Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 040
  • 986
  •   1
Отговори
# 30
За всяко, уважаващо себе си правителство, би било унижение, срам и позор да го подкрепя групировка като Атака.  

Аха. Само дето това не се самуважава, а се се самообича. Така, че няма да се разграничи от този който му лиже з..ка.

# 31
  • София
Дразнещо или не, такава е тяхната религия и ние трябва да я уважаваме.

Да, ще я уважаваме, но не когато се натрапва по този начин  Stop Това си е жива провокация.
В коя мюсюлманска държава, всеки ден по високоговорител се пеят християнски песни и молитви newsm78
Но не одобрявам действията на Волен Сидеров Naughty Това трябва да се реши на друго ниво.

Точно така.....

# 32
Ще дават запис от случилото се по канал 3 сега.

# 33
  • София
Интересно защо с другите  изповядващи различни от християнството религии нямаме проблеми. Не съм чула от синагогата да проповядват с тонколони в пикови часове

Защото при другите религии няма такъв ритуал,
както при мюсюлманите, затова.
Това е част от тяхната религия.
И аз не искам всекидневно и от всякъде да
дъни безобразна чалга, но срещу това дори
не мога да протестирам  Naughty
Изумявам се, как може нещо, което трае няколко минути
и не е просто прищявка, до такава степен да дразни някой ???
Малко са ни понеже нещата, които наистина дразнят та затова  ooooh!

# 34
  • София
Flip, значи протестът им е бил незаконен, така ли излиза?

Незаконен не е, защото са получили разрешение за него, а щом са получили разрешение, значи официално митингът не е бил "анти-турци", а "анти-нещо друго". Доколкото схващам, митингът уж бил "против шума от високоговорителите"  Whistling

# 35
  • София
А удареното с камък момиче от Атака, сигурно се е самоударило.

# 36
А удареното с камък момиче от Атака, сигурно се е самоударило.

Ще видим евентуално, какво се е случило, но не съм склонна да вярвам, че молещите се са скочили ей така от нищото да мерят с камъни мирна процесия, случайно минаваща покрай тях.  Whistling
Почна излъчването на записа по канал 3.

# 37
  • София
Ами каквото повикало, такова се обадило !

# 38
  • София
Според мен са дадени прекалено много свободи тук....Само не и на българина в собствената му държава...

# 39
Дразнещо или не, такава е тяхната религия и ние трябва да я уважаваме.

Да, ще я уважаваме, но не когато се натрапва по този начин  Stop Това си е жива провокация.
В коя мюсюлманска държава, всеки ден по високоговорител се пеят християнски песни и молитви newsm78

Камбанният звън е равнозначен на молитвите на мюезина и в мюсюлмански държави, в които има църкви, се чува камбанен звън. Ако някой възприема мюсюлманските молитви като провокация, проблемът си е негов.

# 40
  • Варна
Отилия, няма какво да ти се обяснявам...щом за теб случилото се е в рамките на нормалното ок...за мен обаче не е и ДА потресаващо е...също е потресаващо случилото се със членовете на свидетелите на Йехова...  ooooh!

# 41
  • София
Според мен са дадени прекалено много свободи тук....Само не и на българина в собствената му държава...

Да, прекалено много свобода дават на лумпени като
Сидеров и компания, вместо да ги забранят със закон  Naughty

# 42
 Сигурна съм, че в държавите от западна Европа джамиите нямат високоговорители. Не виждам защо в България се налага да има високоговорители на джамиите. Все пак сме християнска държава, и официалният език е български. би трябвало да се протестира не само срещу високоговорители и молещите се на килимчета на тротоара, но и срещу новините на турски. Който живее в България, трябва да говори български.

# 43
  • София
Мюсюлманите не са сините лещи на Хунур/ или както се нарича там онзи филмов герой/ и не са светлините на Цариград , град построен  разрушавайки една от най.великите и със славна история империя. Те са  със силно изразено стадно чувство , лесно  се провикират

# 44
Сигурна съм, че в държавите от западна Европа джамиите нямат високоговорители. Не виждам защо в България се налага да има високоговорители на джамиите. Все пак сме християнска държава, и официалният език е български. би трябвало да се протестира не само срещу високоговорители и молещите се на килимчета на тротоара, но и срещу новините на турски.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт