Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 863
  • 986
  •   1
Отговори
# 735
представи си, че всеки ден ми се налага да минавам покрай джамията.
И този цирк не е само от последния петък.
"Атака" периодично пускат възрожденски песни от уредба край джамията, това от няколко години насам.
По едно време, докато не бяха разкопали за изграждане на метрото, разполагаха уредбата точно до джамията, наприщваха музиката и събираха подписи.
Сега паркират отстрани на халите, защото "Мария Луиза" е почти затворена поради строителството на метрото. Няма как да разпънат шатрите и музиката се лее от един автомобил.
В четвъртък по обед се носеше Борис Христов и "Многая лета".

Може и така да е. Аз рядко минавам през този район. А точно в петък я съм минала, я не... А това ли е начинът според теб за преборване с проблеми? Да си правим на пук, и както писа Невена, да се сърдим като малки деца, да се дърпаме и да късаме? Ще ми пускат музика по време на молитва!  ooooh! Толкова детинско и тъпо, че няма накъде повече. Разберете, че с рогата напред не може да се оправи нищо.

# 736
Колко от вас изгледаха това, клипче...

Това клипче е закърпеният с бели конци идеологически хастар на правачите на "Нов световен ред".
Доста дразнещ инфантилизъм в призивите като се има предвид кой си създава този нов измислен враг, кой го дресира агресивен и на кого му трябва като претекст за войните му "срещу злото" по чуждите държави.

А елементарните правила за обществения ред и елементарното възпитание в във връзка с повода за темата не се налагат поради "доводите", инплантирани в клипчето. Напротив - и клипчето, и демонстративното нарушаване на правилата с дъненето на високоговорителите са от едно тесте за редене на изкуствени конфликти.

Най-лесният начин срещу тях е правилата за обществения ред и спокойствие от съответната наредба да се спазват. Именно защото всеки "чужд гражданин", представил се за минувач, който отмества килимче, може да се координира с всеки друг чужд гражданин, представящ се за богомолец, извикани по тонколоните, за да инсценират сбиване, да провокират противопостаняве по този начин, да насаждат разделение и омраза, която да ескалира дотолкова, че да бъдем "умиротворявани" или поне "гарантирани" чрез разполагане на световните застрахователи срещу злото у нас.

Толкова прозрачен и изтъркан сценарий. Комикс като всички останали набързо скалъпени комикси преди съответната фаза на нахлуване на "добрите" в съответната чужда страна по причина на борбата с "лошите".

"Чуждите граждани", за които се плаче в петицията, със  сигурност не са нито обикновени мюмюлмани - богомолци, нито православни християни. Много е любопитно МВР да даде инфо за тези "чужди граждани", оказали се "на мястото на събитието".

# 737
  • София
Холограма, ти пък като една същинска врачка как им разкри ходовете с едни небрежен магически жест!!! Браво!

# 738
  • при него
Клонче, аз го гледах....  Cry

# 739
  • Paradise
То там вече живеещи (почти) няма.
През деня района на халите и джамията е сборен пункт на арабско говорещи, разни изпаднали хора, градинката между банята и джамията е станала свърталище на бездомници, смърди на урина.
По тъмно аз се притеснявам да мина сама в този район.

Мишелин, никъде не съм казала, че това е начинът, за десети път сигурно пиша, че не одобрявам изстъпленията на "Атака", както в петък, така и по принцип.

За всяка болка има и билка, но, уви, няма желание за справяне с проблемите (като цяло).
Трябва периодично да се играе по тънката струна, което е много, много опасно.
И от това никой не печели.
Но и да се крием зад така удобната за мнозина думичка "толерантност", това също не приемам.

# 740
  • Paris, France
Невена, супер лесно е. Като в Дубай или Либия. Вадиш работна виза за Иванчо, той работи Х години, ама не води семейството, освен във ваканциите, нали? А тука какво става - идва Хасан, осгуряват го на 500 евро, тутакси привиква жената с детето,  тя ражда безплатно като социално слаба още няколко деца  и се почва - това безплатно, онова безплатно .... знаеш ситуацията.

В Дубай и Либия няма проблем да се заведе семейство а в Дубай и любовница може ако е чужденка. В Либия много българи си водеха не само жена, мъж и деца ами и родители. Съседката на майка беше завела дъщеря си с безработния зет и майка си. Дъщеря и роди там безплатно. И аз родих в Англия безплатно а още не бяхме официално женени с мъжа ми.

Моя приятелка живя в Дубай и Абу Даби с гаджето си 7 години без да са женени. Даже и сестра и живя там с тях.

Хасан с 500 евра и себе си не може да гледа в БГ, камо ли жена и деца. Над майка имаше ливански наематели и плащаха за малък апартамент около 400 евра на месец. Животът в БГ е скъп а заплатите са ниски.

# 741
добре де, аз се чудя тези хора, които излизайки от турско робство са запазили тази джамия защо са го направили, защо не са я бутнали, като Мавзолея, напр.

Невена,  когато баща ми трябваше да работи в Либия НЕ можеше да доведе и семейството си. Спасител имам познат в ресорт работи в Абу Даби и също няма право да доведе семейството си. Живее си с 4 съквартиранта в една стая и това е докато му изтече договора. За мен това е нормалноз а една работна виза.. Изпраща пари в БГ, никакви европейски изпълнения не му се случват, за гражданство пък изобщо не може да се говори, нали
Тук 500 евро МАСОВО викат семейството от Тунис, Мароко, Китай и т.н. Ситуацията е страшна, това нито в Америка, нито в Дубай е възможно.
Но няма връзка с молитвените килимчета, те не ми пречат, забрадките също.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 15:23 от black yogurt

# 742
Холограма, ти пък като една същинска врачка как им разкри ходовете с едни небрежен магически жест!!! Браво!

Един път гледах де Ниро в един филм за магически жестове на врачки. Оттам трябва да ми е...
Пуснаха го баш преди войната в Югославия, спасяването на албанците с приятелски огън и прочие лаене на кучета.

# 743
  • София
То там вече живеещи (почти) няма.
През деня района на халите и джамията е сборен пункт на арабско говорещи, разни изпаднали хора, градинката между банята и джамията е станала свърталище на бездомници, смърди на урина.
Чудно!
Баш по вкуса на някои. Изтласкват традиционното население и си обособяват лично пространство. Mr. Green

# 744
  • Costa Rica
Колко от вас изгледаха това, клипче...

Това клипче е закърпеният с бели конци идеологически хастар на правачите на "Нов световен ред".

Изгледах го.
Мнението ми съвпада с това на Холограма.

# 745
  • София
Хасан с 500 евра и себе си не може да гледа в БГ, камо ли жена и деца. Над майка имаше ливански наематели и плащаха за малък апартамент около 400 евра на месец. Животът в БГ е скъп а заплатите са ниски.
А сега си прави изводите как все пак Хасан успява да направи тая врътка.
Щото по-напред ме пита нещо по въпроса Grinning

# 746
  • Costa Rica
По същия начин, по който Иван си изхранва семейството с 300лв заплата. Няма разлика Mr. Green

# 747

Ами тя Невена едва ли се сеща, че за някои хора да спиш на легло е скок в лукса и нямат никакъв проблем да мизерстват  с 500 евро, защото толкова пари накуп не са виждали. Да не говорим, че в момента, в който се съберат със жената и децата,  се почват социалните помощи от държава, организации, масово мюсюлмани ги изхранва Каритас, примерно, имат и свои организации. Много си е възможна даже 'врътката", социалния балон в ЕС ще се спука до голяма степен точно от нея.
Мога и сметка да направя, но съм я правила в други теми, хич не им излиза Айшето да хване работа, да спрат да се плодят,  или той да увеличи ( декларираните) доходи

# 748
  • Paradise
Властта до 1989 е редуцирала броя на джамиите (поне в София).
Някои са превърнати в музеи (напр. Археологическият музей срещу Президентството е музей от края на 19в, преди това сградата е била джамия, след това болница), на други са им бутнати минаретата.
Но много от старите джамии са паметници на културата.

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 15:58 от Пипинс

# 749
  • София
По същия начин, по който Иван си изхранва семейството с 300лв заплата. Няма разлика Mr. Green
Има. Иван не е отишъл да го прави в Ливан, като си сложи олтара насред площада да прави метани и да пали свещи под съпровод на поп по високоговорител.

Общи условия

Активация на акаунт