Новите ви книги - 8 тема

• 55 189
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
... и много, много чакам това :

[/quote]

И аз я чакам с нетърпение. Чете ми се нещо за любов и храна. Нещо лятно и приятно... Апропо гледайте "Средиземноморска диета". Това е точно филм за любов и храна Wink, чете ми се подобна книга.

# 211
  • Кацнала на едно дърво.
"18-те процента" още не съм чела, аз трудно се каня да чета роден автор, защото обикновено се разочаровам. Първо прочетох "Приказката" (не с едно, ами със сто наум Laughing ) и о! Изненада! Много ми хареса.
Тъкмо дочитам разказите и пак - о!  Laughing Така че смело казвам - много, много ми харесва Карабашлиев! А най-много ми харесва, че очевидно родният читател има вкус, за разлика от някои родни критици (но това е друга тема  Laughing).  

# 212
Меичка сподели после мнение за "Прекрасният нов свят" Simple Smile
Горе-долу я преполових вече, така че изказвам кратичко мнение: абсолютно впечатляваща... аз лично с някакво садистично удоволствие чета антиутопии Simple Smile така че ако и на теб ти харесват, непременно я прочети! Simple Smile

И да вметна още: след прочетеното няколко поста по-напред и аз се обзаведох с "Кратка история на самолета". Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 12:44 от Меичка

# 213
От кръгозор:

# 214
  • София
Уха! Приятно четене!   bouquet

Нито една не съм чела, но все са с хубави отзиви.

Моята нова от вчера:

# 215
# 216
  • Belgium
dorabella честито! Всички съм ги чела - най-много ми хареса "С дъх на кафе". Предстои и ти дълго и омайно гурме пътуване.

Аз снощи се сдобих с:

# 217
Вивиан, завиждам ти! За мен това е триумфът на Кронин, най- зрялото му произведение. Чела съм я над пет пъти.
Защо никой не издава Кронин вече?

# 218
  • Пловдив

Вълшебница, дай моля те после отзиви за "Една женска усмивка"  Laughing

Само да излезе!
Вече е на пазара Simple Smile +бонус - шанс за екскурзия за двама до Париж   Wink

# 219
Зная, имам я от вчера, благодаря Grinning
Ооо, и довечера летя за Париж  Heart Eyes

# 220
  • Кацнала на едно дърво.
"Сватовникът от Перигор" на мен страшно ми хареса, макар че трудно се чете. Опитах да я чета и на английски, но не ми достига език.  Laughing

Видях, че "Фама" са издали пак Олдъс Хъксли.

От мен:

# 221
  • Стара Загора
и

# 222
Сутринта си купих "Приказки за чудесата" на Надя Тодорова.

"...Тракийската роза била вълшебница - церяла рани и болки в корема...Жаба казвала пътя до извора с жива вода..Магически знаци за закрила били вплетени в първата шевица.." Приказки за Черно море, Боянския майстор, Принцеса София, За българските букви, За Асеневци и много други..

# 223
  • Варна
Гас Ван Сант - Розово
Жул Верн - Михаил Строгов

# 224

Общи условия

Активация на акаунт