Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 28 072
  • 986
  •   1
Отговори
# 480
 Добре, че форумът не е представителна извадка на обществото, иначе аз щях да се отчая, че и българите вече са с промити мозъци на тема толерантност.

# 481
  • Paradise
"толерантност" е една много удобна думичка, когато трябва да си заровим главата в пясъка и да оставим нещата да се развият сами (примерно). Grinning

# 482
Депутатите на Доган далеч не са безгласни букви, особено с оглед на последното накланяне на ББ към ДПС Rolling Eyes
какво накланяне има към Доган ?

# 483
То добре, че спасихме Коледа, нали имаше борба, че ги обиждал, да не сме празнували.

# 484
  • Paris, France
То добре, че спасихме Коледа, нали имаше борба, че ги обиждал, да не сме празнували.

А какво точно се празнува на Коледа?

# 485

Това е друг спор, скоро го водихме за Великден.

# 486

Доколкото знам Христос е роден на този ден. Защо питаш, едва ли е от незнание.

# 487
  • София
Игнор на провокаторските въпросчета..... ignore2
Това си е подигравка вече и не говори добре за изразилият я...

# 488

Доколкото знам Христос е роден на този ден. Защо питаш, едва ли е от незнание.
Не че искам да се заяждам или пък е по темата,но да ти кажа че въпроса е спорен според някои учени.
Може би затова пита.

# 489
Игнор на провокаторските въпросчета..... ignore2
Това си е подигравка вече и не говори добре за изразителя си.....

А, тя Невенчето още вчера пускаше някакви такива въпросчета, кокетирайки и правейки се зорлем на тъпа. Християнска държава ли е България, и ако е такава защо не го пише в конституцията. Абе друго си е човек да се направи на интересен. Макар че този път не прозрях дълбокия замисъл на този иначе доста семпличък въпрос.

# 490
  • Paris, France
Е, не знаех. На мене Коледа ми звучи като ....... колене. На прасе. За Христос зная, че е роден по нова година от новия еврейски календар (не библейския). Има някои странности и несъотватствия. Примерно, много православни църкви празнуват Коледа на 7ми януари а обрязването на Христос на 1ви. Как може да е обрязан преди да се е родил. Абе, луда работа.

# 491
 Ок, а това какво общо има с Атака, джамията и протеста срещу високоговорителите? Или е просто самоцелно въпросче, изчакване някой да се върже да отговори, за да последва "оригинален" отговор?

# 492
  • Paradise
Ох, като се почнат тези въпроси кога какво празнуват (най-вече християните).
Но да не дойде време, когато да ревете, че Франция е "ислямска република и нашите деца тр. да изучават Корана по задължение".
Защо, примерно, не се противопоставят евреите на мюсюлманите?!
Нищо лично към никой!

Невена, мислех, че си образована жена, но с този си коментар яко се изложи!

# 493
чудя се на Невена  мъжът й от Тунис ли е или от Мароко  ....

# 494
Мислех, че вече няма какво да се каже по темата, ама тя си върви.
Пипинс, много точни постове Peace

Общи условия

Активация на акаунт