Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 251
  • 986
  •   1
Отговори
# 120
Отилия, малко офф, но и нас с повече от 10-те парфюма ни мислят за фанатички..Таа, в този ред на мисли, ако вярата е чиста и ти дава позитивна сила за живот, аз я приветствам, дори и по сто пъти да ходят на черква, или да се молят в джамията.
Не подкрепям агресията и жестокостта, които се крият зад свещенните книги. Това не може да бъде оправдано от ничий Бог.

Ех, Smartie, ако можеше всички хора да са като нас, да се интересуват от красивите неща в живота като парфюмите например, а не от разни дивотии, светът щеше да е едно красиво и уханно място  Hug

# 121
Мен пък всяка събота и неделя ме будят камбаните на църквата до нас. Може ли да вляза да пребия някого?

Иначе сериозно - много ми е грозна тази случка. Не се чудя от кого е провокирана - денят и часът на протеста го изясняват. Но се чудя кой точно дърпа конците.

# 122
Не това бе поантата в моето послание. Исках завоалирано да помоля да не слагаме етикети на хората. Peace
Днешната акция до известна степен беше и предизборна агитация на Волен. Дано не лапнат повече шарани, че...

# 123
A за звъна на камбаните- нито дума..

пп. нека някой да напише пак за гордите ни прадеди, моля моля моля..
Сравняваш го с това като времетраене ,шум и натрапване 2
Ами нищо общо няма.Ако тръгнат обаче от католическата църква до нас да си правят молитвите по мегафон и да  обсебват пространството наоколо ,първия път ще ми е интересно ама след това не.

# 124

пп. нека някой да напише пак за гордите ни прадеди, моля моля моля..
Сравняваш го с това като времетраене ,шум и натрапване 2
Ами нищо общо няма.Ако тръгнат обаче от католическата църква до нас да си правят молитвите по мегафон и да  обсебват пространството наоколо ,първия път ще ми е интересно ама след това не.
Значи този протест точно е една голяма глупост. Mr. Green Употреба на хора с мераци да се почувстват част от велика България от човек, който би трябвало да знае, къде, как и кой има правомощията да постави еднакви граници за всички религии у нас. Нали има претенциите да бъде политик!? Човек от властта...

# 125
  • София

Какво за звъна на камбаните? Какво трябва да звучи в България - от толерантност да спрат и камбаните ни да бият ли? Да не ни се обидят комшиите....

# 126

Какво за звъна на камбаните? Какво трябва да звучи в България - от толерантност да спрат и камбаните ни да бият ли? Да не ни се обидят комшиите....
цитирай правилно моля ,това не са мои думи.
luna не те разбирам.

# 127
  • София

цитирай правилно моля ,това не са мои думи.
luna не те разбирам.

Знам, че не са твои думи - на който са ще си ги познае. Извинявай.

# 128
Атака казва гласно онова, което генералите от БКП си мислят, но не смеят да изрекат. Хубавото е, че от миналия век цялото човечество знае последиците от партии като Атака. И не е нужно да се убеждаваме в тях. Трябва ясно да разберем обаче, че Атака не е и не може да бъде проблем на българското общество. Атака е проблем на елита на обществото. Действията на Атака обаче поставя много ясно въпроса за състоянието на елита в България - политическия, икономическия, интелектуалния!! Тук може да прочетете любопитни факти за Атака.
Цитат:
Пътят от политическата функция на Волен Сидеров до изводите за произхода на средствата, които осигуряват неговото съществуване, е по-ясен и по-бърз, отколкото да речем пътят от Руското посолство до сградата на Президентството в центъра на София.....----------....Такъв е накратко образът на Али Рами, съдокладчик и основен стълб на Международната конференция по глобалните проблеми на всемирната история през 2002 г., на която гостува и по-сетнешния създател на партията “Атака”, а днес кандидат за президент на Отечеството Волен Сидеров.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=122491&srcpos=27

# 129
  • Paris, France

Някой написа ,че във Франция можеш да си ходиш с фередже ,вярно ли е това ,защото ми се струва ,че по ТВ даваха ,че  и със забрадки не може.

Във Франция има цели квартали, където мнозинството от жените са забулени и на пощенските кутии няма нито едно френско име. Днес в автобуса преброих 2 жени с никаб (покрито лице, виждат се само очите), 7 с хиджаб (покрита коса и шия), 2 с тюрбани и 3 бяхме без покритие. Няма забрана за покриване във Франция а само забрана за религиозни символи включая кърпи в държавни учереждения. Не може жена да е с кърпа на снимката за френски паспорт, например, но може да е с перука. Франция никого не докарва насила и всеки е свободен да си тръгне във всеки един момент ако законите не го устройват. Има даже леки промени в менюто на държавните училища и в много училища свинско не се сервира. Това с цел да обядват социално слабите религиозни деца. Силно религиозните си дават децата в частни религиозни училища и това още преди забраната за религиозни символи. Франция е светска държава и в училище се изучава Дарвинова теория, има часове по полова култура ( контрацепция итн), още от първи клас в училище им показват образи на човешки полови органи и това не се харесва на религиозните.

# 130
Илиана, тоя протест не е  нищо друго освен конкретизиране на "враг" ама не истинския, извисяване на "лидер - спасител" и събиране на повече баламурници да вотуват, че да не отървем процента и да останем извън борда. Последствията от едно такова екстремно поведение и настройване на определени групи хора срещу други до какво ще доведе в един дългосрочен план не е приоритет на тоя тип "политици". Очеизвадно.  

# 131
  • София
Атака казва гласно онова, което генералите от БКП си мислят, но не смеят да изрекат. Хубавото е, че от миналия век цялото човечество знае последиците от партии като Атака. И не е нужно да се убеждаваме в тях. Трябва ясно да разберем обаче, че Атака не е и не може да бъде проблем на българското общество. Атака е проблем на елита на обществото. Действията на Атака обаче поставя много ясно въпроса за състоянието на елита в България - политическия, икономическия, интелектуалния!! Тук може да прочетете любопитни факти за Атака.
Цитат:
Пътят от политическата функция на Волен Сидеров до изводите за произхода на средствата, които осигуряват неговото съществуване, е по-ясен и по-бърз, отколкото да речем пътят от Руското посолство до сградата на Президентството в центъра на София.....----------....Такъв е накратко образът на Али Рами, съдокладчик и основен стълб на Международната конференция по глобалните проблеми на всемирната история през 2002 г., на която гостува и по-сетнешния създател на партията “Атака”, а днес кандидат за президент на Отечеството Волен Сидеров.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=122491&srcpos=27
GrinningЗнаех си аз че , Русия е виновна отново

# 132
Илиана, тоя протест не е  нищо друго освен конкретизиране на "враг" ама не истинския, извисяване на "лидер - спасител" и събиране на повече баламурници да вотуват, че да не отървем процента и да останем извън борда. Последствията от едно такова екстремно поведение и настройване на определени групи хора срещу други до какво ще доведе в един дългосрочен план не е приоритет на тоя тип "политици". Очеизвадно.  
Така е съгласна съм .
Но пък и натрапването на тези молитви ,навън с високоговорител не ми допада.

# 133

GrinningЗнаех си аз че , Русия е виновна отново

Абсурд, те са с толкова безкористни мисли към нас.
Американците трябва да са, както винаги.

# 134

Така е съгласна съм .
Но пък и натрапването на тези молитви ,навън с високоговорител не ми допада.
Е, има закони, наредби. Ако не е регламентирано в сега действащите, що не се напънаха да направят нещо по въпроса???? Парламентарно представена партия са.  Mr. Green  Във властта са.  Mr. Green  Как пък досега не ги притесниха тия тонколони и черджета?  
Михлюзи с михлюзи! Само кьорфишеци ще ми хвърлят.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт