Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 855
  • 986
  •   1
Отговори
# 750

КЛОНКА, те няма да те разберат. Една от тях дори е носила цветя, за да засвидетелства топли чувства към сводниците, които се събират в района, какво повече да си говорим.

# 751
Властта до 1989 е редуцирала броят на джамиите (поне в София).
Някои са превърнати в музеи (напр. Археологическият музей срещу Президентството е музей от края на 19в, преди това сградата е била джамия, след това болница), на други са им бутнати минаретата.
Но много от старите джамии са паметници на културата.
Всичко това се е случило до края на 19 век. СЪвсем съзнателно се е запазила една-единствена действаща джамия.

# 752
  • Costa Rica

КЛОНКА, те няма да те разберат. Една от тях дори е носила цветя, за да засвидетелства топли чувства към сводниците, които се събират в района, какво повече да си говорим.
Интересно, как сред всичките ми мюсюлмански приятели не фигурира нито един сводник. Не се движа в подходящите среди, явно newsm78

Има. Иван не е отишъл да го прави в Ливан, като си сложи олтара насред площада да прави метани и да пали свещи под съпровод на поп по високоговорител.
Но ако отиде в Ливан, никой няма да му попречи да го направи Wink
Ливан не е подходящ пример, пробвай със Сауди Арабия.

# 753
          Не прочетох всички коментари , но ........
       Възмутена съм от действията на " Атака" . Според мен е грехота да нападаш молещи се и то във храм . Господ е един , но с различни имена . И всеки уважаващ първо самият себе си , трябва да уважава правото на молещият се , без значение от религията която изповядва . Ако в Бг е допуснато да се отразяват молитвите по високоговорители , вина имат единствено управляващите . Защото те са хората , които най - редовно събуват гащите на народа , за да спечелят лични облаги. Действията на " Атака " не са в полза на народа ни , за мен това са ненормалници . Волен се прави / или иска , да е новият последовател на Хитлер и СС . С неговите действия най - много да доведе до още по големи сблъсъци на религиозна основа . Което ще бъде с много лоши последствия за българският народ. Спомнете си събитията в Югославия преди няколко години . Това ли искаме и ние за нашата малка държава? Расизмът никога няма да доведе до нещо добро в живота ни . За мирно съжителство е необходимо да имаме толерантност и уважение към хората , които се различават от нас . Без значение дали в изповядване на религия, на различно мнение или сексуална ориентация .

# 754

Интересно, как сред всичките ми мюсюлмански приятели не фигурира нито един сводник. Не се движа в подходящите среди, явно newsm78

Твоя си работа къде се движиш. Районът на Лъвов мост е известен на всеки софиянец като районът на червените фенери. Кой ли движи бизнеса? Много вероятно ми се струва да са мургавите типове, които кибичат около джамията, пред халите, около женския пазар, по Мария Луиза, въобще в този така колоритен и несъмнено много европейски район, огласян от минарета и арабски песнопения и търговци на плът и това онова друго. Какво друго му остава на един толерантен човек освен да им занесе цветя?

# 755
Не знам защо ги нарочихте аработе за доминиращи в този бизнес. Аз не съм навътре, но ми се струва, че баш по Лъвов мост контингентът е мургав, също като сливенския да речем. Арабите съм ги виждала да се занимават със злато, търговия с наргилета, храни, килими, дрехи. Във Варна познавам лекари, собственици на хотели и заведения.
В Сливен араби пред джамията има ли, бизнесът с плът там от араби ли се движи?

# 756
  • София

Щото сме цивилизовани, толерантни и изпълнени с любов към всички.
И като смятам, че тая паплач в района не е нито религиозна, нито й пука за молитвата, а се тълпи там като на някакво стъргало и скоро ще е опасно българите да минаваме без охрана оттам, значи съм ксенофоб. И трябва силно да се срамувам.

Делфи, Ливан го лепнах произволно, айде, Саудитска арабия да е, щом си рекла.
Тези по Лъвов мост са окупирали всичко. И са си измет, по моите критерии. Питай приятелите си мюсюлмани колко от тях ходят ежедневно в Баня баши, моля те.

Рокси, да не би да искаш да кажеш, че арабите не са мургави? Mr. Green

# 757
  • Paradise
Минаретата не огласяват.
Софийската джамия е с едно минаре.
Елементарна обща култура не вреди.

# 758
Неточно се изразих, то и аз съм мургава:)
Цигани имах предвид под 'мургави'.

# 759
  • София
Рокси, циганите "работят". По улиците. Те са труженици. Онези, в "заведенията" са предимно чужденки, директният контрол върху тях е разнообразен, арабите са в него. На кого е бизнесът, не зная, но със сигурност не е на арабите. Те са подизпълнители, така да се каже. Laughing
Нелегална търговия, дребни измами, наркотици, проституция...ей такива неща се връткат там, а обменят опит пред джамията, шляят се. Ясно ти е за какво говоря.

# 760
"Мургавите" /нарочно в кавички, защото мургавата кожа, не е порок/...са с индийски корен, нямат нищо общо с арабският.

# 761
  • София
А, добре, ясно. Значи арабите не са мургави. Мургавите са индийци. Mr. Green
Значи, ок, около джамията има индийци.
Или пакистанци.
Супер!

# 762
Тези, които "работят", Клонке...
Арабите, не са толкова мургави /Кадафито, мургав ли е?/.

# 763
Арабите, не са толкова мургави /Кадафито, мургав ли е?/.

Това какво значение има? Да не издребняваме. Да, мургави са.

# 764
  • София
А, да, това го уточнихме. Mr. Green
Ама тези, които "работят" на улицата. Тези по "заведенията" хич не са мургави.

Общи условия

Активация на акаунт