Сапарева баня - къщи за гости

• 29 248
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде на път....
Ние пък миналия уикенд бяхме в къща за гости Ася - http://house-asia.hit.bg/index.html
Останахме изключително доволни. Бяхме 4 приятелски семейства - 8 възрастни с 8 деца. Изкарахме си чудесно. Хигиената беше на много добро ниво, домакините - изключително любезни. Много сме доволни, задължително ще отидем пак - обмисляме за м. август - същата компания.  Wink
Препоръчвам!  Peace

# 31
Ние пък миналия уикенд бяхме в къща за гости Ася - http://house-asia.hit.bg/index.html
Останахме изключително доволни. Бяхме 4 приятелски семейства - 8 възрастни с 8 деца. Изкарахме си чудесно. Хигиената беше на много добро ниво, домакините - изключително любезни. Много сме доволни, задължително ще отидем пак - обмисляме за м. август - същата компания.  Wink
Препоръчвам!  Peace
След миналогодишната ми почивка там, няма да повторя.

# 32
  • Някъде на път....
Препоръчвам!  Peace
След миналогодишната ми почивка там, няма да повторя.

Ау, защо така?  Sad
Ние пък останахме много доволни. Peace

За август пък нямат места в "Ася"и ни препоръчаха къща за гости "Нико" - https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B7%D … 328256257?fref=ts
Смятаме да я пробваме.

# 33
Аз съм била в Ася два пъти с компания и мога да кажа само хубави неща. Чудесно си изкарахме, а и ни изтърпяха купонясването до 6ч. сутринта. Приготвиха ни вкусна домашна храна на изключително ниски цени. Единият път ходихме през декември, стаите бяха предварително затоплени. И въобще - рядко се срещат толкова свестни стопани!!!

# 34
Ами лични си съображения. Точно защото домакинята (за разлика от съпруга й) е много готина, не искам да правя антиреклама на къщата.

# 35
  • с/у ОколоМръсТното
Басейнът на "Ася" как е? Топъл? Подгряващ?

# 36
Стига да не е източен или мит на скоро...Две години подред не можах да се доредя до този басейн.

# 37
Шани,
басейнът доколкото знам се подгрява само от слънцето. Но в града са налични минерални басейни, които аз за съжаление не мога да похваля, защото нито този в Емали, нито Котва, нито т.нар. Градски плаж бяха достатъчно чисти за моя вкус. Ходила съм поне 5 пъти и нито веднъж, независимо от сезона, не видях прозрачно чиста вода никъде.
В Котва се опитаха да ме убедят, че водата била мътна заради минералния състав, в Емали заради комбинацията от състав + хлор, но кратко мое проучване в една от най-големите фирми за басейни и консумативи за тях показа, че това е пълен булшит.

# 38
  • с/у ОколоМръсТното
мерси, момичета.
Значи отпада къщето.

# 39
 Тази година си мислех за някакъв вариант на селски туризъм.Две семейства-3 деца общо.В крайна сметка какви са условията в Сапарева баня?Ако пък някой е бил на друго място-хубаво и не много скъпо и все още не е късно за резервации за края на август, нека да сподели.

# 40
Аз препоръчвам Къща за гости Уют. Спокойно, с малък затворен двор за тичане на дечурлига Simple Smile

# 41
  • Sofia, Bulgaria
Миналата година бяхме в тази къща и останахме доволни. http://www.vessyta.com/.

# 42
Ние сме ходили мноого пъти в "Парка" ( с компания около 20 човека). Не е имало проблем, освен последния път, когато наистина мноого прекалихме и съседите бяха подали сигнал до полицията. Един път сме били в къщи Търпови, там също беше ок. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ магнит - държи ги една рускиня, която дебне всяко движение и очаква да се държим като в детска градина - да се спре музиката в 20ч., като си приготвяхме вечерта ни питаше дали искаме пластмасови или метални прибори... абе въобще... В "Парка" нямаше свободни места и човека ни предложи Магнит, тъй като можехме да се съберем цялата компания, но определено не беше това, което сме срещали досега в Сепарева бяна като отношение и всичко останало.
До Парка има един нов хотел - миналата година лятото тъкмо го бяха отворили и отседнахме там само двамата с мъжа ми -ок беше( хубавото е, че пресичаш само и си на басейна "Котва").

# 43
  • HH
Ние сме ходили мноого пъти в "Парка" ..........................Сепарева бяна като отношение и всичко останало.
До Парка има един нов хотел - миналата година лятото тъкмо го бяха отворили и отседнахме там само двамата с мъжа ми -ок беше( хубавото е, че пресичаш само и си на басейна "Котва").

Толко пъти да сте ходили, пък нито един не сте прочели какво пише на табелата  Tired

Мога да препоръчам квартири Уют. На лазовата къща не ми допада, че за да се стигне до едните спални трябва да се мине през едни външни стълби, които са опасни за възрастни, какво остава за деца.

# 44
Ние сме ходили мноого пъти в "Парка" ..........................Сепарева бяна като отношение и всичко останало.

Толко пъти да сте ходили, пък нито един не сте прочели какво пише на табелата  Tired

Мога да препоръчам квартири Уют. На лазовата къща не ми допада, че за да се стигне до едните спални трябва да се мине през едни външни стълби, които са опасни за възрастни, какво остава за деца.

Хахахаахаха... доста често я посещаваме, но не смятам точно на теб да давам отчети или нещо подобно. А относно грешката в изписването на името - мой пропуск...

Дано винаги да си така наблюдателна!!!
✌✌✌

Общи условия

Активация на акаунт