Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 879
  • 986
  •   1
Отговори
# 720
Естествено ,че няма да ни напада Турция .
Джулияна се притеснява ,че ако не ги оставим да правят каквото си желаят т.е. да сме безкрайно толерантни това може да стане .Щели сме да ядосаме Доган и тогава сме щели да видим ние.
може би за да не го ядосваме трябва за него да гласуваме тя явно това смята да направи.
black yogurt ако , по принцип и така нататък не върши работа .Имат си джамия нека изповядват вярата си вътре ,а не по тротоарите .Никой не е длъжен да се съобразява с тях .
би било редно да са малко по- толерантни към  останалите хора.

# 721
  • Paradise
Аз съм казала какво е моето мнение по въпроса.
За мен това преекспониране има съвсем друга цел - изграждането на ислямския комплекс в "Малинова долина".
На мен храмовете не ми пречат, не съм обаче съгласна, че изведнъж изповядващите исляма станаха толкова много.
За пореден път казвам, че и действията на "Атака" не одобрявам по никакъв начин, всичко е предизборно.
В разигралия се цирк в петък виновни са и двете страни.
Заиграването с етническия мир в страната ни не носи на никой полза.
Продължавам да твърдя, че ние, българите, сме много толерантен народ.

# 722
Да, вярно е, че скоро ислямът ще е преобладаваща религия, но това отново е въпрос на целенасочена политика. Защото там голяма вина имат .... догматиците от Ватикана.

# 723
Кое точно на европейската имиграционна политика?
Това, че допуска и граждани на страни извън ЕС да живеят и да работят, или че се дава прекалено лесно гражданство и социални привилегии?

Ако аз трябва да я променя ( политиката) ще е в посока издаване на срочни работни визи без право на събиране на семейства. Това е. Хладнокръвно, по арабски. За всичко останало хората отвъд океана са измислили точкова система.

# 724
  • София
не, Пипинс, питам те, ако църквата не можеше да побере хора за служба в неделя какво щеше да стане?! Да ги върнат по домовете? Или да останат в двора?

Аз мразя европейската имиграционан политика. Но не мога и никога няма да отрека правото на човек да вярва в каквото иска и да се моли. Освен, че са нарушили правото на Отилия да походи по тротоара точно в този момент, друго не виждам да са сторили на 'българите'.

Великден е един  годишно, пък и  които се дразни има  държави с джамии, да ходят там / където си им е мястото всъщост/
Гледах един " мирно молещ се" , който се похвали че, играел в " Под прикритие" , та този  сам си каза че, е чист турчин от Родопите, във филма разбира се играел бос на турската мафия Grinning

# 725
Танче, много те уважавам, но за какво промиване на мозъци говориш?  Rolling Eyes Турските сериали да не ти ги пускат турците?  Laughing И как разбираш какво проповядват чрез молитвите? Аз лично арабски не разбирам и идея си нямам какво пеят.  Laughing

И защо ми се струва, че ако евреи или арменци бяха с високоговорителите, нямаше да има такъв отзвук? По-скоро това е проблемът:
Цитат
дядовците ни сас се били и са умирали, за да можем ние днес да бъдем свободни,
 Confused

И разбира се, не само българите се  опитват да "разрушат етническия мир". Слушала съм речи на Доган и дупеблизци. Разпалзват страстите на аудиторията, нагнетяват омраза и чакат да им паднат гласовете по време на избори.  Tired Но не нападайте обикновените хора и не слагайте всички под общ знаменател, моля!  Peace

# 726
джамията е за 700 души , съмнява ме да са повече ,
впрочем нали си мият краката , как успяват всички да си измият краката преди молитва ?

# 727
На мен храмовете не ми пречат, не съм обаче съгласна, че изведнъж изповядващите исляма станаха толкова много.

Ако не беше този протест на Атака, може би и нямаше да разбереш...  Rolling Eyes
Не вярвам да си следила всяка седмица каква посещаемост има петъчната молитва.

# 728
не, Пипинс, питам те, ако църквата не можеше да побере хора за служба в неделя какво щеше да стане?! Да ги върнат по домовете? Или да останат в двора?

Аз мразя европейската имиграционан политика. Но не мога и никога няма да отрека правото на човек да вярва в каквото иска и да се моли. Освен, че са нарушили правото на Отилия да походи по тротоара точно в този момент, друго не виждам да са сторили на 'българите'.

Великден е един  годишно, пък и  които се дразни има  държави с джамии, да ходят там / където си им е мястото всъщост/
Гледах един " мирно молещ се" , който се похвали че, играел в " Под прикритие" , та този  сам си каза че, е чист турчин от Родопите, във филма разбира се играел бос на турската мафия Grinning

То на църква не се ходи задължително само на Великден.
Всяка неделя има неделна служба за християните, която е мн. по-важна от това да се чукнеш с яйца в двора на някоя църква на Великден. Всяка голяма религия има такъв ДЕН в седмицата. Ама няма вярващи, които да пълнят ни църквата, ни двора й. Ако имаше, щяха да излизат на двора, и попа да говори по микрофон, за да се чува навън. Но това не е проблем на мюсюлманите, нали.

# 729
  • София
Да не говорим какво правеха пък турците по време на възродителния процес, сега също в районите с турскоговорящо население. Ама е лесно да се пише когато си надъхан от " прекрасните" турски сериали и рахат локума на Босфора.
Обаче опитаи да намериш работа в Родопите и и североизточна Бг, ако не знаеш  турски е кауза почти невъзможна

# 730
  • Paris, France
Кажете, моля, в другите български градове, в които също има джамии насред центъра, така ли са изнесени молитвените килимчета извън джамията?

http://slivendnesiutre.wordpress.com/2011/04/29/%D0%B0%D1%80%D0% … 1%81%D0%BB%D0%B0/ - ето тук има снимка от петъчна молитва пред джамията в София; ясно се вижда точно къде са молещите се.

Да в центъра на Разград има, по време на майските събития 89г, полицайте там вкарваха, акъла в главите им. Т.е. не там а около нея

И успяха ли да го вкарат? Като гледам май не hahaha.

На снимките ясно се вижда, че има предостатъчно място по тротоара за минувачите и че килимчетата не пречат на минувачите. Дъненето на православна музика пред молещите се си е чиста провокация и вместо да изпише вежди вади очи.

Аз не виждам смисъл от подобни прояви, които показват пред обществеността православните християни като озверели простаци, които, безсилни в омразата си, като разсърдени дечица блъскат, крещят, късат и палят.

Кое точно на европейската имиграционна политика?
Това, че допуска и граждани на страни извън ЕС да живеят и да работят, или че се дава прекалено лесно гражданство и социални привилегии?

Аз също мисля, че е добре да се ограничат социалните привилегии за чужденци и да се затрудни получаването на гражданство. Във Франция допреди много скоро чужденец можеше да се декларира французин след едногодишен брак с френски гражданин и ако не се противопоставят до една година се считаше гражданин. Ако двойката има общо дете - веднага можеше. Сега вдигнаха срока на 2 години. В България зная , че получаването на гражданство е трудно и бавно.

# 731
  • Paradise

Ако не беше този протест на Атака, може би и нямаше да разбереш...  Rolling Eyes
Не вярвам да си следила всеки седмица каква посещаемост има петъната молитва.

представи си, че всеки ден ми се налага да минавам покрай джамията.
И този цирк не е само от последния петък.
"Атака" периодично пускат възрожденски песни от уредба край джамията, това от няколко години насам.
По едно време, докато не бяха разкопали за изграждане на метрото, разполагаха уредбата точно до джамията, наприщваха музиката и събираха подписи.
Сега паркират отстрани на халите, защото "Мария Луиза" е почти затворена поради строителството на метрото. Няма как да разпънат шатрите и музиката се лее от един автомобил.
В четвъртък по обед се носеше Борис Христов и "Многая лета".

# 732
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Никога не ми е пречила джамията в центъра на "Европейската София", никога не са ми пречили новините на турски.
Ми то и на народа ни не е пречило когато османците са изнасилвали жените и убивали мъжете и децата. Нека не ви пречат и новините на турски защото скоро ще има и бг канал на изцяло турски език. СТИГА - Докога с това овчедушие.  

# 733
Невена, супер лесно е. Като в Дубай или Либия. Вадиш работна виза за Иванчо, той работи Х години, ама не води семейството, освен във ваканциите, нали? А тука какво става - идва Хасан, осгуряват го на 500 евро, тутакси привиква жената с детето,  тя ражда безплатно като социално слаба още няколко деца  и се почва - това безплатно, онова безплатно .... знаеш ситуацията.

# 734
  • София
представи си, че всеки ден ми се налага да минавам покрай джамията.
И този цирк не е само от последния петък.
"Атака" периодично пускат възрожденски песни от уредба край джамията, това от няколко години насам.
По едно време, докато не бяха разкопали за изграждане на метрото, разполагаха уредбата точно до джамията, наприщваха музиката и събираха подписи.
Сега паркират отстрани на халите, защото "Мария Луиза" е почти затворена поради строителството на метрото. Няма как да разпънат шатрите и музиката се лее от един автомобил.
В четвъртък по обед се носеше Борис Христов и "Многая лета".
Ужас! Това е нечовешко, не зная как живеещите наоколо успяват да запазят душевния си мир. Аз бих полудяла. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт