Каква раница за първокласник?

• 122 902
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Hug не се сърди, аз понеже никак не обичам да звъня по такива места и да питам, та за това така го написах Simple Smile  обаче странна ситуация и на мен ми стана любопитно къде е ходила Мили Crazy

# 361
  • София
 Hug и аз не обичам, но съм на зор. Сега си мисля, че аз питах за раниците на ars una, да не би да има склад за някоя от другите марки  newsm78. Любопитно ми и на мене и с нетърпение ще чакам отговора на Mili.

# 362
  • София
В понеделник, когато и аз звънях на ranitsi.com, ми казаха, че единствено от сайта им можело да се поръча. Не може да се отиде на място. И аз питах понеже съм в Младост 4, пък на сайта пише, че те са в Младост 1, ама....
Накрая купих от немския Ebay комплекта на Herlitz, който в ranitsi.com е 199,90 за 140 лв с доставката. Само дано дойде до 17 септември  Mr. Green

# 363

Раници за училище и градина Ranitsi.com
гр.София,жк.Младост-1

Това е от сайта им. Младост-1, ама къде там  Crazy

На много лесно място. От The Mall карах към центъра и точно между Макдоналдс и една автомивка се свива вдясно, кара се до края на улицата и там - вдясно. В бл. 57 се намира, а ако жената я няма, й се звъни, тя живее отгоре и веднага слиза. Мога да дам мобилния й на лични или да я потърсите през сайта и по скайпа. Всъщност аз писах на скайпа й и тя ме помоли за моя мобилен, обади се веднага и ми разясни много мило каквото ме вълнуваше. Така че скайп също е добър вариант, ако искате да узнаете дали нещо го има на склад. Например неща на Габол почти нямаше.

# 364
  • София

Раници за училище и градина Ranitsi.com
гр.София,жк.Младост-1

Това е от сайта им. Младост-1, ама къде там  Crazy

На много лесно място. От The Mall карах към центъра и точно между Макдоналдс и една автомивка се свива вдясно, кара се до края на улицата и там - вдясно. В бл. 57 се намира, а ако жената я няма, й се звъни, тя живее отгоре и веднага слиза. Мога да дам мобилния й на лични или да я потърсите през сайта и по скайпа. Всъщност аз писах на скайпа й и тя ме помоли за моя мобилен, обади се веднага и ми разясни много мило каквото ме вълнуваше. Така че скайп също е добър вариант, ако искате да узнаете дали нещо го има на склад. Например неща на Габол почти нямаше.

http://www.shop.lumar-bg.com/index.php?route=information/contact

Да не би да е този склад в полигона? Вчера случайно попаднах на тях, жената там също беше много любезна. Имаше доста раници, аз основно гледах на ars una, че тях не бях ги виждала другаде освен на картинка в интернет магазините. Обзаведохме ученика с ето тази: http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/uchenicheski-ra … a?product_id=1012

# 365
  • Пловдив
Още глезач и не съм решила каква точно да е таз годишната раница на моя второкласник. Миналата година то си я избра - красива - светло синя, а аз после цяла година се ядосвах, че не взех някоя по-тъмна - имаше нужда да се пере още във вторник, макар, че винаги я перях през почивните дни - за два дни ставаше ужасно мръсна - пода в училището им явно е наистина ужасно мръсен. Та тая година искам нещо по-тъмничко, но и него ще водя да я удобри, че яко не я хареса ще стане страшно.

# 366
Момичета от Пловдив, знаете ли къде може да се намерят раници на Gabol? По сайтовете съм се спряла на определени модели, но много често се получава разминаване между картинките и реалния продукт.

А някой дали е виждал този модел:
http://www.shop.lumar-bg.com/uchenicheski-ranici/gabol?product_id=1242

Дали е с твърд гръб?

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 22:34 от magism

# 367
Да, с анатомичен гръб е. Има я тук:
www.parvolache.com
има и други раници на Габол.

# 368
  • Пловдив
В края на краищата купихме тази - той настоя, някакво детенце миналата годна било с такава и затова дано не съжалявам де....ама като идеш с деца на баня....

# 369
Продавам ортопедична раница Mc Neill, ако някой има интерес да свирка!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682449.0

# 370
  • Варна
Да споделя за майките на бъдещите първокласници. С голямо желание купихме раница на Херлиц - красива, с анатомичен гръб и не евтина. Сега детето много се оплкава, че е с най-тежката раница от целия клас. Като се има предвид че 3 дни седмично слагаме вътре анцуг, гуменки и бяла тениска ( с униформа са и не може да ги облече предварително) се натъпква много и по-меките на Габол, например са по-удобни. Съжалявам, че я взехме и вероятно ще си мъчим детето още 1 година.

# 371
  • Бургас
За съжаление и нашите отзиви за тези раници са същите.Не може да я закачи отстрани на чина и децата постоянно се спъвали в раницата и.

# 372
  • София
аз от dakine останах много доволна, за сега идеална идва и понеже основно аз я мъкна и на мен ми е мн удобно Simple Smile

# 373
  • Русе/София
И ние купихме на Херлиц раница,но сме супер доволни.Събира всичко,не се оплаква да му тежи.

# 374
  • софия
       Аз съм майка на третокласничка. Раничката Габол  я ползва 3-та година, супер удобна ,  лека  и няма никакъв проблем с циповете.

Общи условия

Активация на акаунт