Новите ви книги - 8 тема

• 55 008
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
благодаря и на двечките ви за бързият отговор - мисля, че ще се възползвам  Heart Eyes

# 736
# 737
Виктор Пасков е мн. як герой на Стивън Кинг. tooth

# 738
  • Кацнала на едно дърво.
Така е. Когато го прочетох, си мислех, че може би се познават...Възможно е.

"Портокаловото момиче" е една от най-слабите книги за млади хора (young-adult fiction), която ми е попадала. Въпреки голямата конкуренция в този жанр... Laughing
Тази е много по-добра (най-сетне и аз я прочетох):

И това от мен:

Нищо общо със семейство Кейт и Уили Танер, обаче.  Joy

# 739
Последно се сдобих с  Кодекса на самурая (подарихя ми я) и Самотата на простите числа

# 740
# 741
  • Belgium
За любителите на Карлос Руис Сафон, препоръчвам "Градът на безвремието" на Енрике Мориел - книгата сякаш е написана от по-мрачния брат на Сафон, действието отново се развива в любимата ми Барселона, има силно застъпена библейска тематика, която се преплита с криминална нишка. Интересна трактовка на Създаването на света  Peace

# 742
  • sofia
Ооо, Лу, сърдечно благодаря, ще се възползвам от предложението, защото ми се чете нещо такова, а за новият Сафон явно ще почакаме.

# 743
  • Belgium
Само да предупредя, че е наистина много мрачна книга  Laughing

Трябва си специално настроение за нея. Иначе стилът е много добър и книгата е увлекателна.

# 744
  • Варна

Някой да се включи с отзиви?

# 745
  • на североизток от Рая
  Аз искам отзиви за "Татко" от Уортън.

Ще съм благодарна! Hug

# 746

Виж на 45-та страница . Peace

Отзиви за "Художникът" пак  Heart Eyes на Уортън ? Защо ли питам , като съм решила при следващият транш да бъде моя . Mr. Green

# 747
Ще започвам "Художникът" скоро и ще пиша... Simple Smile Имам усещането, че ще ми допадне...
А за "Татко" - май сгреших да гледам филма и не ми се стори много силен, само получих идеята, разбира се пак е много вълнуващ, но сякаш прекалено "американски", вместо да е универсален... Предполагам, че книгата е по-задълбочена...

# 748
  • София
Аз харесвам много Уортън, най-любими са ми "Татко", "Гордост" и "Последна любов". Днес си купих и "Франки Фърбо", но още не съм я прочела.
И да споделя, че след като прочетох "Гордост" разбрах че pride освен "гордост", значи и "глутница лъвове", не го знаех ...

# 749

Общи условия

Активация на акаунт