(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 553
  • 998
  •   1
Отговори
# 885
Цитат
iv4i_79, съжалявам, че не се харесваш и роклята не ти пасва като кройка и материя. Разбира се, че мога да направя нещо точно като за теб, но това няма как да стане в рамките на една такава масова кампания.

Аз съжалявам още повече Cry Толкова се надявах да се издокарам с нещо хубаво!
Нищо, следващия път ще ме имаш предвид за специална поръчка Wink Но все си мисля, че не съм единствената с този проблем - ниска и дебела Laughing
Не си сама, май двете с теб ще ставаме СПЕЦИАЛНИ пациентки  Flutter на Шаманката. Аз точно по тази причина си поръчах само тениска и както виждам не съм сбъркала. Нямам търпение да се видя  Laughing

# 886
  • на североизток
Аз май прибързах със заключенията Mr. Green Колкото повече ги нося дрехите, повече се харесвам Laughing А роклята я дадох за поправка и другата седмица ще ви покажа резултата, ще има елемент на изненада  Wink Даже на i√k@ мога да препоръчам като я скъсяваш да срежеш отгоре, т.е. като я облечеш, подпъхваш плата под ластика, който е под бюста, за да получиш желаната дължина. Така и шева ще ти дойде по средата на дупето и ще стои още по-добре. Извинете ме за лаичното обяснение, дано да си ме разбрала Embarassed

# 887
  • Нюрнберг, под високото небе!
Днес си взех нещата  Heart Eyes Прекрасни са и скромно ще кажа, че ми заспаха. Благодаря ти, Шаман, за труда, нервите и желанието да ни облечеш! Как съм живяла толкова време без да съм кърмачка и то в Бубамарски дрехи- не знам. Благодаря  newsm20
Роклята е абсолютният ми фаворит! Вече се фейнах с нея на дъъъълга разходка, толкова бях горда и се чувствах красива, че чак си завидях Simple Smile Естествени- купих си обици в лилаво и още едни  в зелено, нямаше как...
Туниката на моят ръст не е много туника, а дълга блузка, но пък за сметка на това е разкошна и същият цвят като косата ми!
Голямото ми притеснение беше за потниците- опроверга се, нито една сланина не ми изскача, сбъдна се мечтата ми и аз да си имам надпис "Денонощен млечен бар".
Меките бебешки бодита ще са ни за догодина, надценила съм си кърмачето Simple Smile
Това е от мен- надявам се някой да си дойде и да ме снима в цялата ми 1  Shocked  Shocked кг прелест Simple Smile

# 888
Гале не ми дава възможност да ти изпратя ЛС, пускам тук, дано го видиш:
Днес имаме лекция в ХЕИто от 10 до към 11:30-12 часа, а после съм вкъщи. Телефона ми е 0878 601 604.
Звънни да се разберем как ще ти е удобно.  Heart Eyes
Моите у теб ли са? Пратих мъжа ми да ги вземе от кафето, но до 10:30 ги е нямало и си тръгнал.

В мен, както и на Диана Петрова. Утре съм в Майчин Дом и ако искаш мога да дам на момиче от Възраждане да вземе твоите или да ги оставя в мен. В неделя имаме среща в Морската също така.

# 889
  • Германия
Шаманич, велика си! newsm20
Давай тема за разбора на зимната колекция, че нямам търпение! Сега очаквам...  341uu

newsm10    newsm43
  202uu Joy beer3 beer3 beer3

# 890
  • Стара Загора
Ето ни и нас с перфектната тениска-брей,изобщо не знам как съм кърмила до сега без кърмачески дрехи-перфектни са  newsm44

Благодарско,Шаманеее,веУика си! newsm20 newsm51

# 891
Благодаря  Hug Много хубава снимка Simple Smile

# 892
  • София
Шаманкеее, благодаря много!   bouquet Дрешките пристигнаха, пижамата вече е в употреба! Страхотна е!!! Туниката и тя. А потничето (Денонощен млечен бар  Mr. Green ) си мислех, че ще ми малее, но е идеално! Сега чакам да ме питат къде е този бар  hahaha

Съгласна съм с Тони за зимната колекция  Joy

# 893
Сега е ред на тема "Най-абсурдна реплика свързана с Шаманските одежди" Mr. Green

Сега чакам да ме питат къде е този бар  hahaha

....Та да я открехна, щото имам материал-  репликата на мама ми:
чете надписа, ама не вдява за кво иде реч, и ми казва:- "и аз искам такъв потник".
Аз : кат' прокърмиш отново-тогава ще те уредя Mr. Green

# 894
  • Стара Загора

....Та да я открехна, щото имам материал-  репликата на мама ми:
чете надписа, ама не вдява за кво иде реч, и ми казва:- "и аз искам такъв потник".
Аз : кат' прокърмиш отново-тогава ще те уредя Mr. Green

Joy hahaha

# 895
В печатницата, в която печатаха първата серия "Денонощен млечен бар", клиентите бяха питали къде ще е този бар и това облеклото на сервитьорките ли ще е  Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 19:10 от Шаманката

# 896
Което не е лоша идея   Laughing Откривай млечен бар  Wink

# 897
Да ви споделя колко съм гениална - занесох шаманската рокля за кърмачески богини на шивач с идеята да ми скъси дължината, заради гранд височината ми (159 см), но жената мило ме посъветва първо да я изпера и после да й се явя отново. Ми, послушах я, роклята наистина се сви и няма нужда от корекция - поне като я наложих мокра-мокра и съвсем боса, установих този приятен факт. Утре в Борисовата на Бебешкото кафе ще се вея и аз като гръцка богиня!  bowuu

П.С. Освен, че ще се вея, ще раздам и най-новия брой на списанието на Ла Лече Лига на цялата компания!  Grinning

# 898
Такааа, искам да кажа колко съм угорчена, заблеяла съм се и съм изпуснала лятната колекция и никоя от вас не ми е напомнила...Тц,тц,тц може ли такава алчност, всички хубавинки за себе си искате  Crossing Arms
Моля, ако някоя мама иска да се откаже от
Кърмачески потник + ръкави, блузка с къс ръкав, туника или рокля(много се надявам на роклята  Blush ) С размер, да ми пише на лични  Praynig
Моля също така модераторите да не изтриват поста ми, знам че не съм много по темата, но тук според мен най-много хора ще го прочетат  Praynig

# 899
ВАРНА: Всички, които до срещата утре в 17:30 не потърсят красотните си одежди от мен, ще ги предам на Йоанна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт