Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 021
  • 986
  •   1
Отговори
# 60
м/у другото не знам дали сте от София и дали знаете, но това каре там редовно се показва на туристи като уникално място, където на по-малко от 100 кв.м. има джамия, църква и синагога. такова чудо нямало другъде по целия свят. Символ на българската толерантност, етническа и религиозна. И други такива факти от миналото на едни други българи, разбира се;-)

# 61
районът е силно мургав , за съжаление , и доста западнал ,
наскоро минах привечер само мургави мъже наоколо , направо се притесних ...

# 62
Аз, просто...не разбирам колко прост трябва да е един човек, за да тръгне след тоя луд...и колко прости и нищожни са хората, които му вярват...просто ми се реве, заради тези нещастници Sad

Нищо не съм гледала само си предствям що за глупост са могли да сътворят, но моето мнение, че тези хора са болни. Трябва да  се лекуват.

Волен е много болен човек се вижда от клиповете.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 20:11 от Цонна

# 63
  • София
м/у другото не знам дали сте от София и дали знаете, но това каре там редовно се показва на туристи като уникално място, където на по-малко от 100 кв.м. има джамия, църква и синагога. такова чудо нямало другъде по целия свят. Символ на българската толерантност, етническа и религиозна. И други такива факти от миналото на едни други българи, разбира се;-)

Peace

# 64

Това каре въобще не трябва да се показва на никакви туристи, защото е мръсно, страшно и западнало. И е пълно с разни цигани, които не знам с какво се занимават, но са на групички, и лично на мен ми изглеждат страшни винаги, когато мина оттам.

# 65
И не турците са ни виновни, а тези, които съсипаха
и продължават да съсипват държавата, а те в голямата си част
са БЪЛГАРИ !!!

Малко изместваш въпроса, никой не е казал, че турците са ни виновни за нещо. Нямам нищо против другите религии, но не по този начин Naughty Тук имам приятели турци, в България също, но те не ми натрапват своите възгледи.

# 66
Това каре въобще не трябва да се показва на никакви туристи, защото е мръсно, страшно и западнало. И е пълно с разни цигани, които не знам с какво се занимават, но са на групички, и лично на мен ми изглеждат страшни винаги, когато мина оттам.
как какво правят - чакат време да дойде за молитвата

# 67
Циганите едва ли чакат мюсюлманската молитва .

# 68
Днес ме е срам, че съм българка. Нека си се молят, където си искат хората. Тук в САЩ често виждам хората да се молят на улицата. Евреите се молят на големи групи, когато ги свари времето за молитва навън. Мюсюлманите също - постилат си нещо на тротоара и това е. Християните пък много често раздават брошури, проповядват и стоят с разни плакати и образи на Исус. Голям праз, не ми пречат, нищо не ми натрапват.

А новият френски закон е ултранетолерантен. Каква е разликата между Саудитска Арабия, където не можеш да ходиш непокрита, и Франция, където не можеш да ходиш покрита?! Ако искам, и цедка за спагети ще си нахлупя и никой не може да ми каже да я сваля. Абсолютна глупост е този закон.

# 69
те са мургави , не са цигани ... циганите са по пазара ..около джамията няма роми .

за феновете - 1.кое е традиционното на високоговорителите ?

2.защо и отвън е пълно с народ - не ги събира  джамията ли или какво ?

# 70
Защо има черги и се молят на вън, моля да ми обясни някой ,винаги ли е така?
Предполагам, защото в самата джамия няма място - все пак е една единствена в цялата ни столица. Например сега направих бърза проверка в гугъл - в Берлин има цели 59  Peace

Peace
Tired Четейки част от коментарите, май наистина трябва да говорим за минало време щом става дума за толерантност и българи.  

# 71
точно четох някакво заглавие :

Доган: Zaman gelecek, goreceksiniz ne olacak
Ще му дойде времето…и ще видите какво ще се случи, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган в ардинското село Бял извор

как е дошла ''традицията'' да има високоговорители на джамията и кое му е традиционното на това всъщност ?
А какво им пречи на всички българи да са единни дотам, че да не влезе една етническа партия в парламента? Какво им пречи на всички партии, партийки и партийни величия да мислят за държавата повече отколкото за личните си каси и интереси? На някого нещо са позволили и вие се дразните, ами той ли е крив или този, който държи в ръцете си и разрешителния и ограничителния режим? По същия начин се дразните и в темите за циганите. Пак те виновни.
Щом като е обществено неприемливо да превземат всеки ден някакви обществени пространства, то има органи, които трябва да ограничат това. Ако, разбира се, има воля за това.... За всички!

# 72
  • София
Искам само да забележите как започва репортажа ...
http://www.btv.bg/news/bulgaria/zakonired/story/807561074-Boy_i_ … _Banya_Basha.html
Няма повече да коментирам !
10 c's и в Истанбул е така - църква, джамия и синагога Simple Smile
Църква има и в султанския дворец Топкапъ.

# 73
Каква е разликата между Саудитска Арабия, където не можеш да ходиш непокрита, и Франция, където не можеш да ходиш покрита?!
във Франция можеш да ходиш покрита , но все пак очите трябва да се виждат ,
другата разлика е , че всеки иска във Франция , дори и тия със забрадките , а никой не ще в С.Арабия  Mr. Green

# 74
 Между другото пред централния вход на халите също винаги има такива силно съмнителни групички, много подозрителни ми изглеждат. казаха ми, че са тези, които срещу 50 лв. купуват фирми със задължения за милиони на свое име. Купуват или продават не знам, но работата им не е чиста, и не знам защо полицията не ги закача. Въобще районът там наистина е страшничък, бих го нарекла площад "Али Баба и 40-те разбойника". Наистина само високоговорителите на джамията липсват, и човен придобива усещането, че е в Багдад например  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт