Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 078
  • 986
  •   1
Отговори
# 465

Да, Невена, не сме религиозна държава- светска сме, но официалната религия у нас е православно то християнство.

Не е официална религия православното християнство в България. Единствената държава в света с официална религия "Православно християнство" е Гърция.

Добре, нека е традиционна. Но пък както се казваше в една реклама- традициите не са това, което бяха.

# 466
Малко встрани от полемиката, но се чудя след 50 години дали нещо подобно няма да се случва пред "Александър Невски". Само че групите ще са си разменили ролите Rolling Eyes

Не се чуди.

http://vbox7.com/play:ea4120d2

# 467
  • Paradise
ами точно, защото "традициите не са това, което бяха" ще е добре да свиква "толерантният" европеец-християнин с "нетолерантните" мюсюлмани.
Положението няма да се подобрява, уви, а ще става все по-зле.

# 468
ами точно, защото "традициите не са това, което бяха" ще е добре да свиква "толерантният" европеец-християнин с "нетолерантните" мюсюлмани.
Положението няма да се подобрява, уви, а ще става все по-зле.

"В 10 европейски държави през 2030 година мюсюлманите ще са над 10 процента. Според американската студия тази тенденция ще промени статута на мюсюлманите в обществото. Те ще придобият по-голямо политическо и културното влияние, особено в градовете."

http://www.eurochicago.com/2011/02/vseki-shesti-v-balgariya-myusyulmanin/

# 469
  • Paradise
И в този ред на мисли един виц:

2040 г. някъде по пътищата на Германия полицаи спират автомобил.
Единият разглежда документите на шофьора и се обръща към другия:
"Ей, Осман, я виж какво екзотично име "Мюлер""

(Дали ще е Германия, Швеция, Дания, Холандия, Белгия... все тая, не се хващайте за държавата).

# 470
Този виц на трети март ми го пратиха, но случката се развиваше на бул. Витоша през 2030 г., а името беше Георги.

# 471
  • София

Моля, не сравнявайте биенето на камбаните от християнските храмове и пеенето на мюезина, защото камбаните не звънят с високоговиртел, както сега, така и преди 600 години.
Като цяло мюсюлманските общества се възползват много умело и хитро от лицемерната демократичност на западните общества и бавно, но славно въвеждат своите порядки, колкото и на нас това да не ни харесва.

В БГ няма официална религия, а "традиционна", която е източното православие.

Ашколсун   bouquet Mr. Green

Това ме довърши..... Tired

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 17:04 от Парци

# 472
  • Paris, France

Моля, не сравнявайте биенето на камбаните от християнските храмове и пеенето на мюезина, защото камбаните не звънят с високоговиртел, както сега, така и преди 600 години.
Като цяло мюсюлманските общества се възползват много умело и хитро от лицемерната демократичност на западните общества и бавно, но славно въвеждат своите порядки, колкото и на нас това да не ни харесва.

Ашколсун   bouquet Mr. Green

Машалла. Съгласна съм, че се възползуват от демокрацията но не съм съгласна, че тя е лицемерна. И не е виновен, който изял баницата, както е казал народа. В БГ православните християни (все още) са мнозинство и ако искат могат и конституцията да променят и да официализират православието както гърците.

# 473
Могат, но не и докато Доган е в управлението. А не ми се вярва той да изпусне баницата Laughing

# 474
  • Paris, France
Е, ако мнозинството гласува закона какво могат да направят депутатите на Доган?????

# 475
Депутатите на Доган далеч не са безгласни букви, особено с оглед на последното накланяне на ББ към ДПС Rolling Eyes

# 476
Без Доган няма мнозинство. 

# 477
  • Paradise
В БГ колко са православните християни?
Точна бройка няма; ходенето на църква по големи празници е повече мода (да не говорим за зората на демокрация, когато, ако политик не е в черквата на Великден, едва ли не е престъпление), отколкото израз на вяра, а и вярата не е в църквата.
Според мен много повече са атеистите, отколкото християни.
Да стане източноправославието официална религия в БГ е просто мисията невъзможна (да не забравяме, че масово има нежелание за изучаване на предмет "религия" или подобно в училищата).

За мен Волен Сидеров не е куку или лумпен; плащат му за тази му роля, ок, той я играе.
Да се твърди, че е креатура на ДПС, е смешно, все пак ДПС беше създадено от БКП Wink, нещата са навързани като свински черва, но сме мн. малки тук, за да знаем точно каква шапка ни кроят.
Можем само да си щракаме по клавиатурите и да се надяваме да се запази етническия мир.

# 478
  • София
Обаче как я играе тази роля - смайва ме с таланта си.....

# 479
  • Paradise
Затова е той натоварен с тази роля, а не аз и ти (примерно).

За ислямизирането на Европа си е виновна самата Европа.
И да, тази толерантност е много криворазбрана и е лицемерна.
Аз се радвам ,че ние, българите, като цяло не сме с толкова промити мозъци на тема "толерантност", колкото и да се пробват да ни моделират.

Общи условия

Активация на акаунт