(.Y.) ~ ДРЕХИ кърмачески всякакви! ТЕМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ Лято 2011! ~ (.Y.)

• 45 169
  • 998
  •   1
Отговори
# 720
Сега влизам и гледам среща днес в 17.00. Има ли я тази среща и къде?

# 721
  • Sofia
Чакаме Шаманката да се оправи с нещата и ще каже.  И аз непрекъснато следя темата с надежда!

# 722
  • София
Ох, ами аз днес в 5 няма да успея да дойда... Дали някой отговорник ще може да вземе и моите неща (някой беше предложил преди, съжалявам, но не помня кой беше  Embarassed). Живея в Гоце Делчев и мога да се координирам с отговорника за Иван Вазов и Стрелбище, ако е удобно. Мерси!

# 723
Среща София

Днес, 31 юли, неделя, от 500 до 700 [/b]

В градинката на НДК, под новата детска площадка от към Фритьоф Нансен, на сянка под двете каменни пързалки[/color][/size]

Още чакам някои отговорници за Люлин, Бъстон (Лозенец, Павлово), Разсадника (Зона Б-5, Св. Тройца)

Ето пак СПИСЪК С ОТГОВОРНИЦИТЕ ПО КВАРТАЛИ ЗА СОФИЯ

# 724
  • Германия
Питанка от немската чета: има ли майка от София-Дружба2, случайно живееща в бл. 510 или минаваща наблизо, която ако се наложи да може да получи и замъкне 3 кг. одежди кърмачески?
 Аз съм от Дружба 2 и мога да помогна,ако ги вземе отговорника аз ще ги взема от него и ще ги занеса в 510 блок в понеделник!Става ли така?

Здравейте! Мога да взема и нещата на немската група, чакам само да ми потвърдите.
п.п. Аз също съм о.к. за 5 ч., кажете само мястото.

Печелите и двете  Laughing мама на Яна да прибере и да предаде на Съни, на Съни да метна на ЛС точен адрес и телефон къде да остави. Става ли така?

# 725
Аз не разбрах за Пловдив...  Blush Blush  Къде и кога е срещата?

# 726
Шаманич, късно ли е да дам нов адрес за изпращане на моите неща, че не съм си в Бургас за около седмица newsm78? Или бургаският отговорник вече ги получи... Пууу, така се надявах да ме уцелят докато съм си в Бургас значии Tired

# 727
Шаманич, късно ли е да дам нов адрес за изпращане на моите неща, че не съм си в Бургас за около седмица newsm78? Или бургаският отговорник вече ги получи... Пууу, така се надявах да ме уцелят докато съм си в Бургас значии Tired

Бургас може да пътува с Диданка на 2ри или 3ти, ако сте съгласни. Ако искаш на друг адрес,не е късно, но ще помоля да си поемеш разходите по транспорта  Rolling Eyes

# 728
Но проблъм, писах на лични!  йееееей!   Hug ох, как ще се нафукааам!

# 729
  • Варна
Аз да попитам за Варна??Да не ни бавите мн ейй Crossing Arms

# 730
Варна няма да я пускам, страдайте варненки такива  Mr. Green Варна сте толкова народ и няма нито една от вас над размер Л!!! Това е възмутително! За назидание ще ви пратя торба с кроасани вместо дрехи!

(ако всичко върви по план, торба с надпис Варна ще пътува още тази вечер и утре на похода за ССК ще бъде на разположение)

# 731
Питанка от немската чета: има ли майка от София-Дружба2, случайно живееща в бл. 510 или минаваща наблизо, която ако се наложи да може да получи и замъкне 3 кг. одежди кърмачески?
 Аз съм от Дружба 2 и мога да помогна,ако ги вземе отговорника аз ще ги взема от него и ще ги занеса в 510 блок в понеделник!Става ли така?

Здравейте! Мога да взема и нещата на немската група, чакам само да ми потвърдите.
п.п. Аз също съм о.к. за 5 ч., кажете само мястото.

Печелите и двете  Laughing мама на Яна да прибере и да предаде на Съни, на Съни да метна на ЛС точен адрес и телефон къде да остави. Става ли така?

Става Simple Smile

# 732
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
   Среща за Овча купел утре от 18 нататък в парка, сядам на двете събрани пейки на крайната алея успоредната на ул. Буземска. Ако някой иска мога да се напъна и да мина преди това през площадката, само свиркайте овреме. В парка седим до късно, така, че ако някой окъснее може да мине през автомивката - вероятно ще съм там след 8:30-9 (въпреки, че музиката много ме дразни).
Такава ми е количката за ориентир, иначе се размотавам с едно зло бебе и един рус разбойник.  Mr. Green Аз в общия случай го докарвам на тюлен.

# 733
  • София
Шаманке,

Днес ще дойда да си взема моята поръчка и бих могла да поема и останалите поръчки за зона 10 (Зона Б-5, Св. Троица и Разсадника), ако бадем не е на линия и няма други желаещи за отговорник.
Моля, ако някой от тези квартали ще си вземе лично дрехите от Шаманката, нека да ми пише на лични.

# 734
Похвалете ме - гениална съм! Нещата за ВАРНА утре са при нас!   bigdance2

Утре 1 август в 17-17:15 се събираме пред хотел Черно море за поход в подкрепа на кърменето. Ще се разходим от там до полянката на разклоненото дърво, където ще завършим с Ла Лече Лига среща "Да поговорим – кърмачески истории във времето" и където ще ни очакват Шаманските одежди. Много бих се радвала да се присъедините към похода и срещата, където да споделите вашите истории, тези на майките и бабите ви и дори да поканите тях самите да се включат със собствените си разкази, като комбинираме раздаването на прекрасностите, с които ще се обзаведем  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт