Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 017
  • 986
  •   1
Отговори
# 75
Видях турците нападат.

# 76
м/у другото не знам дали сте от София и дали знаете, но това каре там редовно се показва на туристи като уникално място, където на по-малко от 100 кв.м. има джамия, църква и синагога. такова чудо нямало другъде по целия свят. Символ на българската толерантност, етническа и религиозна. И други такива факти от миналото на едни други българи, разбира се;-)

Това каре въобще не трябва да се показва на никакви туристи, защото е мръсно, страшно и западнало. И е пълно с разни цигани, които не знам с какво се занимават, но са на групички, и лично на мен ми изглеждат страшни винаги, когато мина оттам.

Миналата година  мислех да купувам апартамент точно в това каре, и точно за чужденците.  

# 77
На някои тениски пише  "Атака казва: Не на Турция в ЕС!" Това пък по какъв повод?
Аз челенасочено избягвах новините, свързани с тях, но наистна е срамно. Все по такъв начин да ставаме известни.

Надявам се министъра да си вземе бележка и следващият път при подобни размирици, полицаите да не са с кепенца, а с каски. И палки.

# 78
Атака е създадена от генералското крило на БКП/ДС с цел отклоняване на демократични гласове. Както впрочем и ДПС. Едни на други ги "противопоставят" и отклоняват евентуални гласове по изборите против развитието на демократичният процес в страната.

# 79
Видях турците нападат.
Май май Атака нападна.... Аз на този мирен протест чух и "Ку.во" и "к.р" и още такива все от атакистите към мюсюлманите.... ooooh!

# 80
Атака е създадена от генералското крило на БКП/ДС с цел отклоняване на демократични гласове. Както впрочем и ДПС. Едни на други ги "противопоставят" и отклоняват евентуални гласове по изборите против развитието на демократичният процес в страната.

Е това е умна приказка.

# 81
 като чета част от форумките, бъркат социални проблеми с религия.
истина е, че религията оформя мироглед, но не е толкова просто бе, хора.
моли се по 5 пъти на ден, значи е 'подозрителен мургав тип', който иска да ни зароби ( примерно) и подобни невежи глупости. от толкоз невежие в Щатите бръмнха масово и всеки по-мургав или с чалма е потенциален терорист.  мой приятел американец не искаше да ходи в Истанбул, защото го беше страх, че като го надушат, че е американец живота му е в опастнот. СмЕх.

# 82
  • София
Преди  около 20 г по време на майските събития , аз още  студентка  се случих заедно с още колеги в Разград . От тогава  разбрах  че тези мюсюлмански агънца всъщност  са вълци-стръвници Laughingи че Аллах може да е мощен провокатор. Благодаря на Бог че оцелях Sad
Така че които, не ги е видял в подходяща ситуация нека да замълчи

# 83
Видях турците нападат.
Май май Атака нападна.... Аз на този мирен протест чух и "Ку.во" и "к.р" и още такива все от атакистите към мюсюлманите.... ooooh!
Не знам аз видях как от турците се качиха и тръгнаха да налитат.
Нека и другите да кажат.

# 84
  • София
м/у другото не знам дали сте от София и дали знаете, но това каре там редовно се показва на туристи като уникално място, където на по-малко от 100 кв.м. има джамия, църква и синагога. такова чудо нямало другъде по целия свят. Символ на българската толерантност, етническа и религиозна. И други такива факти от миналото на едни други българи, разбира се;-)

Това каре въобще не трябва да се показва на никакви туристи, защото е мръсно, страшно и западнало. И е пълно с разни цигани, които не знам с какво се занимават, но са на групички, и лично на мен ми изглеждат страшни винаги, когато мина оттам.

Ти, моме, май се изживяваш като все и вся? Аз съм гид и развеждам групи именно в това каре и чуденето и цъкането с език, което следва след разказа ми, е по-голямо от при всяка друга беседа, защото не е просто едната толерантност, но слоевете история един върху други, всяка смяна в политиката и модите е все на това място. То е УНИКАЛНО, включително и с циганите там, а ако ти не си в състояние да го видиш и си напуснала страната, остави по-загрижените от нас да пишат.

Патриотизъм НЕ означава национализъм. Признаването на друговерци НЕ означава дупедавщина. Не може да се дискутира изобщо за това дали някой си изповядва религиозните обичаи по такъв или онакъв начин, при условие, че толкова много е взаимодействал с теб като култура, независимо от обстоятелствата. Каква храна ядем? Почти изцяло азиатска, какви седенки и хора организираме - по-ориенталски или западни? Никой не бива да посяга на правото на хората в България да се самоопределят по определен начин, стига да не противоречи на обществената безопасност.

А точно това прави Волен Сидеров - плюе на традициите, на закона, на каноните на българското образование и възпитание на децата и подрастващите, като им пълни главите с какви ли не глупости. Тази гад ни позори и иска да съсипе всичко градено с векове, а група лумпени като него го допуснаха да се разхожда в Парламента и да се държи като господар. Какво каза Бойко по новините - "Винаги съм уважавал и благодарял за подкрепата на АТАКА, не знам изобщо за какъв инцидент става въпрос"... Предател, готов заради егото си да допусне луд да оперира живота и благосъстоянието на съгражданите си.

# 85
Защо има черги и се молят на вън, моля да ми обясни някой ,винаги ли е така?

Джамията вътре е пълна. Няма места за всички молещи се и поради тази причина е имало молещи се и навън.

# 86
Малко встрани от полемиката, но се чудя след 50 години дали нещо подобно няма да се случва пред "Александър Невски". Само че групите ще са си разменили ролите Rolling Eyes

# 87

БКП никога не е падало от власт - и преди и след,  все БКП си е на власт, само че с "нова маска" /било БСП, СДС, Атака, ГЕРБ/...но вие си вярвайте де, нищо против.

И по темата, Воленчо е най-добре да го освидетелстват, пък дано и Атака да придобие нормалният си образ.

# 88
Ако излезем от софийската джамия и погледнем към Родопите, нещата не са така повърхностни като сблъсък на религиозни и националисти, завършил с два ареста. Забравиха се акциите на ДАНС в Родопите.
Етническият климат у нас винаги е бил подържан с участието на Ахмед Доган във властта.

# 89
  • София
Малко встрани от полемиката, но се чудя след 50 години дали нещо подобно няма да се случва пред "Александър Невски". Само че групите ще са си разменили ролите Rolling Eyes
Ето над това трябва да се замислим

Общи условия

Активация на акаунт