Новите ви книги - 8 тема

• 55 172
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Новите ми книги са : "Винаги в същия ден"-Дейвид Никълъс, "Преди да заспя"- Стивън Уотсън, "Всички онези неща ,които не сме си казали"-Марк Леви, "Хрониките на Клифтън, първи том,Времето ще покаже"-Джефри Арчър . Мисля да започна с първата. Peace

# 166
Здравейте!
Отдавна ви чета и доста от книгите,за които е писано тук ми допадат.Има наистина много хубави книги,които си заслужават да се прочетат. Grinning
А ето аз кои книги получих току що:
Две книги на Сара Адисън Алън-"Градината на желанията" ,"Вкусът на мечтите",две книги на Камила Шамзи-"Изпепелени сенки" и "Ранени думи" и последната,която не бях чела от издадените в България на Никълъс Спаркс-"Един ден,един живот"
Тези пет са на ИК "Ера".Възползвах се от намаленията там и съм много доволна.Много обичам книгите на Спаркс и ужасно ми се иска да издадат у нас и другите негови книги.Що се отнася до другите две авторки не съм чела до сега нищо от тях,но ми се стори интересно от прочетената анотация на книгите и от отзивите на вече прочелите ги.
Утре пък ще ми пристигнат седем книги от ИК "Кръгозор".Те правят също промоция и книгите са на половин цена.Поръчах си:"Повелителката на подправките" на Читра Дивакаруни
"Изкушение с дъх на лимони" и "С дъх на кафе" на Антъни Капела
 "Стъкларят от Мурано" на Марина Фиорато
 "Сватовникът от Перигор" на Джулия Стюарт
 "Цветята на дъждовната гора" на Марго Бъруин
 "Летище" на Артър Хейли
То цялата поръчка тръгна заради първата-"Повелителката на подправките",но и други ми предизвикаха интереса и така... Laughing
Дочитам от предните ми нови  Laughing "Пръстенът на София" на Сузана Киърсли,а предната нова,вече прочетена е "Дневникът на Ане Франк".

# 167
# 168
  • Стара Загора
И аз от кръгозор поръчах
Цветята на дъждовната гора
Сватовникът от Перигор
Изкушение с дъх на лимони
Повелителката на подправките

# 169
  • София

Филма е много хубав, а книгата предполагам ще е още повече  Heart Eyes

После да кажете  Flutter

# 170
http://culture.actualno.com/news_351777.html

"Споделен живот" на Джоди Пико.
Съжалявам, но няма още изображения в мрежата. Книгата звучи обещаващо, започнах я.

# 171
# 172
  • София
Лу,чакаме отзиви!

# 173
http://culture.actualno.com/news_351777.html

"Споделен живот" на Джоди Пико.
Съжалявам, но няма още изображения в мрежата. Книгата звучи обещаващо, започнах я.

вълшебница - малко оф от темата, но страшно ми хареса снимката на аватара ви...в един ей, такъв кът искам да си чета един ден книжките в собствена къща

# 174
Вчера си взех "Стъкларят от Мурано",и също загледах "Повелителката на подправките" -звучеше интересно.

# 175
  • Belgium

Слънчоглед
, разбира се, че ще дам отзиви, само да стигна до нея. Много книги натрупах, а времето за четене ми е крайно недостатъчно.

# 176
# 177
  • София

# 178
Излязох с намерението да си купя "Копелето на Истанбул" (Шафак), "Сонечка" (Улицка), поколебах се и за "Татко" (Уортън), но в крайна сметка избрах

От книгите на Алиенде повече ми харесват тези , в които разказва за себе си, за семейството, за страната си - може би защото нейният живот е като истински роман или поне така успява да го представи. Харесва ми как разказва...

# 179
  • Стара Загора

Филма е много хубав, а книгата предполагам ще е още повече  Heart Eyes

После да кажете  Flutter
Да ще кажа.

Общи условия

Активация на акаунт