(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 44 490
  • 998
  •   1
Отговори
# 990
  • Велико Търново
Аз искам един принципен въпрос да повдигна. може би странен, но какво пък... Интересува ме нарочно ли "картинките" (напр. на туниката) са отдясно? Много жени си носят чантата/платнената торба именно отдясно и така се закрива красотата  Embarassed
Ааааааааа - аз моята си я нося винаги от ляво  Wink Peace

# 991
  • Добрич
Аз искам един принципен въпрос да повдигна. може би странен, но какво пък... Интересува ме нарочно ли "картинките" (напр. на туниката) са отдясно? Много жени си носят чантата/платнената торба именно отдясно и така се закрива красотата  Embarassed

И аз и аз я нося от ляво.  Wink Laughing

# 992
  • Пловдив

И аз и аз я нося от ляво.  Wink Laughing

И аз моята я нося отляво  Grinning

# 993
  • Бургас
Добре де, нека не пълним темата с отчет кой къде си носи чантата Praynig Казва се "много жени", не "всички жени" и се пита за тях Peace

# 994
Шаманска, записвам се аз тука да следя за зимните екипи, чеее както е видно скоро пак ще ми трябват прекрасните ти премени и да не пропусна момента  Mr. Green

# 995
Хей, браво Теди, много се радвам, че ще са ти отново необходими моите дрешки Simple Smile

Имам вече почти готови предложения, ще покажа довечера Simple Smile

# 996

Ей, супер! Mr. Green

# 997
  • Добрич

Мале, мале, хайде, давай ги, че цял народ само тебе гледа!  Mr. Green Joy

# 998

Общи условия

Активация на акаунт