Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 858
  • 986
  •   1
Отговори
# 930
Пускат бе, Клонке, как да не пускат:) Аз съм влизала в Софийската джамия. Естествено когато е празна, нямам работа там, докато се молят. Те са си разделени по дифолт на мъже и жени по това време, поне така съм чувала:)

# 931
В цял свят има националилистически  партии, във Фр Льо Пен,  щеше аха-аха президент да стане.
Споко, има време, Марин, щерка му, е поела кормилото и не се знае знае ли се...четох наскоро едни статии в Л'Експрес, ние не откриваме топлата вода, нали, така че...малко прекалено фойерверки хвърчат по повод на това събитие....

# 932
  • София
Пускат бе, Клонке, как да не пускат:) Аз съм влизала в Софийската джамия. Естествено когато е празна, нямам работа там, докато се молят. Те са си разделени по дифолт на мъже и жени по това време, поне така съм чувала:)
Значи, утре сутринта съм там. Mr. Green

# 933
  • София
Има един цитат от корана според които ревностните мюсулмани- мъжове....трябва да " Не правете от себе си земя а ,от жените си  небе " Това значи ли че, позата " Ездачка " е скверна Laughing

# 934
В цял свят има националилистически  партии, във Фр Льо Пен,  щеше аха-аха президент да стане.
Споко, има време, Марин, щерка му, е поела кормилото и не се знае знае ли се...четох наскоро едни статии в Л'Експрес, ние не откриваме топлата вода, нали, така че...малко прекалено фойерверки хвърчат по повод на това събитие....

Случайно някоя от вас да се е интересувала от събитията в Унгария в последните години? Ами те си имат цяла малка войска от доброволци, които пазят унгарците от циганите. Да не говорим за дясното им правителство, коалиция на партията Фидес с крайнодесните Йобик.

# 935
  • София
И аз отивам да видя Simple SmileЗащо тогава ме изгониха, казаха ми че не може христиани да влизат

# 936
много ще ти тича да си 'квартален" Grinning хем имаме традиции в хайките по квартали:)

дмария, ами нещо ми подсказва, че не си подходила твърде миролюбиво , ако си влязла с турското робство едва ли са се възторгнали:–)
/аз имам и някакъв блед спомен, че и от училище са ни водили, но може и да бъркам/

# 937
В цял свят има националилистически  партии, във Фр Льо Пен,  щеше аха-аха президент да стане.
какво да откриват , националистите  набират сила навсякъде , всеки иска да си опази обществото , което е създавал стотици години ,
тия дни финландските си учетвориха резултатите , те там , в ъгъла на Европа , от какво ги е страх ?

# 938
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Поздрав за защитничките на "онеправданите" мюсюлмани  Mr. Green

Да не забравиш да си вземеш шамията Wink

# 939
  • София
И аз отивам да видя Simple SmileЗащо тогава ме изгониха, казаха ми че не може христиани да влизат
Обаче, ако не ни пуснат, значи Лени е с връзки и повече с нея няма да си говоря. Crossing Arms

# 940
какво да откриват , националистите  набират сила навсякъде , всеки иска да си опази обществото , което е създавал стотици години ,
тия дни финландските си учетвориха резултатите , те там , в ъгъла на Европа , от какво ги е страх ?
Малко отклонение от темата, но...
Напоследък четох книги, верно романи, за подземния свят на Стокхолм....
Колкото и да е пресилено или романизирано, не е истина какво е и там....
А съм си мислила, че Скандинавието е един малък рай на благополучието и спокойствието...

# 941
ей ся ще звънна, ще ви чакат момчетата...
първо  изрецитирайте  "Даваш ли даваш балканджи Йово" досами спирката на седимцата  и после влизате, много ще ви се зарадват  Mr. Green

имънки, не ми ги пускай тия, щото на мен ми става интересно какво е, какво се говори, много съм любознателна към непознатото, изобщо не ме дразни:-) тоя на арабски ли пее? Нашия на турски ли пее?

# 942
  • София
ей ся ще звънна, ще ви чакат момчетата...
първо  изрецитирайте  "Даваш ли даваш балканджи Йово" досами спирката на седимцата  и после влизате, много ще ви се зарадват  Mr. Green

имънки, не ми ги пускай тия, щото на мен ми става интересно какво е, какво се говори, много съм любознателна към непознатото, изобщо не ме дразни:-) тоя на арабски ли пее? Нашия на турски ли пее?
Имаш предвид цвиленето ли не знам, но аз получавам главоболие някакви странни  звуци  са ми

# 943

Имаш предвид цвиленето ли не знам, но аз получавам главоболие някакви странни  звуци  са ми

И аз така. Вой  ooooh!

# 944
тя и простотията е странна, но виж, че се свиква Wink

Общи условия

Активация на акаунт