(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 45 169
  • 998
  •   1
Отговори
# 960
  • София
аз да попитам има ли останало детско боди размер 62 и дамски потник XXL, че и при нас бодито ще е за догодина, а потника ще е за след като сваля някое и друго килце Simple Smile)) ако да искам да си взема по една бройка. Нямам претенции точно какво ще е щамповано.

Благодаря предварително Simple Smile

Потник няма, но от бодитата има Д1, Д2 и ССК (като тази в горната част на снимката

Ще чакам да пишеш ЛС какво искаш. Ето отново актуална таблица с наличните дрешки.

# 961
Виждам, че има в табличката пижамки размер М и Л. Писах и във фейса, но и тук да се запиша, да не ме пропуснете. Искам да поръчам една. Блуза и потник взех размер Л и са ми приятно свободни, не опънати по тялото. Ако така ще стои и пижамката поръчвам размер Л. Пък някой ако има и снимка да покаже предварително благодаря Simple Smile

# 962
Момичета, да споделя едно наблюдение... Simple Smile Относно детските бодита. Наистина изглеждат огромни, но след една пералня и стават точно по мярка, че и трябва да се издърпват леко. Моите се свиха страшно много, а бяха на по-малко от 40 градуса изпрани....  Rolling Eyes Пробвайте и сигурно ще можете да ги обличате още сега, че и по-бързо, иначе ще умалеят.  Mr. Green

# 963
Малко със закъснение искам пак да благодаря на Шамана за прекрасните дрехи  Hug надявамсе бургаските мами и младостките от София са получили всичко  Hug Доволна съм, че си взех от кърмаческите блузки с къс ръкав Л и ХЛ - малко се свиха от прането и сега са ми все едно са М и Л  Hug
До сега винаги съм взимала малко по-големи размери и за мен и за децата и съм много доволна  Peace

# 964
  • София
И на мен ми се свиха блузата с къс ръкав и роклята, а хем ги прах на ниски градуси и специално ги суших на простора, а не в сушилня.  Rolling Eyes Блузата си я нося, но за съжаление роклята, която преди ми стоеше перфектно сега доста очертава някои части от тялото и май това и беше носенето поне, докато не отслабна още, но едва ли ще е до края на този летен сезон.  Tired Така че имайте предвид прането - може би перете дрехите на ръка или поне по-малко от 30 градуса и на съвсем ниски обороти на центрофугиране.  Thinking

# 965
Супер, ще  пусна детската тениска даже на по-високи градуси и ще стискам палци да се свие.  fingerscrossed
А пък потника, който на първо обличане ми се стори тесничък, се поотпусна и ми е тамън!  Peace
Страшно съм доволна!   yesyes

Бях запазила Д2 (бирената щампа)р-р 86, но се отказах. Някой ако я иска, да знаете, че още е свободна.  Simple Smile
 Тениската има и бонус, на гърба "До кога ще суча не е ваша работа Stuck Out Tongue"

# 966
  • Стара Загора
_valkiria_  - ако е възможно аз искам такава тениска и то точно този размер
как мога да я поръчам и получа?
Благодаря предварително!

# 967
Те в момента са у veroniki, тя предполагам ще се включи. Simple Smile
Може да и пишеш ЛС, да се разберете! Има и още останали неща, ако не си видяла.
 По назад в темата има линк към табличката с останалите бройки.  Peace

# 968
  • София
Да се изкажа и аз по въпроса за свиването Simple Smile Всички дрешки ми се свиха при прането, но след това за 2-3 носения и се отпуснаха. Даже си бях скъсила роклята предварително и много се ядосвах, че доста се сви, НО след третото обличане пак ми е до глезена (а се беше вдигнала над прасеца).

# 969
И на мен ми се свиха блузата с къс ръкав и роклята, а хем ги прах на ниски градуси и специално ги суших на простора, а не в сушилня.  Rolling Eyes Блузата си я нося, но за съжаление роклята, която преди ми стоеше перфектно сега доста очертава някои части от тялото и май това и беше носенето поне, докато не отслабна още, но едва ли ще е до края на този летен сезон.  Tired Така че имайте предвид прането - може би перете дрехите на ръка или поне по-малко от 30 градуса и на съвсем ниски обороти на центрофугиране.  Thinking

Имай предвид, че като я облечеш и седнеш 2 пъти и се отпуска леко плата - та пробвай, може да можеш да си я носиш и така... просто я обличай в къщи 20-30 мин. преди да излезеш и ще се е оптуснала. Peace

# 970
Виждам, че темата отдавна не е актуална, но не знам къде другаде да се похваля.
"Заведох" роклята на един рожден ден - голям празник, за 50-годишнина, с много гости. Страхотно впечатление направих, много харесаха роклята. И с един куршум - два заека: хем пропагандирах кърмаческата идея, хем рекламирах "Буба Мара".
Фук-фук, фръц-фръц и т.н.
Шамане, БЛАГОДАРЯ, хиляди пъти благодаря за всичко, което правиш за нас.
   bouquet

# 971
Аз се завърнах от пътешествие. Благодаря на всички за хубавите думи и въобще за подкрепата на идеята. Надявам се скоро да ви зарадвам с нови идеи. Не съм чела още назад, но ще го направя скоро  Hug

# 972
  • София
На мен до момента 4-5 жени ми казаха, че искат като моята рокля. Дупките не им пречат, казаха(не са кърмачки). Аз тези дрехи ги нося основно, за да предизвиквам разговрои на тема кърмене  Mr. Green

# 973
  • София
veroniki, моля да ме запишеш за една пижама с размер Л.
Благодаря!

# 974
Привет Simple Smile! Ако все още са налични бройките от таблицата, бих искала да си поръчам:

myrmel4e83
София, кв. Хиподрума

Дамски потник:
М1, размер М - 1бр
М2, размер S - 1бр
М5, размер S - 1бр

Детско боди:
Д1, размер 74 - 1бр
Д2, размер 74 - 1бр
Д4, размер 68 - 1бр

Мъжка тениска:
Т2, размер 2XL (или XL) - 1бр