаме и още куп други подаръци за Бимбо, ама на този аз най-се радвам

# 228
лаптопът е занимателна играчка,но зависи колко е голямо детето.Струва между 30-50 лева ,зависи от опциите,но когато купувахме за дъщерями всичките, които открихме бяха само на английски.Според мен не е подходящ за деца под 4 години.

# 229
Ура, newsm44 и аз съм готова с подаръците,поне за сега де,мога да реша още нещичко да купя ма малък калпазан.
Взехме една ферма на Smoby,с 31 елемента, едно камионче в което има от тези мегаблокси,но доста по малки ,и от горе с поставка за нареждане - пак на същата фирма,докторска количка + аксесоари пак на същата фирма, скачащо пони ,и една малка чантичка с инструменти.

# 230
  • Sofia
Единия от подаръците ще бъде детска палатка за игра. Продават ги в Метро. Криси по принцип много обича да си играе на палатка като се крие под одеала или халати, така че решихме че истинска палантка ще й хареса много. Освен това, живот и здраве, смятам догодина да я водя на море на палатка, така че трябва да свиква Simple Smile)))

# 231
Този лаптоп си е бебешки.На екрана има анимация , а клавишите са музикални.Надявам се ще щтрака там а не на моя. Не е скъп , 10 лева, от Метро.

# 232
Аз като гледам какви са умници днешните деца на 4 год. май истински лаптоп ще трябва да им се купува Wink

# 233
Е, вие окончателно ме разбихте  Confused Confused Confused
Днес ще ида до Бонжур да гледам....
а тези на Quercetti - intelligent toys къде могат да се намерят???

Не знам за София, аз съм от Русе, но в Бонжур със сигурност ще има. В детските магазини също, питай за каталог

# 234
  • София
Е, вие окончателно ме разбихте  Confused Confused Confused
Днес ще ида до Бонжур да гледам....
а тези на Quercetti - intelligent toys къде могат да се намерят???

Не искам да се повтарям, но Quercetti ги има в магазина на Черни връх. Точно те ми направиха голямо впечатление, защото са подходящи точно за възрастта на сина ми.

# 235
  • София
Ето ги нашите подаръци: червена кола; касета с "Бамби"; плюшени Прасчо и Йори (вече има Мечо Пух); влакче на релси (подобно на метрото); 5 книжки за Франклин. Леля му му е купила жълта кола, която ще трябва да мине за такси и термоджинси. Бабите не знам какво са му приготвили. Grinning

# 236
  • Кацнала на едно дърво.
Че е късно, късно е, ама аз да кажа.  Grinning
Вчера, в търсене на поредната книжка "Франклин", дребният си хареса и друга книга. Всъщност, то е във формата на куфар (плосък, но е нарисуван отвън като куфар), с дръжки е и се носи. Нарича се "Пътешествие по света". Когато отвориш куфара-албум, отвътре е като карта на света, а в малки джобчета има много книжки. Книжките са приключенията на двамата герои (май бяха мишлета  newsm78), по всички континенти и с различни превозни средства, например - самолет. Много е готино, много хубаво е нарисувано, и приказките си ги бива.
Аз отказах на молбите на дребното да го купя, но тази сутрин го прибавих тайно към вече оформилата се камара от подаръци.  Mr. Green
Както си е рдеът, и тази година се престарахме, въпреки клетвите за "неразглезване". Таткото пък купил лего "Стар Уорс", въпреки моите молби за менте някакво. Сякаш не знам, че си прави сметката и той да си играе.  Crossing Arms

# 237
АЗ ПЪК НЕ ЗАНЯ ОТ КЪДЕ ДА КУПЯ НЕщА ЗА СИНА СИ .ТОИ ИСКА НЕщО ЗА ХАРИ ПОТЪР.АКО ЗНАЕТЕ НЯКОИ МАГАЗИНИ ПИСХЕТЕ НА e-MAIL:P1234@ABV.BG

# 238
  • До хладилника, който обичам
Нашите подаръци са както следва:
- Кукленска къща от нас с баща й, която ще довършваме заедно (т.е. обзавеждане, боядисване и прочие). Вече я получи миналата събота и се навря на долния етаж, въпреки уверенията ми, че е само за куклите. Добре, че е 8 мм дебело и издържа дървото.
Още ще има обзавеждане за къщата, блузка, книжки, дребни играчки и прочие радости.
- В яслата получи от дядо Коледа, иначе казано едната баба, кукла бебе тип бейби борн, но не за такава фантастична сума. Мая е във възторг от Ани-бебе, както я кръсти. Разнася я навсякъде в момента вече втори ден. Добро попадение.
- От другата баба ще има видеокасета, пижамка и конструктор (последните са винаги от полза).
- От братовчедка ми ще има ароматните книжки, които Йосарян описваше, а от леля ми - комплект книжки за Франклин (и аз съм взела още книжки от поредицата, та ще сме запасени с четиво за доста време напред).

Отделно за Нова година ако сколасаме, ще направим и готварската печка с фурна и прочие Simple Smile остана мат'рял от кукленската къща не за печка, ами за вградена кухня, но мисля да се въздържа от грандомански проекти и да направим просто печка Simple Smile

# 239
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз пък избрах все евтини неща,че моя калпазанин чупи
всичко наред-даже железните колички шчупи(не знам
как го постига)Ще получи една голяма кола около 50см
китайско производство,едно малко пиано на батерии(тои
сам си го избра)още една по-малка кола,пластмасови
кубчета и още:един страхотен гащеризон,блуза,2шапки,
яке,детски чорапогащник.Ми ако не съм забравила
нещо,май е това.От бабите и др.близки не знам
какво ще получи.
Весели празници на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт